0 oy
1,251 göst.
Aile kategorisinde (253 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hayirli aksamlar hanimlar canim cok sink in cok agladim Istanbul fan memelekete geldin kayin paderime geldin geldigimden beri cocuklar ne yapsa bagiriyor bunlar nasil cocuklar diyor dovuyor cocuklari ozellikle de kizimi begun duvuyor bugun kaynimin ayni yasta kiziyla cesmede suya girmisler diye kizimi okdar dovduki yuzunu cirmikladi today atti gozunun alti morardi kaynimin kizina sesini cikarmadi tepki gosterdim diye bana diyor herkes seni coklar dedesi vurdumda ne oldu terbiyesini vericem diyor siz olsaniz ne yaparsiniz Ben sustukca siddetin boyutunu artirdi

48 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
O adamı pa ra la rım. Büyük demem ağzının ortasına 2 tane yapıştırırım. Ne haddine benim çocuğuma vurmak.!! Saçmalamayın gider darp raporu alıp polise bile şikayet ederim. Siz iyi misiniz ya bide bunu burda soruyorsunuz.? Yapılacak şey belli. Hala orda oturuyomusun birde??  O zaman senin anneliğine de yazıklar olsun
-Reklam-
0 oy
(979 puan) tarafından
Kız siz deli misiniz verin de şu adamın adresini biz şikayet edelim. Çocuk dövmek nedir? Birde morartmis tövbe YaRabbim. Ben burda delirdim sen deliripte iki taş alıp geçiremedin mi kafasına? Cidden insanı katil yapar bu tipler.
0 oy
(3,226 puan) tarafından
Nee sen neycisin orada neden cocugunu korumuyorsun  ?

Anne çocuğu korumak ile mükelleftir bırak vurmayı çocuğuma sesini bile yükseltemez kimse 
0 oy
(945 puan) tarafından
Orada o adamı parcalardim biliyormusun nasıl sakin kalabiliyorsun anlamak mümkün değil .benim küçücuk çocuğuma vuracaklar yüzünü gözünü çizecekler kendi babam olsa saldiriirm üstüne .ve görüntü kaydedip darp raporu alıp şikayet ederim o adamı attiririm içeri 
0 oy
(10,471 puan) tarafından
Ne diyon sen ya alıp çocuğunu cikamadin mi sen suçlusun ilk Tokat'ta ortaligi yikacaktin ne münasebet benim koklamaya kiyamadigim çocuğumu kim ne curretle dövecek sen suçlusun hala o evde kalarak sen suçlusun şuan zor tutuyorum kendimi 
0 oy
(8,357 puan) tarafından

Cidden soruyormusun siz olsanız napardiniz dieeee?

Ben ne okudum?

Bu kadar safmisin?

Evin yokmu senin?

Esine soylemedinmi?

Orda hala ne işin var?

Çocuga çok üzüldüm ya kimse dovemez benim çocuğumu !!
0 oy
(552 puan) tarafından
Kusura bakmasın kimse kızımı dövecek ağzına sicardim ne demek dövmek ne demek ya çok sinirlendim şuan.
0 oy
(350 puan) tarafından
Sustukça çocuklarına daha çok saldırır tabii. Sende yüz buluyor. Beni ve abilerimi de halam çok kötü döverdi. Annem sesini çıkarmazdı ona. O yüzden bütün hırsını bizden çıkardı o... karı. Yıllar sonra annemi suçladım hep. "Sen sesini çıkarsaydın, bizi koruyup kollasaydın bize böyle yapamicaktı" diyip durdum hep. Annem sustuğuna çok pişman şimdi. Ne olursa olsun koruyup kolla çocuklarını. Yok dedesiymiş, yok amcasıymış, halasıymış, babaannesiymiş geç bunları. Kimsenin senin çocuğuna böyle davranma hakkı yok. Sen sustukça çocuklarını şamar oğlanına çevirirler. Varsa bi yaramazlıkları sana söylesinler, sen gereken cezayı verirsin çocuklarına. 
(253 puan) tarafından
Ben karisnayacakmisim cocuk onlarinmis delirttiler beni yemin ederim
(350 puan) tarafından
S*ktirsinler, ağzını aç ve ağzına geleni söyle onlara. Hatta darp raporu al çocuğun için. Dedeye ceza verilsin. O zaman çocuk kiminmiş görürler.
0 oy
tarafından
Çok pardon sen hangi cehennemin dibindeydin çocuğunu döverken o kopasica sesin nasıl çıkmadı nasıl ortalığı ayağa kaldırıp polisi cagirmadin sustuğun çenen kopsun insallah şimdi bu postu cimere bildiricem bak bakalım sosyal hizmetler seni ve o geberesice kayinpederini napcak
(253 puan) tarafından
Aksamdan beri bagirirdim cagirdim sizle iskm bitmistir desim sunu Kabul ediuorum gec kalinmis bir tepkiydi ama geldigimden beri iyariyorum cocuklarimi dovemessin diye kavga ediyorum Ben desikce inadima yapiyorlar sanki
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Ne demek bağırmak ya heleki vurması senin bile kendi evladına vurmaya hakkın yokken anne baba olarak korumayacaksan çocuğunu ne yapacaksın büyük konusmak istemiyorum insanız başımıza ne gelir bilemeyiz ama küçük çocuk ya yaptığı ne girer suya olabilir kızına vururken sen ne yapıyordun eline kalın sopa oklava tava alıpta vurmadın mı ya annesin sen kızına vuram eli kıracaksın mecaz olarak demiyorum bunu gerçekten yapacaksın o dereceye bile getirmemen  gerek nerde kaldı anneliğin senin buraya yazana kadar al çocuklarını dön evine 
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Kadın halimle bı güzel döverim . Bı tarafimi parçalayıp doğurduğum çocuğa vurmak mi yok öyle dünya . Kız kardeşim bı kere vurmuş eline ağzına sic,tim günlerce konuşmadık bu yüzden 
0 oy
(717 puan) tarafından
Çok sinirlenirdim o memleketi başına yıkardım onun dedesi değil babası dahi dokunamaz benim çocuğuma onu doğduğuna pişman ederdim ben. Bidaha gitme bence eşine de söyle ayı mıdır nedir nasıl dede o ya insan çocuğa vurur mu cahil köpek 
0 oy
(6,835 puan) tarafından
Ayy yaa gerçekten koruyamayacaksanız üremeyin arkadaşım o zaman. 
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Postu etkileşim için açtığını düşünüyorum.aksini düşünmem çünkü bir anne ,bir baba buna sessiz kalmaz .
(253 puan) tarafından
Evde yamadi sokakta herkesin icinde yapti Ben kapinin onundeyim gordum bagirip tepki verdim zaten
(253 puan) tarafından
Lutfen bilmeden konusmayim
(2,547 puan) tarafından
Allah a emanet olsun
(253 puan) tarafından
. Ben bir yildir gruba girmiyirdum yeni indirdim girdim
(2,547 puan) tarafından
E yani konuyla alakası nedir?
0 oy
(676 puan) tarafından
Sen iyi misin hayır gerçekten cidden söylüyorum sen gerçekten iyi misin biri senin yanında kızına dövüyor ve sen onun haddini bildirmek hatta parçalamak yerine gelip burada fikir alıyorsun gerçekten pes
tarafından
Allah cezanı versin senin gibi annenin doğuramaz olaydın hay nefes alamaz olaydın gece gece cildirttin beni
(676 puan) tarafından
Ya canım kusura bakma vallahi ben de öyle parladım ama ne yapayım söz konusu çocuk olunca benim beynime kan gitmiyor kimse kimsenin yaşadığı şeyleri bilemez ben senin hayat tarzını bilemem senin ne sıkıntılar çektiğini bilemem onun için konuşması kolay geliyor Allah yardımcın olsun İnşallah
(253 puan) tarafından
Ben bunlarin yanina bile gelmiyorum esim, israr etti
(676 puan) tarafından
Kusura bakma canım gerçekten ama böylelerin ağzına sıçmadan bunlar rahat bırakmaz arana mesafe koy hatta ne mesafesi sil
(253 puan) tarafından
Benim icin bittiler 10 bana hergunu zehir ettiler
0 oy
(600 puan) tarafından
Kayinbabam bı kere dövdü 3 yaşında bak. Kızdım diye terbiye et dedi. Ben de essek kadar çocuklarını et önce diye kavga ettim elin kalkamaz dedim zoruna gidiyordu
(253 puan) tarafından
Bende aynisinj dedim git oglunu terbiye et dedim
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Çok fena kavga ederdim arar eşimin agzna ....... Hemen eşyaları toplar çıkardım 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Onu var ya beter ederim kizima babasi bile vuramaz birak dedesini saygi sevgi şiddetin basladigi yerde biter.Annem zamaninda veni dedeme dovdurse goz yumsaydi eminim şu an anneme kinlenmis bir cocuk olurdum.
0 oy
(16,201 puan) tarafından
Ben olsam ne yapmazdım ki.bi daha tövbe görmezdi ne beni ne çocuklarımı o evde de durmazdim 

Sende susarsan ve bişey yapmazsan sana da sıra gelir o yaşlı bunak seni de döver. Biraz dişli olun ya savunun kendinizi karşıdaki kim olursa olsun el kadar çocuğa vurmak ne hemde morartircasina 
0 oy
(436 puan) tarafından
Valla giderim darp raporu alırım direk direk senin beklediğin hata 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,169 göst.
14 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,340 göst.