0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar sorum şu sizde benim kadar unutkan mısınız ? Dün yaşadığım olayı anlatayım, eşimle hastahaneye gidecektik randevumuz vardı neyse saat 14:40 civarı ocağa küçük göze bir tencere dolusu patates koydum haşlansin diye civcivlere verecektim neyse eşim hadi hadi dedi acele ettirdi geç kalacaz diye bende ocakta unutup kapıyı kilitledim çıktık gittim neyse işimizi hal ettik dolmuşa bindik saat 17:00 bir an aklıma dank etti ömrüm ocakta tencere var dedim Allah'ım ikimizinde eli ayağına dolandı ne oldu acaba ev mi yandı yoksa gaz kokusu mu girdi diye çok korktuk kimseyi arayamazdik çünkü tüm kapılar kilitli idi ben stres yaptım çok korkuyordum eşim bana kızdı üzülme korkma gebesin Allah büyüktür tevekkül et dedi Allah razı olsun biraz sakinlestim:'( eve geldiğimiz gibi eşime eve koş ben sana yetişirim dedim eşim gitti baktı patatesler biraz yanmıştı ama çok şükür hiç bişey olmamıştı Allah'tan küçük göze bırakmıştım eşimle birbirimize sarıldık çok şükür dedik öyle işte kızlar verilmiş sadakamiz varmış, var mı sizinde benim gibi unutkanlık durumları anlatın hele :angel:

24 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Annem yapiyo genelde bunu:D

Bikez kiraci olduğumuz evde Ayva recelini acamamis ters kapatmış tavaya kaynasin açılsın diye unutup mukabeleye gitmişler ev sahibiyle sen kavanoz patla mutfak heryer cam ve ayva reçeli

Dönüşte biri bisey yakmis diye koklaya koklaya geliyolar hic bilmiyolarki ikisininde kendi evi:woot:

Bikezde demlikleri birakip otogara gitmis dönüşte iyi cay sogumamis diye gülüyodu şükür yanmadik☺

(611 puan) tarafından
Ayyy kız valla Allah korumuş desene
tarafından
Koruyo kuzum valla deli karı yaa ❤
(611 puan) tarafından
Ahahaha anneler candır
tarafından
Ahh ah sorma
0 oy
(215 puan) tarafından
Benimde hamileyken çok olurdu bikere şerbet unutmustum bı gittim içeri tencere kömür olmuş alevlenmeye başlamıştı mutfak  dumandan görünmüyordu.

Bir defada yumurta haşliycaktim çocuklarla ugrasirkene unuttum bı geldim mutfağa duman gene heryer yumurtalar kapkara olmuş:⁠-⁠):⁠-⁠)
(611 puan) tarafından
Ayy kız seninkide fenaymis nasıl mutfak tutuşmamis
(215 puan) tarafından
Allah korudu canm
(611 puan) tarafından
Ayn öyle verilmiş sadakaniz varmış
0 oy
(16,134 puan) tarafından
Hafızası çok kuvvetli olan biriyim ama hamilelik döneminde bende de unutkanlık oldu ki normal bir durum sana tavsiyem çıkmadan ocağı prizleri kontrol etmeyi alışkanlık haline getir 
(611 puan) tarafından
Ayy evet yaa gebelikten sonra daha da artı bu :(
0 oy
(598 puan) tarafından
Bı gün dudukluye et koydum içeri gittim kapıyı kapattım. Uyumuşum kapı kapalı hiç koku gelmiyor. Bı kalktım kapıyı acmamla mutfak antre odalar heryer duman altında göz gözü görmüyor . Bütün bina yanık kokmustu . Bı hafta o koku evden zor çıktı . Düdüklü yanmıştı kapkara olmuştu.  Neyseki patlamamış çok şükür kaza bela olmadı 
(611 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş kız
0 oy
(1,288 puan) tarafından

Benimki olsa beynimi yerdi:Diyi halt yedin diye kendisi hiç unutmaz böyle şeyleri bende pek unutmam

(611 puan) tarafından
Valla bende bir an korktum eşim bana kızacak diye ama adam anlayışla karşıladı hatta üzüldüğümü görünce kızdı bana senden benden daha önemli değil ya dedi
0 oy
(603 puan) tarafından
Artık alarm kuruyorum . Bende unutuyorum maalesef. Ocağa bi şey koyarsan hemen alarmını kur . Çok geçmiş olsun.  Allah beterinden korusun 
(611 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim Allah razı olsun dediğin gibi yapacam bende alarm iyi fikir
0 oy
(548 puan) tarafından
Geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz ya hiç aklına gelmeseydi
(611 puan) tarafından
Allah razı olsun canısı yaa hiç sorma bide eşime pazara da gidelim demiştim eğer gitseymisiz Vallahi ev yanarmis haa
0 oy
(2,083 puan) tarafından
O konuda hiç unutkanlık yapmamaya çalışırım çıkmadan illa bütün evi kontrol ederim
(611 puan) tarafından
Ayy kız bende yaparım muhakkak ama eşim acele ettirince unutu verdim bir an:(
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Geçen gün annem koca kazan gibi tencerede kayısı reçeli yapmış saatlerce uğraşmış. Şansa misafir gelmiş sohbete dalmislar kimse de fark etmemiş simsiyah olmuş reçel ve tencere annem direkt attı çöpe maalesef sana da geçmiş olsun canım. En son ben de patates haslarken uyuya kaldım 4 5 ay önceydi. Sonra yangın alarmina sıçradım yoksa yanardı her yer Allah korusun
(611 puan) tarafından
Allah razı olsun bide ayy vallahi Allah korumuş desene
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Benm kocam olacaktı o an valla demedigi kalmazdı hamilelik boyunca uyardı beni sakın tüpe bişey koyma diye :D seninki iyi sakın kalmış 
(611 puan) tarafından
Allah razı olsun ki ondan çok anlayışlıdir ne kadar sakarlık yapsam bişey Kırsam döksem o ilk gelir yardım eder toparlar
0 oy
(9,460 puan) tarafından
Bes sene once kızım dogduktan sonra 3 cezve bir tencere iki yeni aldıgım silikon ek gıda kaşıgı ve yeni aldıgım phılıps avent suluk kaynatırken yanmıştı. 
(611 puan) tarafından
Ayyy sanada o zaman çok geçmiş olsun kız
(9,460 puan) tarafından
Sagol canım :) dogum sonrası unutkanlık daha cok oluyor size de geçmiş olsun
(611 puan) tarafından
Ayy Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyim:(
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Ben biraz manyagimdir herseyi kontrol etmeden evden cıkamiyorum esimde alisti artik cayciyi cekerim ocaklari kontrol ederim balkon kapilarini kontrol ederim ütü yapmissam fisini cekip cekmedigime bakarim calisirken is yerinin caycisini cekip cekmedigimi hatirlayamadim dolmus duraginda ofise geri kosmustum kontrol edip ofisi geri kapatip cıkmistım bir keresinde evdeki cayciyi cektigim halde cekmedim gibi geldi esimi geri döndurdum yoldan 
(611 puan) tarafından
Kız bende öyleydim valla ama işte eşim bir an acele ettirince unuttum :(
0 oy
tarafından
Doğalgaz dışarıdan kapanabiliyormuş sanırım. Bu tarz ocakta yemek unutunca, komşusunu arayıp, doğalgazı dışarıdan kapattıran ve ocağın sonmesini sağlayan çok olmuş , okudum ben. 
(611 puan) tarafından
Bize daha doğalgaz gelmedi canısı tüplü idi ocağım
0 oy
(52 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Vukuatlarim çoktur benimm :/
(611 puan) tarafından
Valla mi inan benimde çok yazsam roman olur :))
(52 puan) tarafından
Öyle valla adam alıştı artık ses etmiyor:)
0 oy
(517 puan) tarafından
Biberonlari haşlayın diye ocağa koydum unutmuşum su bitmiş bı tane biberon kırılmıştı 
(611 puan) tarafından
Ah bee sanada geçmiş olsun canısı
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende bebeğe yemek yedirirken dip tutmuştu yemek bu arada eşinizin kızmayıp sakinleştirmesi vs ne güzel 
(611 puan) tarafından
Teşekkürler canısı sanada geçmiş olsun bide Ayn öyle en güzel tesellim gerçekten Allah onu başımdan gönlümden eksik etmesin
0 oy
tarafından
Geçen bende yemeğin altını kapattım sandım yemek yedik ortalığı topladım eşimle bi saate kadar sohbet ettik eşim mutfağa girdi ocağın açık olduğunu gördü 2 saat boyunca ocak açık kalmış farketmemisim Allah tan evdeydik
(225 puan) tarafından
Bende hep öyle unuturum
(611 puan) tarafından
Allah korumuş kız
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Esinin kiymetini bil cok guzel davranmis ben 25 yasindayim ben de cok unutuyorum 
(611 puan) tarafından
Ayn canısı haklısın valla Allah onu başımdan gönlümden eksik etmesin amin amin amin bide bende 23 yaşındayım ama çok unutkanim:(
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Benimde kızım herhalde 4 aylık filandi beni çok yoruyordu  geceleri ramazan da sahur yapacaktım kızı uyurum yumartalari koydum haslansin diye  bende oturdum öyle uykuya dalmışştim bir uyandım 3 saat filan geçmiş evde öyle öğrenç bir koku dumanda hiçbir yeri göremiyorum dedim kesin mutfak yanmiş elim ayağım bir birine dolanıyor zarzor mutfakga girdim yumurtalar yanıp kül olmuştu 6 aya kadar o koku evden gitmedi 
(611 puan) tarafından
Ayy çok çok geçmiş olsun canısı yaa vallahi Allah korumuş desene

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 502 göst.
5 Eylül 2020 Aile kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 616 göst.
22 Haziran 2020 Aile kategorisinde Ezgihatice (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,840 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,375 cevap

36,222 kullanıcı

...