Selamün aleyküm kızlar sorum şu sizde benim kadar unutkan mısınız ? Dün yaşadığım olayı anlatayım, eşimle hastahaneye gidecektik randevumuz vardı neyse saat 14:40 civarı ocağa küçük göze bir tencere dolusu patates koydum haşlansin diye civcivlere verecektim neyse eşim hadi hadi dedi acele ettirdi geç kalacaz diye bende ocakta unutup kapıyı kilitledim çıktık gittim neyse işimizi hal ettik dolmuşa bindik saat 17:00 bir an aklıma dank etti ömrüm ocakta tencere var dedim Allah'ım ikimizinde eli ayağına dolandı ne oldu acaba ev mi yandı yoksa gaz kokusu mu girdi diye çok korktuk kimseyi arayamazdik çünkü tüm kapılar kilitli idi ben stres yaptım çok korkuyordum eşim bana kızdı üzülme korkma gebesin Allah büyüktür tevekkül et dedi Allah razı olsun biraz sakinlestim eve geldiğimiz gibi eşime eve koş ben sana yetişirim dedim eşim gitti baktı patatesler biraz yanmıştı ama çok şükür hiç bişey olmamıştı Allah'tan küçük göze bırakmıştım eşimle birbirimize sarıldık çok şükür dedik öyle işte kızlar verilmiş sadakamiz varmış, var mı sizinde benim gibi unutkanlık durumları anlatın hele
Annem yapiyo genelde bunu
Bikez kiraci olduğumuz evde Ayva recelini acamamis ters kapatmış tavaya kaynasin açılsın diye unutup mukabeleye gitmişler ev sahibiyle sen kavanoz patla mutfak heryer cam ve ayva reçeli
Dönüşte biri bisey yakmis diye koklaya koklaya geliyolar hic bilmiyolarki ikisininde kendi evi
Bikezde demlikleri birakip otogara gitmis dönüşte iyi cay sogumamis diye gülüyodu şükür yanmadik☺
Benimki olsa beynimi yerdiiyi halt yedin diye kendisi hiç unutmaz böyle şeyleri bende pek unutmam
401,533 soru
12,018,362 cevap
36,222 kullanıcı