0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Beni seviyor mu nefret mi ediyor anlamıyorum.. mesela elti adayını sevmiyorum ondan bahsetme diyorum bahsediyor sevmiyorum sevmek zorunda değilim ama bendende vazgeçmiyor arıyor arıyor her aramasında mutlaka canımı sıkar yüzümü asar ısrarlada benimle birlik yaşamak istiyor aşırı derecede... hatta evlenmeden önce esime bu kızı almazsan sana annelik hakkımı helal etmem demişti esimle biz severek evlendik buarada ama kadın sürekli beni kıracak şeyler yapiyo ben mesafemi coook koyuncada ağlıyo ama benim gerçekten pskolojimi bozuyor bu durum ya sevmiceksin yada seviceksin çok yaşlıda değil yani defalarca konuştum bana davranışların çok farklı diye kadın yine aynı 

3 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Tuhaf ne seviyor diyebiliyorum ne de sevmiyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk mu canım bu ağlıyor nedir :-) seni kırıp üzüyorsa çıkar hayatından gitsin yada konuyu açar açmaz kapat konuyu işim çıktı diyip telefonu kapat 
0 oy
(4,278 puan) tarafından
Tutarsız bir kişilik demekki. Allah yardımcın olsun dengesizlerle uğraşmak zordur çok iyi bilirim. Kalakalırsın öylece ne yapacağını bilemeden. Seni duygu karmaşasına iter de bırakıverir. Döner durursun labirent gibi. Ama sana tavsiyem net ol net tavırlar koy. Ancak öyle biraz biraz alırsın önlemini.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
8 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,975 göst.
0 oy
10 cevap 412 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde LEMAN339 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 477 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu