Kızlar bziim hem dini hem resmi nikahimiz vardı düğünede 3 Ay vardı ki hamile olduğumu öğrendim aslında eşimle bir kerelik deneme isteğimizle kendimizi tutamadık ve kızlık zarı patladı kanamam olunca korktum ve geri çekildik zaten adetten çıkalı da 3 Gün falan olmuştu banyo yaptim eşimle aramada böyle baiey olunca da hamile kalmam diye düşündüm ve ikimizde bilmediğimiz için ertesi gün hapı almadık sonra bakitk ki hamileyim e düğün gününü erkene al şu bu derken aileleri ikna etmek derken benim ailem sıkıntı cikardi ne bu acele diye zor ikna ettim düğün yapmadı kayinpeder eşimde sıradan bı şekilde düğün bişeyler ayarladi evlendik ama gelin görün ki bn baba evinden köye gittim kaynanam da saat 8 de yatağı demz mj hadi girin odaya çarşafı verin diye bn kabul etmesemde anlarlar diye eşim kabul etti kaynanam öz değil bu arada üvey eşimde kolunu biraz kesti çarşaf a sürdü verdik o gece ama doğum da herşey ortaya cikti erken doğum diye yediremedik kimseye geçen görümcem benle kavga etti saçma sapan bişey için bana sen zaten bakire değildin ki dedi kendini abime yamadin dedi evet nişanlı iken eşimle birliktelik oldu ama yemin ederim ki bakireydim kaynanam da millete o bakire değilmiş dedi çok zoruma gitti keske önlem alsaydım diye... ama eşim bn biliyorum önemli olan benim dedi ...şuan kızım 5 yaşında çok şükür görümcem hala bekâr bazen diyorum ki inslalah aynısını yaşarsın da iftira atmak neymiş görürsün linçleyemeyin kim başına ne gekir bilemez