+1 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından
Hocayı dinlemiyor koşuyor dikkatini vermiyor hatamı yapıyorum gondermekle

16 Cevaplar

+2 oy
(988 puan) tarafından
inşallah hacıyla hocayla yalnız bırakmıyorsundur bu 1, 2.si 4 yaş nedr ya o da bebek sayılır din din diye kafasının beyninin etinin yemenin ne anlamı var her şeyin bi zamanı var daha çok küçük dini eğitim vs için.En azından bi ilkokul çağına gelseydi.sonra çocuklar bıkıyor her şeyden nonoş ateist ne olduğu belirsiz hale giriyorlar.aklı bile ermiyor bırak oynasın çocukluğunu yaşasın 
(988 puan) tarafından
nerden bilebilirsin ki ahlaklı mı ahlaksız mı? bi bardak suya 1 damla idrar damlasa içer misin? bu riski almaya değer mi çocuklar yaşayıp yaşayıp sonradan çıkıyor her şey
(2,301 puan) tarafından
O zaman okula da göndermeyelim öğretmen müdür vs onlar da tacizci çıkabilir
(988 puan) tarafından
ben bayan öğretmene göndermeyi düşünüyorum o yüzden kimse kusura bkmasın dünyanın çivisi çıktı.Görümcem ilkokul öğretmeni bç tame erkek hocaları öyleymiş niye şikayet etmiyosunuz diyorum e bizim başımız yanar dyor artık görenlerde susuyor
(2,301 puan) tarafından
Hiç ahlaki değil diğer hocaların susması birşey yapmaması, mağdur olan çocukların günahı onlarında boynuna
(988 puan) tarafından
söyledim ama nafile.birçok örneği de var malesef ki.
-Reklam-
+1 oy
(710 puan) tarafından
4yas çocuk Yaz kursu için çok küçük  kışın 46yas var diyanetin kursları oraya yollasan daha iyi hem kreş bilgilerini hem dini bilgileri öğrenir yaşıtlarıyla o çocuğu alan hoca ne akla almış kayit olmaya bile tutmaz yaşı bazıları koşsun eğlensin o duyduğunu öğrenir demiş buda ayrı bı saçmalık napack hoca orda ders yapacak senin çocuğu camide kosturacakmi nasıl ders yapilack diğer çocuklar senin çocuğuna bakmaktan nasıl ders dinleyecek dikkatlerini nasıl derse verecekler orasida ayrı bı olay
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Hayır tabiki hata yapmıyorsun. Alışır zamanla 
(316 puan) tarafından
Peki cok sagolun
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Hata yapmıyorsun çocuk daha o tabi koşacak zıplayacak böyle alışacak 
(316 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah alisir
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Tam zamanı canım sakın alma o kostursa da duyuyo merak etme zihnine yerleşir en azından 
(316 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum haklısınız :)
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Dinlemiyor gibi görünür ama kulağına aşinalık yapar bırak koşsun oynasın oynarken kulağına kuran sesi gelsin öyle öyle alisir
(316 puan) tarafından
Coknsaolun içim rahatladı
(7,442 puan) tarafından
Ben geçen sene ara ara camiye götürdüm ortamı gördü arkadalarina baktı derste oturmadı oynadı sağolsun hocamız alışır dursun dedi bu sene 4 olduk kışın göndermeyi düşünüyorum insallah
(316 puan) tarafından
Bende 4 6 yas istiyorum kışın ama çevremizde yok bari yazın normal.camiye gitsin drdim amcasının oğluyla.gidiyor 4 gündür
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Cok erken bir yas degilmi
(316 puan) tarafından
Evde sıkılıyor ağaç yaşken eğilir die düşündüm hemde
0 oy
(2,761 puan) tarafından
Zamanla alisacak kucuk daha
(316 puan) tarafından
Anladım.cpk saolun
0 oy
(7,663 puan) tarafından
4.5 yaşında kızım bu sene koşsun oynasın cami havası alsın diye götürüyorm 
(316 puan) tarafından
Evet çok doğru teşekkür ediyorim
0 oy
(13,316 puan) tarafından
4 yaşındaki çocuk ne anlayacak hocadan bacı yeni konuşmayı çözüyor dinlemez tabi. Türkçe okuma yazma bilmeden yabancı dil bile önermiyorlar kaldı ki o da yabancı dil
(11,205 puan) tarafından
Yorumunuz dikkatini çekti. 4 yaşındaki çocuk yeni konuşmayı çözmez. Kendi kızımdan ve yakınlarımdan yola çıkarak 2 yaştan itibaren akıcı konuştular. Kaldı ki konu zaten akıcı konuşabilmek değil. Yabancı dil dediğiniz nedir. İki dua ve a sure öğrenecekler orda  Arapçayı komple sökmeyecekler
(13,316 puan) tarafından
Her çocuk aynı yaşta konuşmuyor ki. Bir yaşında çözen de var altı yaşında da. 4 yaş riskli bir evre ben merkezli. Hoca otur dese anlamaz yoksa biz de evde dua ezberliyoruz oğlumla.
(11,205 puan) tarafından
Kendiniz diyorsunuz her çocuk bir değil diye. Yorumda genelleme yapmışsınız da o yüzden dedim
0 oy
tarafından
Demek ki ilgisi yok istemiyor
0 oy
tarafından
Eğilimi olan başka bir aktivite bulabilirsiniz. Belki şuan bunun için hazır değildir.
0 oy
(11,205 puan) tarafından
Yaz kurslarına mı yolluyorsun canım. Bende istiyorum benimki de 4 yaşında. Hocası kız mı. Birde bırakıp dönüyor musunuz bekliyor musunuz yanında 
(316 puan) tarafından
Yaz kursu erkek hoca amcasının oğlu 10 yaşında onunla.gidip geliyor beklemiyoruz almaya gidiyrouz
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Çocuk o daha. O ortamda bulunması bile güzel. Bırakın gerekirse bu sene yaramazlık yapsın ama gitsin. Camide koşturması, o havayı solması kötü bir şey değil. 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Hem eğitim anne karnında başlar diyoruz hem de 4 yaş erke değil mi diyenler için şaşırıyorum yani. Sadece dini eğitim olarak değil. Bir çocuğun bütün eğitimi anne karnında başlar. Lütfen diğer yorumlara aldırış etmeyin. 
0 oy
(247 puan) tarafından
4 yaşında olduğu için normaldir hareketleri sakamisiniz cidden 4 yaşında daha ne hocası ne hacısı pek te iyi şeyler öğrettiklerini sanmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 194 göst.
4 Aralık 2023 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 215 göst.
15 Nisan 2023 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 799 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 286 göst.