0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (224 puan) tarafından
Günüm sanki mutfakta geçiyor.Surekli ev işi yemek bulaşık temizlik  vs hep aynı döngü.1 buçuk yaşında bebeğim var .Pek bişey yemiyor ona ayrı üzülüyorum.Kpss ye girmek istiyorum ama çalışamıyorum.Millet bahçede gün yapiyo sabahtan gecelere kadar dışarıda oturuyolar . Bilmiyorum nasıl yetisiyolar herşeye .Kendime zaten bakamaz oldum Tabiki her halime şükrediyorum.Sadece hayatı bomboş yasiyormusum gibi geliyor.Sizde de oluyor mu böyle ? 

18 Cevaplar

+1 oy
(5,593 puan) tarafından
İş yapanin işi bitmiyo. Yapmayan da sabahtan aksama kadar konu komsu da geziyo. 

Sende bi yemek yap 5 gun ayni seyi isitip isitip ye senin de isin biter.  

Hele cocukla cok zor canim bi de ben calisiyorum :( 
(6,187 puan) tarafından
ay kesinlikle is yapanin iso bitmio.  ben de markete bile gitsem o gun benim icin kaos oluyor tum rutinim yapmam gereken heraey yarim yamalak sıkisiyor. evimin arka bahcesi park ccklarinoraya indirmeye firsat bulamiyorum indirsem butun rutinim yapmam gereken seyler bozuluyor etkileniyor.kendi kafamda belirledigim bir plan var ve onnum disina cikinca olmuyor.. ben kiza ayri yemek oglana ayri esime ayri kendime ayri yapiyorum cunku. ben onlarinkinden yemem kebapvari yemekler yio esim yaz kis. ben diyetvari:). oglan bana baya ayak uyduruyor buyudukce. kiz hepten kendi aleminde cNi ne isterse söyleyecek  de yapacaz da yiyecek modu
(14,715 puan) tarafından
Benim de öyle geçen eşime dedim öğlen Alışveriş çıktık oraya git buraya git bütün gün kaos
Artık dedim akşam 7 den sonra markete gidiyoruz Alışveriş işimiz akşam olmalı :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kacta kalkiyorsun
tarafından
düzenlendi
4 yıllık yok benim elim hizlanmaz sanmıyorum %70 engelliyim ben sol kolum doğuştan bp sürekli sağı kullanmaktan ise deformasyona uğradı en son dirseğimde kitle çıktı bir den ceviz büyüklüğünde annem ölmeden salata doğramadim ama öldüğünden beri 9 sene oldu 5 sene babamın evinde 4 seni eşimin evinde çok yıprandım yani bedensel olarak kendimi çok yıprattım doğuştan sadece bpydim sonradan boyunda kireçlenme, sağ ayak bileğinde damar tıkanıklığı ve belde 2 fıtık  ki çok zorluyor sonra ameliyatlık değil nörolojik idrar tutamama sorunum var bu yüzden sürekli vitamin ve mineral kaybı yaşıyorum abartmayorum sinirleneyim heyecanlanayim strese gireyim ki çok stresliyim günde en az 30 kez WC gidiyorumdur belki daha fazla kronik sinüzit ve farenjitim var yine de ağrılara rağmen iş güç yapıyorum da artık emekliye ayrılmak mı diyelim boşanmak mi diyelim bir şeyler istiyorum işte kendime kızıyorum neyine güvendin de evlendin diye yapamıyorum zorlanıyorum çok en acısı da geçen eşim evlenmeden neden idrar tutamadığını söylemedin dedi , kulağının kepçe olduğunuda söylemedin dedi , kolunu da söylemedin dedi saklasın ben den dedi hâlbuki ne bileyim söylemek mi gerekirdi bilmiyorum aslinda bilinç altim bunları ben den bir şekilde çıkariyor ben den intikâm aliyor nörolojik idrar tutamama sorunu tamamiyle buna bağlı ben tepki vermeyince vücudum tepki veriyor babam içerdi kavgalı gürültülü evde büyüdüm babam 11e kadar gelmeyince bizi gelip kesmesin diye bıçakları toplardım halı altına saklardim 6 yaşındayken çok sabahları cam kırıklarıni faraşa süpürür atardım dereye annem ben yaparım kizim elini kesersin derdi falan filan işte gecmedi hiç bir şey saat üç olmuş uyutmayan şeyler hâlbuki yazliktayim deniz havası mis gibi demi en mutlu anların dahi tadını çıkaramayacak kadar hüzün dolu içim
(3,456 puan) tarafından
Geçmiş olsun ablacığım, yaşını bilmiyorum ama yorumlarını çok beğeniyorum. Görmeden sevdim seni. Rabbim en iyisini versin inşallah ❤️
tarafından
Sevenu severuk çok teşekkür ederim ♥️♥️amiin senin içinde rabbim en iyisini versin
tarafından
30-31 yaşindayum
(3,456 puan) tarafından
İyi canım ben de 26 çokta fark yokmuş öyle diyelim:) ❤️
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Evet çok zor bende de üç tane var çok zorlanıyorum 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Daha bugun onun icin agladim masal gun icinde hic is yapmama izin vermiyor esim de hasta erken yatiyor bayram geldi daha temizlik yapmadim gundelik isleri yapsam cok sukur der oldum
0 oy
(357 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim her günüm ev bulasik yemek 1 buçuk yaşındada oğlum var ve felaket yaramaz çok yoruluyorum millet kaç çocukla neler yapiyor elbet buyucekler diye kndimi mutlu ediyorum 
(224 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun yeter ki sağlıkla büyüsünler
0 oy
(13,860 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında oğlum 5,5 aylık 

Sabah 8 oğlum 9 de kızım kalkar 

Full onlarlayım kıza kahvaltı hazırlıyorum veririm 

11 de oğlum uyur diyetteyim kahvaltı yapıyorum 12 gibi .Koca ayı geç kalkıyor onada hazırlar koyarım uyanınca yiyıp gider erken kalktıysa çocuklar la vakit geçirır hep beraber yeriz geçer dükkana 

Çocuklar 2 de uyur. Kiz iki saat oğlanın belli olmaz akşam yemeği yapar koyarım kızada atiştırmalık

Kalkar karnını doyurur oynarız oğlan son uykudan uyanır dişarı çikarız ya park ya avm ya babaanne 

Döneriz ıkısını de yıkarım oğlan uyur 

Kızı doyuruyorum beraber takılırız 12 gibi o da uyur 

Koca ayı 2 de kapatıyor o gelene kadar ev işi hal ederim onla otururuz takılırız ortalama 4 civarında uyurum 

Herkesin vücudu sağlığı aile düzeni farkli saygı duyuyorum bu benim günlük yaşamim 
(1,486 puan) tarafından
Koca ayı kim kız:)))
(1,713 puan) tarafından
4te uyuyup 8de nasıl kalkıyorsun tebrik ederim. Ben çok gergin oluyorum uykumu almadığımda
(1,486 puan) tarafından
Valla bende 4 e kadr asla duramam. 2 2.30 da uyurum ama 10 10.30 da kalkarm. Hele 8 fe hiç kalkamam
(1,713 puan) tarafından
Yarın 7de kalkcam bak daha uyuyamadım bir de yarın yatılı misafirim gelecek geceleriz muhtemelen gör bendeki gerginliği sjsj
(13,860 puan) tarafından
Koca ayı eşim :)
4 saatten az uyusam azalıyor sutum direk
4 olduysa her şey okey
0 oy
tarafından
Çocuğu işlere dahil etsene canım ben öyle yapıyorum 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Evet bir dönem öyle oluyor sanki biri beni maratona atmış kenara çekilip izliyor neye koşturuyorum bilmiyordum gözümü açıp kapayana kadar gün bitmiş oluyordu diodum bu işler ne zamn bitecek yemin ederim tek dinlediğim yer tuvalet olmuştu sonra farkettim ki iş hiç bitmiyor olan bana oluyor oğlumda küçük bıraktım iş yapmayı oğlumla vakit geçirdim bulaşık mi kaldı aman kalsın yıkarım cam mi silinecek silmedim elimi bile vurmadım o oturanlar varya inan ya çocukları büyümüştür yada evlerini b*k götürüyordurda umursamiolardir o yüzden bir dönem öyle oluyor çocuğun büyüdükçe senin düzeninde oturuyor cnm arada salla bosver kapıyı kapat çık evden 
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Canım herzaman yapmak zorunda deilsin tam takir olamayız bizde insanız .Nie birşey yemiyor mama mi içiyor emiyormu? Beben
(224 puan) tarafından
Emiyor evet ama sütüm artık doyurmaz ki .ancak.oyun oynayarak sürekli konusarak yediriyorum
0 oy
(578 puan) tarafından
Yetişmek zorunda da değilsiniz. 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Ara sıra bende şikayet ederdm. Ama şimdi asla edemiyorum. Tek diyorm Allahim sağlıgm yerinde olsnda isim hiç bitmesin... 
(224 puan) tarafından
Aynen öyle sağlık olmasa hiç bişey yapamayiz .bn de artık kasmamaya çalışıyorum.Sinir stresten başka bişey değil
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Ne yalan söyleyim çok kasmıyorum. İki çocuğum var evim sürekli dağınık. Her an her yerden oyuncak çıkabilir. Pis olmasın da dağınık olsun diyorum artık. Çünkü pes ettim ve kabullendim çocuklar büyüyene kadar böyle. Biri 7 diğeri 1 yaşında. Oğlum yardım eder genelde ama o da bir çocuk ve eşim aynı yemeği ikinci gün yemez. Günlük taze yemek yaparım ve evin pis olmamasına özen gösteririm o kadar. Artık toplamakla falan çok uğraşmıyorum çünkü 1 saat bile toplu durmuyor. Beğenmeyen de küçük oğluna almasın napıyım
(224 puan) tarafından
Oyuncak almamaya çalışıyorum . Büyüdüğünde tabiki de ister ama daginikliktan başka bişey de değil ıvır zıvır.bnde öyle aynı yemek yemiyo eşim bu yuzden bnde zorlanıyorum.kendim ne olsa yerim
0 oy
(622 puan) tarafından
Benimde 1.5 yaşında canım tam hareketli zamanı. Geceden oyuncakları dağınıklığı toplamak için yarım saat ayırırım böylece gündüz temizlik yapacaksam dagibiklikla uğraşmam. Sabah kalklar kalkmaz yatak odasını yatakları toplarım havalandirirm odayı bir oda böylece bitiyor hop. kızım mamasını yer. Kahvaltıya kadar öğlen için çorbasini akşam da sulu yemek yapacaksam onu koyarim bütün gün yemek düşünmem çok iyi oluyor. Sonra kahvaltı yapıp mutfağı bulaşıkları toplarız. Makinemi geceden bosaltirim yoksa çok zor oluyor. Çamaşır varsa kızım oynarken yanında katlarım. Üstten bir supurge tutarım her gün. Vileda haftada 1 ancak. Detay işleri gece yaparim genelde eşim nöbetçi olduğunda kızım uyuduktan sonra bir yandan bir seyler izlerim iyi oluyor. Yemeği sabahtan yapmazsam bütün gün mutfaktan çıkamıyorum gerçekten öğlen yemeği akşam yemeği derken gün bitiyor. 
(224 puan) tarafından
Okurken bile yoruldum aynıyız işte hep ev işi yemek mutfak .Gece kızım uyurken bn ondan önce uyuyorum rsmen sanki taş taşımış gibi oluyorum gün sonunda
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende öyleyim elim hızlı bide anında yaparım yemek temizlik ama saçma bi döngü asla bitmiyor mutfak mi halledim evimi yemek mi yapim çocuk mu bakim eğlendirim kocaya mi bakim kendime mi şaşıp kalıyorum benden 3 5 tane daha olsaydık anca yetişirdik:))

bide bence mükemmel anneler bu hisse kapılır. evin çocuğun için herşeyin en iyisini yapmak istiyosun
(224 puan) tarafından
Koca ayrı bı mevzu zaten tam otururum aklına bişey gelir .Sürekli yemek yapıyorum sanki başka bı şey için gelmemisim dünyaya.Evet herşeyin en iyisi olsun diye uğraşıyorum ama sanırım fazla abartiyorum
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Bizim bir arkadaş sürekli parka çıkıyor işleri nasıl yetiştiriyor diye düşünüyordum bir gün evine gittim gördüm ki öyle bırakıyormuş işleri :)

0 oy
(2,940 puan) tarafından
Sadece yemek ve çamaşır işine bakıyorum ben yazın. Haftada 1 kere genel 1 kere kücük temizlik yaparım. Zaten evde durmuyoruz sürekli dişarda. 
0 oy
(993 puan) tarafından
Temizliğe en son mutfaktan başla 
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Çok kendini eve verme ben geçen gün bir mutfağı topladım yemek yaptım tüm gün boştaydim ama dün temizlige girdim akşam 5 olmiş saat o zmn bitmiş yemek daha kalmişti sen düşün bende ne zmn temizlik yapsam ev yemj derien vakit kalmıyor ama çok evle ilgilenmedigim zmn vakit bana çok kalıyor kızımı parka bile götürüyorum 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 717 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kimolsam (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 290 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kimolsam (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 275 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.