Merhaba hanımlar Şimdi biz anneyiz bizim çocuklarımız var anneler için çocuklar ihtiyaçları en başta gelmeli ben öyle düşünüyorum benim çocuğum mutluysa Ben mutlu bir anneyimdir Gel gelelim soruya yaz geldiği için çocuklar evde sıkılıyor Ben çocuklarıma havuza almak istiyorum Eşim gerek yok patlar para boşuna gider yani benim eşim böyle hiç çocukların dilinden anlamaz ama manevi olarak hiç böyle babalık yapmaz Ben de çocuklarını havuz almak istiyorum onların mutluluğu bana yetiyor Ben de sipariş verdim şu şekilde söyleyeyim paranın cebinde kalmasını daha iyi yoksa cebinize paranız varken çocuklarınıza oyuncak minik süprizler yapmak ihtiyacı olan şeyi çocuklarınızın mutlu olunca o gözlerindeki mutluluğu görmek ve sizi mutlu ediyor Daha ablam gerek yok alma oyuncak alma falan diyor Ya da işte gereksiz falan diyorlar ama altına al cart curt benim için çocuklarım altın dan değerli abla dedim güldü elimden geldiğince cocuklarımın içinde bir sey ukte bırakmak istemiyorum küçükken annemden bebek istemiştim günlerce ağlamıştım almamıştı belki de çocuklarımın bu sebepten dolayı kıramıyorum
1,487,596 soru
24,318,376 cevap
345,185 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın