0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum 4 yaşında 3 aylıkta kardesi var ilk geldiğinde çok güzel karşılamisti kardeşini ama şimdi kıskanmaya başladı huyu suyu hareketi herseyi değişti zamanla düzelirmi acaba bilmyrm ama çok üzülüyorum elimden geldiği kadar 2 sinede yetmeye çalışıyorum ama çok zorlandığım zamanlarda oluyor tabiki ben tek çocuk taraftariydim oğlumu bu yüzden ilgili büyütum galiba biraz ama sonradan 2. Çocuğu istedim böyle olcani düşünmemiştim pedagoga götürsem faydası olurmu acaba 2. Çocuktan sonra böyle olan varmi

9 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
sonradan düzeleceğini sanmıyorum bi kere başladımı o kıskançlıl hep oluyor.pedegog bence daha yardımcı olabilir en azından travma yaşamamış olur.ben doğduğumda ablamda bana bir sürü abur cubur alıyomuş çok seviyomuş sonradan kıskanmaya başlamış tırnak yemeye başlamış 26 yaşındayım ablam hala tırnak yiyo aramızds 3 yaş var benim içinde ölür çok sever yani o ama huyu kaldı.Bu tür kronikleşen davranışlar olmadan uzmandan yardım alın
-Reklam-
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Ayy canım bende bundan korkuyorum işte şimdi kızım 5 buçuk yaşında 21 haftalık da hamileyim şuan da karnımı hep seviyor canım kardeşim felan diyor ama doğunca ne olur onu bilmiyorum :(
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Büyüyün üstüne yüklenin en çok onu sevin o küçük çünkü anlamıyor onada ikinizi seviyorum de ikisinin sevmeye çalsın biri öpersiniz diğerini de öpün kesin ona daha yakın olduğunuzu gördü kendini dışlanmış gördüğü için kıskanır benim 4tane ocak benim de başıma geldi şimdi iyiler
0 oy
tarafından
Ayy bu biz kızımin herseyi degisti çözmeye çalışıyorum evde yürümüyo koşuyo resmen uyarsan olmuyo uyarmasan habire yapiyo napcaz bilmem büyük ihtimalle bende götürcem
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Doktora götür canım çünkü kıskançlık ileri seviyeye gelirse kardeşine zarar verir. Sabah en küçük kızım 4 yaşında bana diyor ki bebek erkekse onu döv yani daha doğmadan başladı.
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Aynı durumdayız benm kızım 5 oğlum dört aylık oluyor malesef ya 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
En büyük korkum bu, bu yüzden bile ikinci çocuğu istemiyorum sanırım
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm ama çevremde de kardesi olan çok çocuk var zamanla alisiyorlsr o kardeşlik bağı kuruluyor zamanla endişe etme 

Benim oglum da karnımı seviyor şimdi doğduğunda tepkisi nasl olur bilemiyorum 
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Bence değişir bnm kızım doğunca oğlum 12 gün snr 2 yaşına girdi çok kıskandı vuruyordu ısırıyordu üstüne çıkıyordu herşeyi yapıyordu zarar vermek için kızım şuan 2 yaşına girecek 2 ay snr küçük oğlum doğdu o da 2 aylık şuan inan en büyüğü 4 yaşına girmek üzere çok seviyor kız kardeşini de küçüğünü de asla kizmiyor biz kızınca o da bize kızıyor kardeşlerime kızma diye ama şuan kızım en küçüğünü çok kıskanıyor endişem yok gecicek cnk 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
20 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasa annesi1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,427 göst.
20 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Emine_Ertunc (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 406 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde nefesimasyam (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kaderiye (7 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,940 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...