0 oy
77 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (486 puan) tarafından
Yanı varya ne deyım bılmıyorum bacagımda derman yok adım atacak kollarım kalkmıyor hasta falanda degılım hanı normal halim böyle o kadar çok sıkıldm kı böyle olmaktan eşim bana bakınca bırazdan ruhunu teslim edecekmişsin gıbı duruyon dedı   ama hep boylesın dıyor vücudumun enerjı metabolızması çalışmıyor galıba  enerjım yok  sızce vücudun enerjı ıhtıyacını hangı takviye ile tamamlayabılırım  veyahut benım gıbı halsız yorgun kırılıp dökülen var mı. Kızşar o kadar zor ki anlatamam  vıtamın değerlerim normal  

2 Cevaplar

0 oy
(1,324 puan) tarafından
Benim b12 im düzelince bayağı toparladım, depresyonda olduğum zamanlarda da elim kolum kalkmaz enerjim olmaz . Kendinizi dinleyin bi vücudunuz ne diyor belki şekerli şeyleri çok tüketiyorsunuz ya da ekmek vb bunlar da iyi gelmeyebilir . Biraz sağlıklı beslenme biraz spor ekleyin ya da sabah yürüyüşü bunlar bana iyi gelen şeyler. 
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Anlattiginin tipkisinin aynisiyim ve doktor doktor gezip çare arayacak kadar bile dermanım yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
12 cevap 371 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayze (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 906 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde hiranisa (26 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 502 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,635 soru

23,779,397 cevap

316,326 kullanıcı

...