0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Kizlar kaynanam 3 ay istanbulda geri kalan diger aylar genelde koyde yasar.. istanbula gelmeden 1 haftaonce ben evine cikar evini temizlerim.. hamile hamile evini temizledim.. neyse bir tane eski tarz sini derler bizde yuvarlak tepsi ama eski tarz artik kenarlari kirilmis ve pas olmus bende pasli seylerden pek hoslanmam saglik acisindan.. onu cope attim hatta atarken esime dedm annen kizmaz demi die o da "annem neye kizdi ki bugune kadar dedi.. ama 7 yildir evliyim ilk kez bu geldi basima.. koyden geldi kaynanam 1 haftasonra sini nerde dedi attinmi uoksa dedi.. gulerek evet dedm... ayyy atmaz olaydm demediyini birakmadi ilk kez boyle birsey yasadm.. cok sinirlendim hamile hamile gittim ona sini aldm.. almadi aldigimi kapiya birakti sonra benim evdekini verdim zorla yeni aldigimi kendime aldm ohle kabul etti.. ama bunu yasayali 1 sene olcak ve ben unutamiyorm.. ve simdi kaynanam 3 ay sonra koyden gelcek asla evinden bir cop bile atmicam hatta temizlemek bile istemiyorm napcagm bilmiyorm

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nesini bilmiyorsun canım. Kadın bana öyle laflar edecek yine gidicem temizlicem deme
(51 puan) tarafından
Ya birde 4 yasindaki kizimin onunde oldu hersey agzim acik kaldi o konustukca.. kizim bile unutmaz o gunu bazen soyluyor bana
tarafından
Kıyamam kuzuma. Gitme bence kendi temizlesin. Ne yapacakmış tepsiyi mezara mı koyacak tövbe estağfurullah
-Reklam-
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Belki onun için anısı vardı atmasanız daha iyi olurdu 
(51 puan) tarafından
Yok canm ne anisi atmiyor genelde eski esyalari.. evinde yenilerini de alir ama aldiklarini pek kullanmaz yine esileri kullanir
tarafından
Ya ne anısı olacak yaşlı insanlar hicbiseyini atmak istemiyor
0 oy
(681 puan) tarafından
Temizleme çok zorunda olmadıkça evine de girme yani kaynanam yok ama öyle kalbimi kırsa gitmem ben
(51 puan) tarafından
Cok gitmiyorm zatn cocugum oldugu icin genelde onlar gelirler ayni binadayz bu arada..
(681 puan) tarafından
Anladım canım olsun yine de belli et kırıldığını derim yani sen kötü bisey yapmamışsın bozulmuş bisey sağlığını düşünüp atmışsın
0 oy
(128 puan) tarafından
Hiçbir dokunma bence. Ben kayınvalidem ile asla samimi değilim anne bile demem. Merhaba merhaba biraz da yapım böyle. Bundan, 3 ay önce falandı kaynımgille köye kayınvalidemim Yanına gittik ben hamileydim o zaman 1 aylık. Eltimin de küçük bebeği vardı. Bebek uyumuşken mutfağını temizleyelim dedik eltim gereksiz kırık vs her şeyi attı beraber rafı indirdik ettik sonra baktım söyleniyor gibi oldu evini dahil süpürmedim böyle böyle soğutuyorlar maalesef kendilerinden 
(51 puan) tarafından
Aynen canm evini temileyince benim yaptgimi begenmiyo bide gelince bi de kendisi yapio.. sanki kabasini bana yaptiyor gibi.. cok sinirleniyorm
(128 puan) tarafından
O zaman en güzelini dokunmamak benim yaptığımı beğenmediğin için yapmadım de gerekirse de
0 oy
(482 puan) tarafından
Belki o sinin bi hatırası vardır canım. Ondan öyle kızmış olabilir. Yaşlı insanlar hatıralara daha fazla sarılıyorlar bence. 
(51 puan) tarafından
Canm anisi yoktur durumu gayet iyi herseyin yenisini de alir ama kullanmaz yine de eskileri kullanir.. koyde bir evi var villa tarzi ama hersey yeni ama bakiyorm hala eski tabaklari kasiklarini kullanir yenileri kaldirmis rafa..
Oyle yani ne bileyim aklima geldikce sinirleniyorm
(482 puan) tarafından
Hii anladım canım.
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Biz de aynı binadayız. Yazın yaylaya gider. Ben hiç evini falan temizlemem banane ki. Kendi de yapamıyorsa tutsun bir temizlikçi temizletsin. Sen de temizleme niye temizliyorsun. O senin evini temizliyor mu. Iki tane çocuk doğurmuşsun. Lohusaligin olmuş. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 763 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde heygirls (806 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eda67 (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 787 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 448 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,052 soru

12,294,382 cevap

38,291 kullanıcı

Kategoriler

...