0 oy
740 göst.
Aile kategorisinde (654 puan) tarafından
kayinvalidesiyle yasayanlar kisisel temizliginize yeterince vakit ayirabiliyor musunuz? anlayisli davranip sizi rahat birakiyolar mi? 

6 Cevaplar

0 oy
(153 puan) tarafından
Benim bir tanıdığım jilet ile alıyorum demişti sonuçta evde kayınvalide var kayınpeder var demişti
(654 puan) tarafından
eltim de oyleydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle  bir durumda olsam kuaföre gıderdım yada lazer epilasyon 
(654 puan) tarafından
gonderseler ben de oyle yapardim
(2,313 puan) tarafından
Göndermezler nedir ,gideceksin kimsede birşey diyemez çocuk değilsin biraz dik duruşlu olun ezdirmeyin kendinizi
tarafından
Daha birşey diyemem şu yorumum üstüne
Evınde alanın yok rahat yok dısarı çıkmana müsade yok sen kölesin onlar sahip
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Ben yaşamıyorum ama yaşanılsa da herkesin bir özel hayatı olmalı niye rahat bırakmasınlar ki varmı öyle insanlar 
tarafından
Var malesef kuzenim kocasiyla yatakta yatarken kaynanasi basiyodu kapi çalmadan oğlum oğlum diye kuzenimde adami bıraktı ananla yat dedi jsjsjs
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Dağdan inen tipler yapar ancak diğer türlü kimsenin rahatsız etmeye hakkı haddi olmamalı.

0 oy
tarafından
9 ay beraber yaşadık akşam herkes uyurken odamda hallederdim odama girdikten sonra kim ne karışabilir ki
(654 puan) tarafından
kocan olmadigi gece yapabilirsin de gece kocan yanindayken nasil yapacaksin ki? ben kocam evdeyken asla yapmiyorum
tarafından
Neden koca varken yapılmaz mı
(654 puan) tarafından
bilmiyorum ama ben yapmiyorum.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Yorumlar da gördüm gönderseler öyle yapardım demişsin onların kölesi olmuşsun tamamen neden bunu kendine yapıyorsun ki beraber oturabilirsin tamam ama o kadar neden kendine karıştırıyorsun ki eşin çalışmıyor mu senin eşin verecek para sen gidiceksin kişisel temizliğine kaynanan ne karışıyormuş. Valla sen sen ol tavrını koy 3 günlük dünya burnundan gelmesin herkes haddini ve durması gerektiği yeri bilirse evde sorun olmaz 
(3,136 puan) tarafından
Hiç bsy konuşulan kadar rahat olmuyor emin ol. Bu insandan insana farklılık gösterir kimi susar susar tam patlar kimi de her istedigini yaptırır. Eşi çalışsa ne yazarizin vermedikten sonra. Dışardan konuşması kolaydir tabi.
(654 puan) tarafından
esim de istemez gitmemi. guzellik merkezlerindeki kadinlari sevmiyorlar
(654 puan) tarafından
@meryemmseda evet oyle herseye karsi gelemiyorsun maalesef bazi seylere de uymak gerekebiliyor
(2,075 puan) tarafından
Meryemcim bence sen bilip bilmeden konuşma 4 seneye yakın 3 görümce 1 kaynana ile ben birlik durmuş insanım artık sabrettim tak etti aniden çıktım gittim annemlerle ondan sonra hemen ayrı ev açtılar bana bende ne zorluklar çektim hamileliğim burnumdan gelmişti saçlarımı kesmiştim üzüntüden şimdi sana bunları mı anlatayım tek tek uzaktan bilmeden yorum yapmak senin için ne kadar kolay. Hem cinsim bunları yaşamasın diye söylüyorum kendimde yaşayıp bildiğim için..
(2,075 puan) tarafından
Ben herşeylerine uydum da ne oldu yaranamadım Allah aşkına gidin işinize sizin gibilerine iyilik yaramaz
(654 puan) tarafından
evden ayrilacam dediginde kocan kizdi mi hic? belki seninkiler benimkiler kadar katı degildir.
(2,075 puan) tarafından
Kimseye bişey söylemedim ben aniden çıktım gittim evden kavga etmiştik bunaldım artık daraldım aniden çıktım gittim. Ben sana evden git demiyorum ama ben böyle yapmıştım dayanamadım çünkü artık sonra kayınpederim ben annemdeyken aradı eve gel kızım söz ayrı ev açıcam size dedi sonra eve gittim 1 ay sonra taşındım eşimde eve gel ayrı ev açıcam demişti o da bunalmıştı çünkü her gün kavgalardan
(654 puan) tarafından
anladim. ben de ayrilmak istiyorum kac kere kavga cikti ama kocam babasinin kalbini kirmak istemiyor. her neyse uzun mesele. yani dedigim gibi zaten esim istemedigi icin gitmiyorum lazere. yoksa kayinvalide falan harcadigim paraya karismiuor zaten. sadece benim gibi bi sorun yasayan var mi diye merak ettim
(2,075 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun demekki huzurlusun yaşayabildiğin kadar yaşa
(3,136 puan) tarafından
Bak busracim bu iki oldu senle ben arkadaşı da senide gayet iyi anlıyorum benimde uzun uzun yazmama gerek yok senden daha beter haldeyim şimdi gidip kaynatamin pislettigi halıyı yıkayacam gerçekten benim senle uğraşmaya hiç vaktim yok
(3,136 puan) tarafından
Bazen olmeyi bile düşündüm ama benim 2 çocuğum var onlara kıyamıyorum o bo.kun içinde cebellesiyom ama kimseye derdim şu demiyom sende hırsını başkalarından çıkarma rica ederim
(654 puan) tarafından
huzurlu olmadigim sordugum sorudan belli. bana onlarin kolesi olmussun harcadigin paraya karismalarina izin verme dedigin icin o aciklamayi yaptim. sen cok gerginsin
(2,075 puan) tarafından
Canım ne yaparsan yap gerçekten umrumda değil ne düşünürsen de düşün gerginsin de sinirlisin de ne dersen de iyilik yaramaz yani size :)
(3,136 puan) tarafından
Yok ben gergin fln değilim sadece sana kızdım Büşra ben anlatmaya kalksam sizden daha beterim demek istedim ama anlatmıyorum gerek de duymuyorum
(2,075 puan) tarafından
VAlla bana kızamazsın!!! Çünkü kızılacak bişey yok orta da yok sana göre basit herşeyi uzaktan yorumluyorsunuz gibi de cevap veremezsin sen bana çünkü kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sen yıllardır kaynana kahrı çekiyorsun diye susuyorsun diye o kız da mı sussun ezdirsinn kendini
(3,136 puan) tarafından
Ben öyle mi dedim
(3,136 puan) tarafından
Ya da öyle mi demek istedim kim ne yaparsa yapsın yine söylüyorum dışardan konuşması kolay her yaşantı bı değil ben köyde yaşıyorum ayrılma gibi de bı lüksüm yom maalesef
(2,075 puan) tarafından
Dışarıdan konuşması kolaydır tabi dedin ya bir de gelip kaynatamın pislettiği halıyı yıkayacam yazmışsın. Niye yıkıyorsun yıkama kendine değer vermiyor musun sen valla ben çok akıllandım kaynanamla birlik dururken iyide davransan olmuyor ezerler yine seni o yüzden yapsan yapmasan da yine kötü sen olucaksın o yüzden sende yıkamıcaksın hadi iyi akşamlar
(2,075 puan) tarafından
Senin ayrılma gibi bir lüksün yoksa kimseye de örnek olma öyle bir dünya yok paşa paşa da ayrılırsın
(3,136 puan) tarafından
Hem yaptım hem yapmadım iki yolu da denedim sonuç elde var sıfır yani

Sana da iyi akşamlar.
(3,136 puan) tarafından
Bur örnek alınacak bir davranış değil
(2,075 puan) tarafından
Sen niye boşanamıyorsun mesela.. Kocaman devlet var arkanda Suriye de yaşamıyoruz sonuçta kadın sığınma evine bile gitsen bakarlar sana
(3,136 puan) tarafından
Ben o kadar cesaretli değilim kaçarak evlilik yaptım annem babam küs ama esimide seviyorum bazen de diyorum benim ne işim var bu evde bilmiyorum işte cikmazdayim
(3,136 puan) tarafından
Çok karmaşık duygular içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum
(2,075 puan) tarafından
Ozaman canım kısacası eşimi seviyorum ne olursa olsun onu bırakmam onun için herkse ve herşeyi göğüs gererim diceksin. Mesela benim eşim ayrı evi kabul etmeseydi ben boşanacaktım ondan kafama koymuştum ne kadar sevsem de bu hiç bişeyini önüne geçemezdi çünkü
(3,136 puan) tarafından
Duygularıma tercüman oldun diyelim ozmn.
(2,075 puan) tarafından
O yüzden Allah sabır versin birlik oturanlara diyorum başka da bişey diyemiyorum
(3,136 puan) tarafından
Bir konu var kafamı ağrıtan ama allhtan gelen bir şey olduğu için elimden hiç bsy gelmiyor zamana bırakıyorum sadece geriye kalandan da illaki sorunlar oluyor ama asilmayacak kadar değil köyde yaşamayı da seviyorum :)
(2,075 puan) tarafından
Canım sen birlik mi oturuyorsun
(3,136 puan) tarafından
Evet eşim tek erkek ve ayrılamazsinizi kibarca söylediler bende kabul ettim
(2,075 puan) tarafından
Ayrılamazsanız derken anlamadım canım
(3,136 puan) tarafından
Ayrı ev demek istedim :)
(2,075 puan) tarafından
Neden böyle bişeyi istediler ne oluyor yani tek erkek olunca yakınlardan ev tutulurdu en azından
(3,136 puan) tarafından
Arazide sayılırız ev yaptırmak gerekiyor ve şuan aşırı pahalı her şey ve maalesef ki o kadar paramız yok
(3,136 puan) tarafından
3 5 dönüm ekilmiş patates var ineklerin yemliği var işte ekilmişe umut ediyoz ne çıkarsa kâr diyip aticaz bı kenara ama patateste para etmiyor gübre mazot ilaç vs patatesten istediğimiz tonaj gelecek mi fln yarı yarıya çıkarsak iyi işte işin içinden :)
(2,075 puan) tarafından
Anladım yaş kaç peki canım
(3,136 puan) tarafından
22 senin
(2,075 puan) tarafından
23 benden bir yaş küçüksün :) Allah sabır versin inşallah ayrı evin olur
(3,136 puan) tarafından
Kasımda 23 olcam işte . Ayrı ev istemiyorum aslında bu evi seviyorum ama işteeee neyse inşallah sorunların üstesinden zaman gelir :)
(2,075 puan) tarafından
Kız ne diyon sen bana sinirlendin kızdın ya şimdi halı yıkıcam dedin öyle kolay değil dedin şimdi ayrı ev istemiyorum diyon :)) kayınvalidenle güzel anlaşıyorsan zaten sorun olmaz ama anlaşamıyorsan nasıl ayrı ev istemiyon
(3,136 puan) tarafından
Kayınvalidem değil sorun kaynatam zaten
(3,136 puan) tarafından
Gönlümden geçeni bı Allah bide ben biliyom inşallah gönlüme göre olur her şey
(2,075 puan) tarafından
Kaynatanda mı var evde
(3,136 puan) tarafından
İşte her şey o kadar basit değil sonuç buymus canısı ☺️☺️
(3,136 puan) tarafından
Evettt
(2,075 puan) tarafından
Tek oğlu demişler ayrılmak yok demişler ya varmış işte 2 tane oğlu. Bilmiyorum canım bana saçma geliyor ne işin var senin kaynata ile aynı evin içinde rahat bile edemezsin
(3,136 puan) tarafından
Adam dünyadan bı haber kendi işini kendisi zor goruyor işte hasta şizofreni neyse ya öyle işte
(2,075 puan) tarafından
Anladım canım çoluk çocuk var mı senin
(3,136 puan) tarafından
2 tene

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 700 göst.
2 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 363 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (41 puan) tarafından soruldu
0 oy