Yani çocuklar bidaha bu yaşa gelmicek büyunce istesende almasın ha fazlası zarar karşıyım benim eşim çok sever öyle ıvır zıvır bı ara ev dolu süs falandı hamileydim çoğunu atı kulanmiyani ben topaldim diyor bebiş olunca ne bunalra zaman nede çocuk bırakır biz odasına bı bebek bı aycik aldık bide su ördekleri eşimle.diyoruz çocuk kuccken herşey almiyalim anlamıyor ve boşa eşim dayanmaz alır bilirim diyor firenliyelim.kendmizi çünkü yerde yok kiraciyiz ev oyuncak dolamsin dozunda çocuğu o şekil aliştrmak istyoruz bakalım 6 aylık olsun toplardan alırm beşiginde oynasın eşimde tam tersi diyor çalışıp aksma kadar ayakda ailem yemicekse aileme harcamiycaksam kim için çalışıyorum borcu olmasın gözü birşey görmez her markte gittiğinde paket paket bez alır fazla kizyom yok diyor kızım için çabalıyorum biraz büyüsün kim bilir neler yapar çok sever hem vakit geçirmeyi hem mutlu etmeyi cocukalrı bu eğlence için çok güzel bunalr lastik tarzı degilmi nasıl kırılsın silikon gibi şisme çocuklar için bu havlarda tam bir eğlence iyi düşünmüşsün