0 oy
1,324 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
 sabah kız arkadaşım aradı işe geç kalmış eşim de ordan araba alacakmış beni işe bıraksın dedi eşimi atamış defalarca tel sessizde olduğu için duymamış sabah 7:30 da ben de tamam dedim kapattım söyledim eşime motorla bırakma filan diye kızı aradı eşim aramızı bozdu kızla ben de sert çıktım eşime arabayla bırak filan kız da msj atmış eşini kıskanıyorsan arkadaş olmamışız filan diye eşim de msj atmış bana arkadaşım dediğin kişiyi kıskanıyorsun diye öyle çok çok samimi olduğumuz birisi değil aslında ama severim kızı kızdan özür mü dilesem napsam

62 Cevaplar

0 oy
(3,548 puan) tarafından
He dile canım olmadi git hediye al bi de 

Sacmalama istersen ortalık o kadar kötü olmuş ki herkes birbirine yan gözle bakıyor artık kesinlikle izin vermem böyle biseye kimse kusura bakmasın ne eşime ne arkadaşıma güvenirim 

Artık güven denen bisey kalmadi
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
İyi yapmışsın kim olursa olsun ben asla eşime götür demem arkadaş markadas boş artik
(310 puan) tarafından
Ama suçlu oldum
0 oy
tarafından
Sabahin korunde arayacak,motirla birak dicek ben o kizi motorun kazigina oturtururum:)
0 oy
(538 puan) tarafından
Iyde sen haklisin cocukluk arkadasim gelir gider kari koca ama birbrimrizde numaralar yok ne alaka ikimzde birbirimizn esine hosgeldn hosbuldm kimse istemz tek basina araba ilede olmz yani cok sacma ztn
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bence sen cok genissin cnm..ne munasebet yani hem esim motorla kizi arkasina atip ise goturecek sende gidip bi de ozur dileyeceksin. Bence gozunu ac bunlara firsat verme
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Valla ben kiskancim arabayla biraksin problem yok ama motorla asla 
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben olsam araba ile bırakmasına bile müsade etmem hani çok çok acil bir durum olur tamam dersin.saglik gibi kaza gibi.ama ise bırakmak zorunda degilki.arabada bile olsa sonuçta yalnız kalacaklar.ben çok gördüm kardeşim deyip de bakanı aldatani
0 oy
(1,386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayır dileme kesinlikle sen haklısın cunku. Kardeşi değil sonucta elin kızı arkadaşın da olsa. Sen de ona deki ne münasebet. Asil ben eşimi arayıp beni ise bırak diyebilecek kadar haddini bilmeyen biriyle arkadaş olamam de. Eşine de ezdirme kendini.  Hatasını anlayana kadar süründur. Ne demek kızı arayıp da eşim kıskandı demek.
0 oy
(3,658 puan) tarafından
O nasıl arkadaş ya valla kadınlar hisseder ki arkadaşınla eşinle samimi olması bile hata bana göre 
(310 puan) tarafından
Aslında samimi değiliz ayda yılda bir görüşürüz eşim babasına demiş babasına oğluma karışma diyor
(3,658 puan) tarafından
Ooo eşin iyice saçmalamış babasına kadar duyurmacakti bide kıza gidip arkadaşın böyle söylüyorda denmez demekki senin esininde hoşuna gitmiş ki engel olma diye bütün millete yaymış hay Allah'ım ya ne kadar samimi  de olsan yanlış bir şey canım ki siz samimi bile degilmissiniz
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Hiç bir arkadaşım eşimi aramayamaz hatta kendi ailemden biriside en yakınım dahi adabı vardır herşeyin kadın adamı aramaz özellikle beni bırak götür vs, diye samimi olduğum arkadaşım çok var ama arayamaz teklif de etmezler edecek kişiler olsa yakın olmam zaten benimde eşimle gidin deyip demicem samimi olduğum insanlar olarak ayrılır ama ben eşim seni götürsün demeden diyeni bana hele eşimi arayanı hiç bir arkadasimin numarasi eşimde olamaz direk lafımı sokarım mesafemi çizerim 
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Bence o kıza güzel bir üslupla sabahın o saatinde eşini aramasının doğru olmadığını arkadaşlığınızın mesafe gerektirdiğini anlatman lazım tabi ki özür dilemesi gereken o çünkü sabahın o saatinde eşini aramış ve sizi rahatsız etmiş ayrıca eşinin tavrına çok kızdım bence güzel bir üslupla eşini de uyarmalısın babamda annemi en yakın dostum sırdaşım kardeşim dediğiyle aldatmıştı o yüzden kimseyi kocamı arayacak kadar el üstü tutmam kimse kusura bakmasın 
(310 puan) tarafından
Eşim babasına anlatmış babasına oğluma karışamazsın diyo birbirimize girdik
(1,508 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında 5 mi ayrıca kocan değil mi karı koca ilişkisine o ne diye karışıyor ya herkes kendi işine baksa dünya güzel bir yer de
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Senin kocanı arayana kadar binsin taksiye gitsin ne münasebet sen de neden izin veriyorsun ki yani işim var de geç ne münasebet ne geliyorsa insanın başına arkadaştan geliyo 
0 oy
(51,605 puan) tarafından
ne özüru ya esin onun özel soforu mu taksi çağırsin yuz kere kocani arayaba kadar taksi arasa isine giderdi 
0 oy
(304 puan) tarafından
Kız resmen emretmiş bıraksın diye ben olsam sen kime emir veriyosun bırakmak zorunda mı diye sorardım önce 
(310 puan) tarafından
Kıza bişe demedim kocaman dedim kocam da kızı tuttu
(304 puan) tarafından
İşin zor Allah yardımcın olsun
(310 puan) tarafından
Dahası da var kocamın babası oğluma karışma dedi
0 oy
(2,582 puan) tarafından
1.esinin nuamrasinin o kadinda ne isi var bekar olmasi biseyi degistrmiyor.

2.neden baskasi degilde senin esin ve defalrca ariyor.

3.esin neden senin yaninda durmak varken o kadini hakli cikarip seni sucluyor.

4.bu kadini senin dostunoldgndan eminmisin.

5.bukadr aralrindq samimiyet varsa senden sonrada konusmslardir.

6.bence cok gecmis olsn bana gore mis gibi aldatiliyrsn diye dusunuyorm.

7.sen ne hakla ozur diliceksn esinin senden ozur dilemesi lazim senin arkadsnla bukadr samimi oldugu icn.

8.ya ayakta uyutuluyrsn uada baska bisi vsr bilmiyorm bana hic normal gelmedi bu harekteler.esinde masallah baslarimi sana tercih edecek kadr karaktrsizmis.ben olsam esimede yol verirdm.karsj cinsten biriyle buladr samimiyet kurabikiyrsa hayatina ole devam etsn ozman.
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben olsam izin vermem heleki   motorla beline falan tutunacak gerek yok
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ortak arkadaşımız olamaz. Ne benim erkek arkadaşım olur ne esimin kız arkadaşı olur. Hadi oldu diyelim motorla bırakamaz . Elleriyle eşimin belini tutacak hayatta bırakmam. Arabasıyla da bırakamaz kaza bela olmadığı sürece çünkü yalnız kalmaları uygun değil 
0 oy
(674 puan) tarafından
Özür falan dileme esin olmasa kimle neyle gidecekse yine öyle gitseymjs mecburmu bırakmaya hem 1 2 bırakır sonra 1 2 de alır artık gerisini yazmıyorum...
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bukadar saftirik olunmaz be kardesim yok yaa artikkk ne genissiniz zirve yapmışsınız hatta 
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Yıllardır dostlarım canı gönülden severim birbirimizin evinden çıkmayız kadınlar tabi ama asla böyle bir talepde bulunamaz ben yokken eşimi de arayamaz aynı evdesiniz senin arkadaşın seni arayıp söyleyebilir gerçekten zordaysa eşinin numarası ne geziyor. kimse yapmaz deme valla ama sevmem bu muhabbetleri sonu güzel bitmiyor hiç de özür dileme

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 745 göst.
0 oy
14 cevap 431 göst.
0 oy
38 cevap 1,112 göst.
0 oy
35 cevap 1,236 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Melek_ (41 puan) tarafından soruldu

410,075 soru

12,329,897 cevap