0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından
Gerçekten artık öyle bunalıyorum ruhum sıkılıyor kayınvalidem ile aynı evde yaşadığım için akşam tam yemek üzeri kalk misafirliğe gidicez dedi ben de dedim ki bu saattte ben gitmem dedim bana diyor ki sen de ne huysuz bişeysin diyor kızlar öyle moralim bozuldu ki ben her seferinde bunun laflarını çekmek zorunda mıyım siz söyleyin eşime söylediğimde hemen annesini koruyor cidden bunaldım artık kendi evimde rahat edemiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(609 puan) tarafından
Bu birlik oturma olayı çok zor bı yerden sonra cekilcek dert değil herkes için zor
(315 puan) tarafından
5 yıl oldu cnm zaten ama artık zor katlanıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,701 puan) tarafından
Yani sana ne desek etsek yapabileceğin bişey yok gibi gözüküyor böyle bir anneyi eşin koruyorsa eşinden de destek bekleyip evliliğini sürdürme boşuna beklersin yani 3 sene birlik kaldım bende hep sorunlar oluyordu eşimle evliliğimiz hep yıpranmıştı sonra artık takkk etti aniden çıktım gittim annemin yanına o gün eşim aradı barışmak için ayrı ev açıcam söz gel dedi gittim sonra 1 2 ay sonra hemen ayrı eve çıktım . Sende böyle yap diye demiyorum kesinlikle ama bence eşime bir göz dağı ver derim herkes haddini bilsin seni yolun kenarından bulmadılar sonuçta 
(315 puan) tarafından
Malesef yapılabilecek bişey yok cm içimi dökmek istedim sadece gerçek şu ben yıpranıyorum günden güne
(2,701 puan) tarafından
Nasıl yapılabilecek bişey yok kendinizi bu kadar mı ezdirmeye meraklısınız
0 oy
(158 puan) tarafından
Valla dün bı hareket yaptım görüntülü sohbette ki samimiyetten hani yani hicbisey yoktu eşime diyo karına az saygı öğret o nasıl olur o hareketi yapar dalgaya alır saygı bilmiyo vs ben de döndüm dedim ne alaka görümcem fln durmuş diyorlar ki karın sana ailesiyle ilgili herşeyi demiyor emin ol sen de deme fln :D dedim ben de benimle uğraşmayın ya bana espri yapabileceğim birşey anlatmayın ya da resmi ilişki olsun bundan sonra birdaha kusersek dönüşü olmax
(2,701 puan) tarafından
Anlattığında tek anladığım şey kayınvalidem cevap vermiş olman konuyu anlamadım :) haklıysan cevabını ver tabi
(158 puan) tarafından
Konu bı kardeşi var evli açık ama komple herkes kapalı o aykırı kişilik olarak da burnunu yaptiriyo ve memeleri de yaptircakmis kynana dedi aradınız mi geçmiş olsun yok dedik neden dedi eşim de dediki o burnunu memesini yaptiriyo diye neden ariycam kynana dediki ne bende memeleri gösterip bunları dio dedim güldüm iş koptu :D
(498 puan) tarafından
Ne fena meme estetiği.oluyor yine de ara geçmiş olsun de diyor.kendince sana saydıracak kendilerini peşlerinden gidip gelmeni istiyorlar ve gülünce de bahane arıyorlar. Dikkat et sizi birbirinize düşürürler.
(158 puan) tarafından
Ya ben gerekeni dedim kaybedecek biseyim yok uğraşmayın benimle diye
0 oy
(394 puan) tarafından
Eşin müdahale etmiyorsa siz neden susuyorsunuz ki?
0 oy
tarafından
Annen senin arkanda değilse ve esinde senin arkanda değilse kaynanalar gelirlerini eziyolar. Ben bunu.anladim.canjm kusura vakma ama kaynanan eşinden yuz alıyor hayat böyle işte. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 196 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 727 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Denizzz06. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,731 göst.
0 oy
39 cevap 1,435 göst.
18 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,449 cevap

43,420 kullanıcı

Kategoriler