0 oy
499 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

8 yıllık evliyim hep iyiki dedim bu zamana kadar ama son zamanlarda sanki bir şeyler yolunda gitmiyor. 

Evlilik başlı başına imtihan mücadele... Ya da çok şey yaşadım yoruldum ne bileyim..
Yine de çok şükür diyorum..
Sizler kaç yıllık evlisiniz ve iyi ki diyor musunuz?
Hiç keşke evlenmeseydim dediniz mi..

43 Cevaplar

0 oy
(2,233 puan) tarafından
5 yıllık evliyim İyiki diyorum elhamdülillah ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından
Eşim benim hangi iyiligimin karşılığı diyorum ben 3 yıllık evliyim . 
0 oy
(386 puan) tarafından
25 yıla gireceğim ölüme kadar iyikim
0 oy
(2,313 puan) tarafından
6 yıllık evliyim bazen diyorum bazen demiyorum:))
0 oy
(702 puan) tarafından

6 yıllık evliyim iyiki diyorum çok şükür:)

0 oy
tarafından
6 yıllık evliyim çok şükür diyorum
0 oy
(134 puan) tarafından
5 yıldır evliyim 22 yaşına bastım dün  eşim için iyiki iyiki diyorum ama keşkelerim daha fazla okulumu bırakmasaydım küçük yaşta evlenmeseydim mesleğimi aldıktan sonra evlenseydim önceden Birlik oturmayı kabul etmeseydim gibi gibi yoksa eşim herşeye değer tabi ailesine de bağlı olmasaydı bu kadar :))
0 oy
(871 puan) tarafından

Ben 14 aylık evliyim elhamdülillah iyiki evlendim iyiki rabbim nasip etti diye şükrediyorum, tabi sıkıntılar olacak önemli olan sevgi saygı anlayış ile üstesinden gelmektir ama tabi büyük olaylar ise rabbim korusun, ufak tefek sıkıntılar evliliğin tadı tuzudur rabbim beterinden hepimizi korusun amin:angel:

0 oy
(12,933 puan) tarafından
6 senelik evliyim ve bir çok kez keşke evlenmeseydim tanımasaydım dedim diyorum da 
0 oy
(276 puan) tarafından
2 yıllık evliyim çok iyi bir eş çok iyi bir baba, ama bazen bana karşı davranışlarına göre pişmanlığım oluyor, ama genel olarak İyiki diyorum, çok seviyorum eşimi,
0 oy
(7,481 puan) tarafından
7 bitip 8 e gireceğiz Bi kaç ay sonra. Pişman değilim. Yani yine olsa yine eşimle evlenirim. Ama bazı noktalarda eşimden kaynaklı olmayan sebeplerden zorlanıyorum. Rabbimin her gününe şükürler olsun bugünleri aratmasın tabi. Sonuçta imtihan dünyası dört dörtlük olsak sıkıntı. 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
4,5 yıldır evliyiz çok mutluyuz Allah daha çok daim etsin 3 te çocuğumuz var Allah olmayana isteyene de nasip etsin inşallah 
0 oy
(807 puan) tarafından

13 gün sonra 3. Yılımızda girecez tabikide arada kavgalarimiz atismalarimiz oldu ama yinede iyiki evlenmisim esimle esimi cok seviyorum <3

0 oy
(1,324 puan) tarafından
Ahhhhhh ahhhhh 21 yıllık evliyim ağzımı bi açarsam tövbe kapanmaz bacım boşverrrrrr
0 oy
(1,620 puan) tarafından
9 yıl bitecek 2 ay sonra. İlla ki var keskelerim oncelikle erken evlenmeseydim. O zamanlar sanki eşinden başka kimse olmicak gibi düşünüp ısrarla evlenmek istiyorsun saçma geliyor artık. Çocuk yapmadan önce calissaydim keşke Birikim yapsaydim.Esimden yana da keskelerim var ama öyle aman aman değil tabi ki. 
0 oy
(536 puan) tarafından
Evlilik imtihan başlı başına iyisi kötüsüyle ama iyki evlenmisim eşimi çok seviyorum bir kizimiz var 16 aylık daha buyuk nimet yok 4 seneye girdik  :))
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Genelde iyi ki diyorum canım. Ekimde 2 sene olacak inşallah 
0 oy
(971 puan) tarafından

Çok şükur diyorum 8 yıl oldu 2 aylık kizmiz var  tabi zorluklar var ama evlilikte oluyor zorluklar her şekilde imtihan dünyasında degilmiyiz birşeyelerle sinyoruz tabi bugüne de kolay gelemedim rabbim herkese huzur mutluk daim etsin çoluk çocuğuyla ailesiyle<3evlik iyi olunca bence evlenmek güzel diyorum 

0 oy
(6,714 puan) tarafından
7 yıllık evliyiz tabi ki bazen keşke diyorum ama genel olarak iyi ki diyorum 
0 oy
(303 puan) tarafından
3 yıllık evliyim köpek gibi pişmanım 
tarafından
Neden ya ;((

İlgili sorular

+2 oy
51 cevap 720 göst.
+1 oy