Yazarken de ne kadarı doğru ne kadarı batıldır bilmiyorum yazdım o mesele için fark ettiysen. Konuyu daha fazla uzatmak ve düşünmek istemediğim için daha sık bulundukları bölgeleri de yazmaktan kaçındım, hatta yazmaya başlamıştım bi sonraki yorumda haklarında daha fazla konuşmak istemediğimi fark edip sildim. Kalabalık bölgelerde böyle şeylerin duyulma olasılığı daha azdır çünkü yaşanma olasılığı da çok daha azdır. Bi bölge insan açısından ne kadar tenhaysa onlar açısından o kadar iyidir. Bunlar uzun uzadıya araştırdığım öğrenmek istediğim şeyler değil, o yüzden sağda solda istemeden şahit olduğum bilgilendirmeler kadar konuşuyorum. Sabah akşam bunları düşünüp bunlara göre hareket ettiğim yok yani:) Her namaz sonrası Ayetel Kürsi okuyorum çünkü sünnettir, yatsıdan sonra dışarı çıkmamaya çalışıyorum çünkü peygamber efendimiz yatsı namazını kıldıktan sonra çok oyalanmayıp uyumamızı öğütlemiştir. Ama insanlık hali, her zaman o saatlerden önce evde olamayabiliyoruz, dışarı çıkmak zorunda kaldığımda euzü besmele çeker öyle çıkarım. Evden besmeleyle çıkar besmeleyle eve girerim bunların çoğu peygamberimizin öğütlediği ve kendisinin de yaptığı şeylerdir