+1 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (130 puan) tarafından

Merhaba hanımlar Şimdi biz anneyiz bizim çocuklarımız var anneler için çocuklar ihtiyaçları en başta gelmeli ben öyle düşünüyorum benim çocuğum mutluysa Ben mutlu bir anneyimdir Gel gelelim soruya yaz geldiği için çocuklar evde sıkılıyor Ben çocuklarıma havuza almak istiyorum Eşim gerek yok patlar para boşuna gider yani benim eşim böyle hiç çocukların dilinden anlamaz ama manevi olarak hiç böyle babalık yapmaz Ben de çocuklarını havuz almak istiyorum onların mutluluğu bana yetiyor Ben de sipariş verdim şu şekilde söyleyeyim paranın cebinde kalmasını daha iyi yoksa cebinize paranız  varken çocuklarınıza oyuncak minik süprizler yapmak ihtiyacı olan şeyi çocuklarınızın mutlu olunca o gözlerindeki mutluluğu görmek ve sizi mutlu ediyor Daha ablam gerek yok alma oyuncak alma falan diyor Ya da işte gereksiz falan diyorlar ama altına al cart curt benim için çocuklarım altın dan değerli abla dedim güldü elimden geldiğince cocuklarımın içinde bir sey ukte bırakmak istemiyorum küçükken annemden bebek istemiştim günlerce ağlamıştım almamıştı belki de çocuklarımın bu sebepten dolayı kıramıyorum 

image

24 Cevaplar

0 oy
(1,119 puan) tarafından
Yani çocuklar bidaha bu yaşa gelmicek büyunce istesende almasın ha fazlası zarar karşıyım benim eşim çok sever öyle ıvır zıvır bı ara ev dolu süs falandı hamileydim çoğunu atı kulanmiyani ben topaldim diyor bebiş olunca ne bunalra zaman nede çocuk bırakır biz odasına bı bebek bı aycik aldık bide su ördekleri eşimle.diyoruz çocuk kuccken herşey almiyalim anlamıyor ve boşa eşim dayanmaz alır bilirim diyor firenliyelim.kendmizi çünkü yerde yok kiraciyiz ev oyuncak dolamsin dozunda çocuğu o şekil aliştrmak istyoruz bakalım 6 aylık olsun toplardan alırm beşiginde oynasın eşimde tam tersi diyor çalışıp aksma kadar ayakda ailem yemicekse aileme harcamiycaksam kim için çalışıyorum borcu olmasın gözü birşey görmez her markte gittiğinde paket paket bez alır fazla kizyom yok diyor kızım için çabalıyorum biraz büyüsün kim bilir neler yapar çok sever hem vakit geçirmeyi hem mutlu etmeyi cocukalrı bu eğlence için çok güzel bunalr lastik tarzı degilmi nasıl kırılsın silikon gibi şisme çocuklar için bu havlarda tam bir eğlence iyi düşünmüşsün 
(130 puan) tarafından
Masallah Rabbım mutluluğunuzu daim etsin inşallah çocuklarınızla çok mutlu oldum yorumunuz İcin teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Çok iyi yapıyorsun 500 liraya ne altın ne bişey alınır. Onları mutlu ederek cennetin kapısını arayamazsın. Benim kafadansın ama Allahtan eşim de benim gibi. Emin ol patlamaz bişey olmaz günlerce güneşin önünde şükür balkonda hiç bişey olmadı bir tanecik kızım var o mutlu olunca ben daha çok mutlu oluyorum ve o kadar bayılıyolarki bu havuzlara onlar evlendikten den de çok mutlu olucaksın
(130 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Rabbım hayırlı evlat etsin inşallah butun evlatlarımızı
0 oy
(442 puan) tarafından
Çok iyi bir insansınız. Kalbiniz gibi temiz bir ömrünüz olsun inşallah
(130 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah
0 oy
(36 puan) tarafından
Bende istedin ne gerek var falan dedi yan tarafta tanıdık zucaciye vardı baze yazdiriyorum eşim ödüyordu gittim aldım esime yazdırdım git öde dedim benimde çevremde yok çocukların vakit geçireceği park vs 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 133 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde HiraninAnnesi (1,954 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
17 cevap 235 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu

411,754 soru

12,395,361 cevap

44,128 kullanıcı

Kategoriler

...