0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün kayinbabama koydeyim gelince biraz recel yapayım dedim oda şekerini.herseyini al gel dedi.ben vermem dedi .size bakmak zorunda değilim gibisine getirdi.bugun eşim onların işini yaparken elini kırmış bende kızdım kim için kirdiysan onlar baksın iyileşene kadar eve gelme dedim. Onlar için elini kırdın bakayım bir ay ise gidemeyecen bakam sana bakacaklar mi dedim

7 Cevaplar

0 oy
(4,604 puan) tarafından
Çok iyi demişsin. Tam yerinde olmuş 
-Reklam-
0 oy
(11,567 puan) tarafından
Evlat olarak anne babanın işlerini görebilir. Fakat bi reçel şeker içinde öyle laf edilmez belki de zaten şekerini alıp gidecektin  huzur kaçırmaya gerek var mı
tarafından
Valla gorumcemde şaşırdı zaten ben birseu yapıldığında değil herzaman eli dolu giderim
0 oy
(838 puan) tarafından
Büyüdüğünde de oğlun senın ıcını yaparken kolunu kırar gelının gıt onlar sana baksın der degılmı 
tarafından
Benim eşimi eşek gibi kullanıyorlar paraya gelonce büyük kaynım bana gelince işini yaptırıyorlae en basiti kaynım eltimi her yer götürur gezdirir sorun yok  bana gelince gezme meraklısı para harcamayı seven oluyorum
(838 puan) tarafından
Kızz benım esımıde kulanıyorlar ama yaşlılar bısey diyemiyorum cahıl insanlar kocana öyle şeyler dersen degerıni kaybeder  koydekı kaynımın çocukların a bile esım bakıyor gorumcemın çocukları cezaevinde onlara esım bakıyor bisey dedıgındd kötü olan ben oluyorım o yüzden karısmıyorum
(690 puan) tarafından
Ya yapmayin etmeyin anne baba cocugunu kullanir mi neden eşlerinizin ailesi icin biseyler yapmasi sizi bu kadar rahatsiz ediyor yarin oburgun evladiniz sizin icin bisey yaptiginda sizde mi kullanmis olacaksiniz bana cok garip geliyor
(838 puan) tarafından
Ben kulanıyorlar dderken kötü manada ddmedım tabıkı
0 oy
(943 puan) tarafından
Ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim iyi demissin esinde anlasin bir zahmet
0 oy
(303 puan) tarafından
Benzer durum bizde de var. Seni gayet anlıyorum. İnsanın çocuğu için 1 kilo şeker tozu olmaz mı? Bence eşinde farkediyor ama alışık olduğu için garipsemiyor. Benim annem birşey yapacak olsak sakın getirmeyin bu evde onlardan yonöu der kızar. Ama kv ise malzemeyi getirin yapalım der. İşte karakter meselesi. Eşine de iyi demişsin tavır al ama uzatma bence 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Kızmakta haklısın ama eşine dediklerinde değilsin. 
0 oy
(4,449 puan) tarafından
Haklısın söylenecek laf değil şekeri getir de gel demek 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 544 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 339 göst.
12 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 483 göst.