0 oy
861 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,683 puan) tarafından
İnsan evindeki düzeni arıyor. Bebekle çok zor. Kendi evini bebeğe göre ayarlıyorsun ulaşabileceği yerlerde ona zarar verecek birşey bırakmıyorsun ama başka evde çok çok zor. Zaten kazalar da hep başka evlerde çocukların başına geliyormuş Rabbim korusun hepsini. 

34 Cevaplar

+1 oy
(2,093 puan) tarafından
2 /3 saat evlerimiz yakın arada gidip gelirim 
-Reklam-
+1 oy
(1,300 puan) tarafından
eşim her zmn gondermedği için 3 saatlik mesafe oldugu halde gondermiyor bnde gttimmi bir aya yakın kalıyorum 
+1 oy
(20,664 puan) tarafından
Ben bi gün kalır dönerm en fazla ama geçen teyzem ordaydı bi hafta kaldık amaaan kocambeyin suratlar tripler çekilcek gbi değil daha dün bile laf sokuyo gittin bi hafta kaldın bu adam burda napar demedin gelseydin sende dedim ssjsjaj
+1 oy
(98 puan) tarafından
Senede 1 kere gdyrum memlekete canm 20 gün  kalıp geliyrm uzak olduğu icin 
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Hastalık vs olmazsa 1 hafta. 
+1 oy
(7,015 puan) tarafından
Hastalık vs olmazsa bir iki akşam kaliyorum canım annemler ona göre ayarlıyor bende alıyorum birşey görünce 
+1 oy
(1,830 puan) tarafından
Valla 1 aydır annemle yazlıktayım allah razı olsun 4 aylık bebeğim var mama ile besliyorum sabahları namaza kalkınca bebek uyanırsa alıp karnını doyurup altını degiştirip yatırıyor bana düşürmüyor yani annemin yanında çok çok rahatım ben annem benim en büyük şansım 
(2,683 puan) tarafından
Ama bu şekilde de anne ile bebek arasında sağlıklı bir bağ oluşmuyor. Hem bebeğin mahremiyetine de zarar altını değiştirmesi annenin
(1,830 puan) tarafından
Alakası bile yok annem ve benden başka altını degiştiren yok bizide anneannemiz büyüttü annemizle aramızdaki bağ asla kopmadı he sürekli sürekli anne bebegi bırakır işe gider veya oraya buraya gider ilgilenmez eyvallah ozaman tamam ama benim bebeğim zaten yanımda ve sürekli beni isteyen bir bebek olduğu için gün içinde nekadar yorulduğumu annem görüyor yükümü Hafifletiyor sadece
(2,683 puan) tarafından
O sorun olmasa dahi bir bebeğin altını değiştirme görevi annenindir . Bebeğin mahremiyetine zarar verir başkalarının altını değiştirmesi banyosunu yaptırması
(1,192 puan) tarafından
Pakize hanım her konuda olduğu gibi burada keskin fikirleriniz var .benimde bebeğim 11 aylık 5 aydan bu yana çalışıyorum bakıcıya bırakıyorum altını o degistiyor ne olacak şimdi mahremiyetine .ne yapabiliriz yani siz evden TV kaldirmissiniz çocuğunuzun bakımını sadece ve sadece kendiniz yapıyorsunuz daha bir cok şeyde eminim bu kadar keskin uclariniz vardır .ben çalışıyorum bakıcısı bakıyor veya babası bakıyor ben hava almaya cikiyorum işlerimi hallediyorum bebeğimle de aramdaki bağ gayet iyi bence çok kasiyorsunuz .robot yetistirmiyoruz bizde robot değiliz hasta olup hastaneye yatsaniz mesela ne olacak sizin çocuklara başkası bakamayacakmi yani
(1,830 puan) tarafından
Ya saçmalıktan başka bişi değil çocugun altını başkalarının yanında degiştirirsin tamam eyvallah ama anneanne babanne çocugun mahremiyetine nasıl zarar verebilir sizler çocugunuzu fanustamı büyütüyorsunuz cidden komik bir durum evden tv'yi kaldırmak nedir hepimiz tv ile büyüyen çocuklarız çocuklarin genetiklerini resmen bozmuşsunuz fanusta yetiştirmeye devam edin siz ilerde o çocugun ne bir özgüveni olacak nede başka bişey
+1 oy
(5,567 puan) tarafından
Günü birlik evimden baska yerde rahat edemiyorum insan kendi evini özluyor hamileyken 1 gece annemlerde 15 gun kayinvalidemde kaldim eve gelince oh be dedim insanin kendi evi gibi yok
+1 oy
(2,939 puan) tarafından
Annem biz gitmeden evi cocuğa göre ayarlıyor. Deterjan bıcak gibi şeyler kalkıyor. Zaten 10 dk araba ile kalmiyoruz. Ama bugün kalıcaz hastayım. 
+1 oy
tarafından
Gurbetteyim bana kalmış ne kadr kalmişsam 3 4 ay olur kalırım eşimde sıkıntı yapmaz annesine gidiyor yemek yiyip eve geçip yatıyor 
+1 oy
tarafından
En fazla 4 saat 
+1 oy
(5,747 puan) tarafından
Ben İstanbul dayım annemler Ankara'da o yüzden 1 ay kalıyorum valla.
+1 oy
(1,574 puan) tarafından
Annemle.ayni şehirdeyiz benim.koca değişik asla kapmali gitmemek istemiyor beni kanser ediyor ama.napayim kader diyip.duruyorum 
+1 oy
(705 puan) tarafından
Ben gurbetteyim onun için yılda bir kere gidiyorum yirmi gün bir ay kalıyorum annemde çok rahatım ben 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 324 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,912 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 1,239 göst.
6 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suriyelilergitsin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 402 göst.

412,392 soru

12,415,025 cevap

44,986 kullanıcı

Kategoriler

...