Olabilecek olan senaryoları sende biliyorsun.
O yüzden kızınla konuş biz sana gelen çanta,hediye, çikolata gibi basit seyler ile kimse seninle derin bağlar kuramasin diye hayatını eline almanı istedik senide bu yönde teşvik ettik. Sen kendine alabilecek imkanlara sahip ol,karsindakini maddesel değerlendirerek diye değilde bu insanla bir ömür geçerek ayrımını daha doğru yapabilmen için.Görüyorum ki bazı şeyleri biz sana hiç anlatamamasiz.Senin yaşlarında evlenmeye çalışan pek çok kişi baskı huzursuzluk seviye ihtiyacı yada maddi imkan yetersizliğinden (ciddi oranda) bubsekilde bir ilerleme sağlıyor.Baban ve annen olarak biz seni sevgiye ilgiye doyuramadik mi sen neyin eksiligi ile bu sekidle bir hayat planı yapıyorsun kızım benim için xyz fark etmez.Ben sana neden sevgilisinin neden arkadaşlık yapıyorsun demiyorum.Ama senin seven seni düşünen senin önceliklerini saygı duyar senin hayatıni eline alman için destek olur.Boyle yangından mal kaçırır gibi hareket etmez.gozunu aç xyz fark etmeksizin senin hayallerine emeklerine ailenin sana desteğine güvenine saygı duyan adamları hayatına al. Benim sana bir anne olarak tavsiyem budur.Benim söylediklerim sana baskılama olarak geliyirsa elinin altında İnternet var bubtayi yapıp pişman olan milyonlarca insan var sende sıradan birisin senin ne farkın olacak bak insalar neler yaşıyor.
Benim sana diyeceklerim bunlar bundan sonrasına sen karar vereceksin.
Ben sana ayrıl demiyorum ama neden seni beklemek istemiyor sevdiği için mi yoksa sana güvenmediği ve saygı duymadığı için mi bunu iyice anla yavrum diyebilirsin