annemin tansiyonu var diye ağlayamiyordm acıdan , ağlasam üzülüp tansiyonu çıkacak nst de sancı vurdukca en son ağladım anne çık odadan yada ben gideyim aglayamiyom tansiyonun çıkacak diye anneme bağırarak solemisdim ) oğlumun beyinsiz babası annemlere acikdilar diye poğaça felan getiriyor adam kendisini duşünüyor getirdigini yiyip gidiyordu, hatta annesinin evinden yemek yiyip geliyordu hastaneye
Normalde ben sessiz sakin bir insanım içime kapanık biriyim, normal doğum yaparken avazım cikdigi kadar bağırıyordum nefesim gidince çocuğun kafası içeri kaçıyordu en son biraz daha ugrasdim bir çığlıkla çıkardım hayla aklıma geldikçe gülerim halime)))
Ben bu bebege bakamam anne sen bak die aglamistim
İlk oğlumda benim kabızlık problemim aşırı vardı aferersin doğumda bı sıçtım kova tutmuslar önüme ay nasıl utanmıştımikici oğlum da ise sezeryan oldum uyuyormusum ara ara uyanıp bebek doğdu mu nerde sorup duruyorum sonra beni kapıya aldılar görevli abiye bebeğim nerde çaldınız mi dedim adam kahkahayı basıp bak ablacım yanında dedi gerçekten de yanimdayms:)
Ahahahha 3 normal doğumdan sonra sonuncum sezeryan oldu neyse spinal oldum bebeği aldılar dediler bebek dogdu annesi gözün aydın ben tabi ağlıyorum hemen kendimi toparladim ama benim suyum gelmedi bebek nasıl oldu dedim ameliyathane de gülme sesleri yükseldi dediler suyu falan boşver sen bak bebeğin dogdu işte dediler ben yine ama su gelmeden bebek nasıl olacak
1,489,979 soru
24,351,710 cevap
346,511 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın