4 yıllık yok benim elim hizlanmaz sanmıyorum %70 engelliyim ben sol kolum doğuştan bp sürekli sağı kullanmaktan ise deformasyona uğradı en son dirseğimde kitle çıktı bir den ceviz büyüklüğünde annem ölmeden salata doğramadim ama öldüğünden beri 9 sene oldu 5 sene babamın evinde 4 seni eşimin evinde çok yıprandım yani bedensel olarak kendimi çok yıprattım doğuştan sadece bpydim sonradan boyunda kireçlenme, sağ ayak bileğinde damar tıkanıklığı ve belde 2 fıtık ki çok zorluyor sonra ameliyatlık değil nörolojik idrar tutamama sorunum var bu yüzden sürekli vitamin ve mineral kaybı yaşıyorum abartmayorum sinirleneyim heyecanlanayim strese gireyim ki çok stresliyim günde en az 30 kez WC gidiyorumdur belki daha fazla kronik sinüzit ve farenjitim var yine de ağrılara rağmen iş güç yapıyorum da artık emekliye ayrılmak mı diyelim boşanmak mi diyelim bir şeyler istiyorum işte kendime kızıyorum neyine güvendin de evlendin diye yapamıyorum zorlanıyorum çok en acısı da geçen eşim evlenmeden neden idrar tutamadığını söylemedin dedi , kulağının kepçe olduğunuda söylemedin dedi , kolunu da söylemedin dedi saklasın ben den dedi hâlbuki ne bileyim söylemek mi gerekirdi bilmiyorum aslinda bilinç altim bunları ben den bir şekilde çıkariyor ben den intikâm aliyor nörolojik idrar tutamama sorunu tamamiyle buna bağlı ben tepki vermeyince vücudum tepki veriyor babam içerdi kavgalı gürültülü evde büyüdüm babam 11e kadar gelmeyince bizi gelip kesmesin diye bıçakları toplardım halı altına saklardim 6 yaşındayken çok sabahları cam kırıklarıni faraşa süpürür atardım dereye annem ben yaparım kizim elini kesersin derdi falan filan işte gecmedi hiç bir şey saat üç olmuş uyutmayan şeyler hâlbuki yazliktayim deniz havası mis gibi demi en mutlu anların dahi tadını çıkaramayacak kadar hüzün dolu içim