+3 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İşten gelir yorgunum der geçer TV'nin karşısına çocukla yarim saat ilgilendiği bile yok. 2 yaşında kızım var tek başıma sabahin 9undan akşamın 11ine kadar bakıyorum bende bunalıyorum yani. Çocuk hep peşimde kendi kendine oyun oynayamıyor zaten adam olan biraz ilgilenmez mi yav anasına bile söyledim yoruluyor oğlum diyor o da ayrı bir şeytan 

25 Cevaplar

+2 oy
(2,943 puan) tarafından
Bu yüzden hem iğne yaptırıyorum. Hem eşim prezervatif kullanıyor hem de geri çekilme. Ne kadar hakkım varsa sonuna kadar kullanıyorum.. Böyle bir adama cocuk doğurmamak icin. Eşim eve gelmiyor bile otel gibi kullanıyor :) kafa kırılmış zaten benimkinin. Alkole hibe etti kendini. Artik umrumda değil. Beklediğim gün gelecek. Ogün ben s.ktir çektiğimde aklı başına gelecek. Kızım 3 yaşında anamdan emdiğim burnumdan geldi. Bir gün uyutmadı yıkamadı yedirmedi. Öbür tarafta verecek hesabını ben hesaplaşmayı rabbime bıraktım. 
(2,943 puan) tarafından
Amin canım amin.
(6,692 puan) tarafından
İğnenin yan etkisi vs varmı canım. Bide aylık mı 3 aylık mı
(285 puan) tarafından
Hangi İğneyi Kullanıyorsun Acaba Yan Etkileri oldu mu
(2,280 puan) tarafından
+ Öyle bir yazmışsın ki dilerim rabbimden bu dünyada da göstersin sana en çetin hesabını inşallahh
(2,943 puan) tarafından
Amin canım amin. Allah razı olsun :)

Aylık iğne kullanıyorum mesigyna. Yanetkisi olmadı bende
-Reklam-
+1 oy
(7,664 puan) tarafından
Başka çocuk yapma en iyisi 

Bnmkide öyle yoruluyor.zaten geç geliyor 9da
(125 puan) tarafından
İzin günlerinde de aynı o içinden gelmiyor çocuk hep benim başımda
(7,664 puan) tarafından
Sıkılıyor lar bence
+1 oy
(343 puan) tarafından

Kocalar kapatılsın :happy:

+1 oy
(2,525 puan) tarafından
Suan acmis telefndan film izliyor.yoruldu diye bisi demiyorm ama biraz daha devam ederse teli bi tarafina sokcam farkinda degil farkina varsn birakcak insallah
+1 oy
(12,869 puan) tarafından
en başından beri eşime teslim ettim kızımı. başta çekiniyordu küçük falan diye ama hiç sakınmadım, o da istemezlik yapmadı Allah var. yavaş yavaş altını temizleyi gösterdim. sürekli hadi kızı al, hadi üstünü değiştir vs

evet eşin yorgun geliyor ama ben de yoruluyorum. şimdi çok güzel anlaşıyorlar. 

karakter olayını bilemem ama genelde anneler yüzünden babalar böyle oluyor. çocuğun sorumluluğunu eşlerine vermeyen kadınlar yüzünden. seni bilemem tabi genelleme yapıyorum 
(982 puan) tarafından
Bazı insanlar hep birşeyler derler onlara göre bu çok yanlış bana göre sorun yok Allâh kötü insanlarla karşılaştırmasın hiç birini babası altını değiştirmiş babası banyo yaptırmış bunları geçmek lazım
(109 puan) tarafından
Yani aynen öyle canimm. Baba ya sonuç olarak  . Biri anne biri baba çok doğal belli bir yaşa kadar.. Abartilmamasi gerekir
(982 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(285 puan) tarafından
Neden Babası Altını Acmasin Ki Sakıncası ne merak ettim ..???
(12,869 puan) tarafından
valla aralarında çok güzel bir bağ gelişiyor. bbaa deyince gözünün içini gülüyor kızımın.
zaten en ufak bir şüphem olsa eşimi evde barındırırmam, kızımın yüzünü göstermem. oysa ne kadar nazik ve ince davranıyor eğer altı fazla battıysa ve detaylı temizlemek lazımsa beni çağırıyor buraları sen temizle ben canını acıtmayayım diyor.
kız çocuğunun altını baba mı temizler? evet temizler onun da evladı o.
+1 oy
(7,775 puan) tarafından
Aynı canım. İşten gelir hadi siz dışarı çıkın der çünkü bilir ki kızım ona yapışacak. Ne bir gün altını değiştirdi ne banyo yaptırdı. Babalığı sadece karnını doyurmak sanıyor. Çok kavga ettim ama değişen bir şey olmadı.
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Çocuğu sanki tek başına yapmışsın gibi. Sinir oluyorum böylelerine ya. Maalesef ükşenşn geneli böyle. Aksi olan çok az baba var. İnşallah ayıları çoğalır. Bunun için erkek çocuk anneleri sizlere çok görev düşüyor. 
0 oy
(4,361 puan) tarafından
İzinsiz çalışıyor 2-3 haftada bir izni var ama çocuklarla da ilgilenir sen evde bunalıyorsun deyip beni de gezdirir. Bizim tek sıkıntımız iş stresine ve getirmesi
0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Yorgunluk çocuğunu sevmesine engelmı  oluyor deseydn
0 oy
(503 puan) tarafından
Hepsi aynı 

Benimki gerçekten yorgun ama 

Sabah 7 akşam 11 12 çalışıyor geldiği gibi duş ve direk yatış yapıyor 

Ama benim şöyle bı avantajim var eşimin işyeri köyde yarım saatlik bir yolu var kendi dukkanimiz 

Haftada bir kere falan gidiyorum yanına akşam 5 den 12 ye kadar falan ama o süreçte de asla ilgilenmiyor çocuğun ağlasa o stres oluyor mutlaka kavga falan ediyoruz haftada bir gün katlanamiyor bende böyle oldukça atom bombası oluyorum ve birbirimize giriyoruz 

Evet haklılar çok yoruluyirlar dinlenmek istiyorlar ama karşılarındaki yoldan geçen bir insan misafir gelmiş bir kişi değil kendi çocukları ve bu çocuğun baba sevgisi ilgisine ihtiyacı var ama bunu anlamıyorlar 
0 oy
(5,379 puan) tarafından
Suan esim yatti ama ben bisilerle mesgulken bakar cocuga tatile ciktik yuzde doksan esim bakti dinlen diye ondan hafta icleri sesim cikmaz yuzundem anliyorum yorgun oldugunu zaten  benim oglanda cok hareketli bu ara gec yatmaya alisti   birde onikiden asagi uyumuyor
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Benim kocamda öyle eve gelir yorgunum der telefon elinde hic birseye yardimi dokunmaz hafta sonları desen aynı hep arkadaslariyla vakit gecirir bir pazarım var gezicem tabi diyor ama biz hep evdeyiz 
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Ben az önce eşime sürat yaptım şimdi bulaşıklari makineye diziyor :D aslında 31 haftalık hamile olmasam ondan bir şey beklemem ama 9/5 tansiyon fena oldum. O da akşam yemeği hazırladı şimdi etrafı topluyor. Ona da üzülüyorum.5 te gidiyor akşam 7 de geliyor günde 3 saat yol gidiyor.
0 oy
(1,667 puan) tarafından

Yok ya Allâh var yukarda benimki öyle değil 6 aylık bebegimiz var akşama kadar ayakta çalışıyor mağaza satış danışmanı ama akşam eve gelince bebekle ilgilenir oynar uyutur tek bir gün izin günü var istediğim yere götürür bizi çogu kez  geceleri bebek uyanınca kalkar mamasını yapar içirir uyutur bebeği çok anlayışlıdır o konuda ben çalışıyorum Yorgunum diyip g.tünü alıp kaçmaz :) 

0 oy
tarafından
Benim de 2 yaşında ben de yanlızım sabahtan akşama kadar eşim gelince ilgilenmezse onu var ya sulu götürür sussuz getiririm mecbur taş ta taşısa o çocuğa bir iki saat bakacak 
0 oy
(444 puan) tarafından
Erkekler ne kadar dışarda yoruluyorsa kadınlar da evde bı o kadar yoruluyor ki bence çocuk bakmak dışarda çalışmaktan daha zor en azından dışarda çalışınca bı insan yüzü görüyorsun farklı bir ortama giriyorsun kafan dagiliyor. 

Eşim aksam gelir çocuk uyuyana kadar bakar sağolsun  benim mesai biter onunki başlar ha bazen gerçekten çok yorgun oluyor o zamanlar tamam ama her gün de olmaz bu en başından beri böyle ama zaten 8de eve gelir 10da oğlum uyur 1.30 2 saat de baksın bı zahmet  yani ben anneysem o da baba bu çocuk ortak sadece benim değil. 
0 oy
(261 puan) tarafından

Soru kocasi benim gibi olan var mı değil benim gibi olmayan var mı olması lazımdı. Yavrum hangimizin kocası işten gelip TV karşısında ya da telefon başında uyumuyor Allah aşkına :D Ya bizimki zaten 8.30 da eve geliyor 9 da ben çocuğu uyutuyorum yarım saate de bir akşam yiyebiliyoruz işte birlikte o kadar . He ama izin günlerinde ilgilenir normalde çocuğuna düşkündür ama zaten hem ben çocuğu erken uyutuyorum hem beyefendi zaten işten geldiği günler elini kaldırıp su içmiyor:D 

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Anne tek başına yapamaz yapsa bile eksik kalır o çocuğun bir yani mutlaka babalarinda ilgilenmesi lazım çok şükür eşim en az benim kadar ilgileniyor yoksa çok zor
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Herkes baba olamıyor işte cnm beninkide tam istediğim kıvamda değil malesef 
0 oy
(58 puan) tarafından
Benimki de öyle.. 2 yaşında kızım ve 4 aylık oğlum var.. İşten gelir elinde telefon tv karşısında umrunda bile değiliz.. Haftasonuda çalışıyor evde olduğu zamanda evden dışarı adım atmıyor.. Üstelik fake ins hesabı kullanıyor ne kadar o.. Varsa takip ediyor biliyorum ama ispatlayamıyorum.. Tel şifresi bende yok asla vermez.. Tartıştığımızda bağırarak üste çıkmaya çalışır.. Ben yanına yaklaşınca hemen teli kapatır.. Bende kendimi çocuklarıma adadım.. Onlar için şimdilik susuyorum ama gün gelecek bende s..ktir çekecem.. İyi bir mesleğim var fakat şu an çalışmıyorum.. Elime delil geçsin bütün bunların acısını çıkaracağım insan içine çıkacak yüz bırakmayacağım onda.. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 453 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 697 göst.
+5 oy
13 cevap 299 göst.
15 saat önce Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (821 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,885 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...