0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (542 puan) tarafından
Ağızda uzun süre tutma iştahsızlık yaşına göre düşük kilo sürekli ye ye demek de olayı bozuyor ama karışmaynca da hiç yememesi ömür yemesi sizler nasıl bir çözüm buldunuz öneri si olan yardımcı olablcek varmı ? :(

8 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Ben bir çözüm bulamadım vallahi 2 yaşına girecek 1 yaşında gibi ağlıyorum sinirden
(542 puan) tarafından
Uf ya çok sinir bozucu çünkü emek emek hazırlıyoruz bir lokma yemiyolar
(74 puan) tarafından
Aynen öyle kaç yaşında senin ki
(542 puan) tarafından
2.5 yaşında senin
(74 puan) tarafından
22 aylık canım
-Reklam-
0 oy
(16,358 puan) tarafından
İki yasindaki kızım öyle ve 9 .800 surekoi yatıyorum almıyor arkadaş bende bıktım 
(542 puan) tarafından
Ben de öyle çok zor yaa yemeyen çocuk
0 oy
(75 puan) tarafından
Bende surda durayım aynı sıkıntı bende de var malesef. Zaten zeytin peynir v.s yemez kahvaltıda bı yumurta yiyor o da tam 1 saati geçiyor 1 adet yumurta yemesi o da bittiğini göremedik hiç.
(542 puan) tarafından
Uff aynı durumdayım yaa maalesef aç bırak diyorlar e ozman da yemiyor ki mesela bir yumurta yedi ya o tüm gün yetiyor ya da bir kase çorba içti diyelim o ona tüm gün yetiyor tek öğün yani :(
(75 puan) tarafından
Aynen öyle bende ayniyim yeminle yemek vermim acıktım demez. Ama söz konusu abur cubur ise asla hayır demez
(542 puan) tarafından
Evet maalesef aynı aburcubur sever
(75 puan) tarafından
Düzelir inşallah ya
(542 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Tek çözümü aç bırakıyorum 
0 oy
(4,077 puan) tarafından
6 yasinda cocuguyla yaklasik 2 sene ugrasan bi anne olarak ilk once kan testi yaptirmani oneririm. Sutu direk degil fermente tukettirmeni, iyice acikmasini beklemeni (yani 3 ogun beslensin diye diretmemeni) ve sevdigi seyleri yapmani oneririm. Muhtemelen secici cocugun. Ben aglardim yemez diye. Sonra durumu kabullendim ve siralamayi yaptim. Suan sevdigi seyleri yiyor genelde ama bi yedin mi tam yer. Zamanla yeme sekli degisiyo. Boyle yaptigimdan beri yasitlarindan kilo ve boy olarak onde ilerliyo. 
(542 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah deniycem ağzında tutma huyu var şu sıralar onu nası aşıcaz bilmiyorum:(
(4,077 puan) tarafından
Cok zorlamaktan ne yazik ki. Birak zorlama. Inan hic bi faydasi yok. Olsa bana olurdu :)
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kızım da doğru düzgün bir şey yemez. Ama hiç bir zaman ye ye diye de diretmedim. Biz ne yiyorsak ona da aynısını koyarım hep. Yersen burada yemezsen ilerleyen saatlerde yersin derim. Yerse yer yemezse kendi bilir. Acıkınca yiyecek zaten.
(542 puan) tarafından
Çok haklısın bazen bırakıyorum ben de ama işte kilo almaması sıkıntı oluyor
(2,733 puan) tarafından
Bir tane çocuk doktoru vardı instagramda arada bakıyordum hesabına yurt dışında yemek yemedi diye kimse zorlamıyor acıkınca yiyecek zaten diyordu. Ama yemek yiyene kadar hiç bir şey vermemen gerekiyor diyordu. Meyve, abur cubur filan acıktım diyince yine yemeği koyun önüne diyordu.
0 oy
(2,037 puan) tarafından
8 yaş hala uğraşıyorum. vitamin balık yağı kullandığım dönemde bi nebze iyi bırakınca başa sarıyor. trendyolda mutfakta bebek var satıcısından hurma özü var onu kullananlarda memnun
(542 puan) tarafından
Teşekkür ederim size de kolay gelsin zor işimz
(2,037 puan) tarafından
of hiç sormayın allah yardimcimiz olsun 8 yıldır cektigimi bi ben bilirim
0 oy
tarafından
Bende bir çözüm bulamadım vallahi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 160 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 136 göst.
7 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 484 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busraaras1409 (1,043 puan) tarafından soruldu

406,480 soru

12,189,638 cevap

36,707 kullanıcı

...