Merhabalar. Herşeyden önce lütfen sormadan yargılamayın. 8 yıllık evliydim. İlk çocuğum ilk geceden oldu. Eziyetlerim de ilk gecenin sabahında başladı. Tek cümle ile eşim tam bir narsistti. 8 yılda 20 kez boşanmaya kalktım hep etrafımdakiler düzelir diye durdurdu. Evliliğimin 4. Yılında 2. Çocuğum korunurken oldu. Geçen seneden beri çalışıyorum. Artık maddi olarak ona muhtaç değilim evine gelip gidiyor çocuklarıyla vakit geçiriyor, çocuklar babasız kalmasın diye evliliğime devam ettim. Ama son bir kaç aydır beni kendine muhtaç etmek için elinden geleni yaptı. Sonunda saçma bir sebepten dayağı yiyince o gün darp raporu alıp, savcılığa şikayet ederim diye tehdit ederek anlaşmalı boşanmaya ikna ettim. 1 ay sonra dava günü verildi ve ben davaya 3-4 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Yine korunuyordum. Hemde 2 yöntemle birden. Hamile olduğumu Söylediğimde umursamadı ,büyütürsün artık 3 çocuğu tek başına dedi. Bende davadan vazgeçmedim ve boşandık. Şimdi 26+4 deyim. Hep stres içindeyim. Ailem arkamda destekçi ama ben farklı bir şehirdeyim. Ailem gel diyor , ben doğacak çocuğum iyide olsa kötüde olsa babasını tanısın istiyorum. Kalmak için çocukların nafakasına ihtiyacım var. Çünkü doğumdan sonra bir süre çalışamıycam ama babaları ödemem ister git ister gitme babanlar versin para diyor. Bu adam için çocuklarımın saçının teli bile fazla ama Sizce çocuklarım baba hasreti çekmesin diye kalmalımıyım?