+1 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Merhaba daha önce post açmıştım bebeğim. Yarık damak ve dudak çantamı hazırlıyorim neyden ne kadar koyacağımı bilmiyorum ne kadar hastanede kalacağımı bile her şeyden fazla koyacağım bu durumu yaşayan ne kadar kaldınız acaba neler koydunuz çantaya 

2 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
(202 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğum mu yapacaksınız? Benim 5 buçuk yaşında kızım var. Yarık damak doğmuştu haberim yoktu doğumdan sonra bilindi. Yardımcı olabileceğim konularda bilgi verebilirim. Bu yollardan geçtik bizde
(202 puan) tarafından
Onlara özel biberonlar varmış onu almayı düşünüyorum Allah bana atlatmayı nasip etsin zor dönem korkuyorum besleyemsem süt yetmese diye bilmiyorum Büyük ihtimalle bende 2 gün kalırım o yüzden hazırlıklı gitsem iyi olur
tarafından
Ben dr browns un biberonunu kullanmıştım. Ememiyorlar sahip iciriyorsunhz hep. 3 ay yetti sütüm ki siz bana bakmayın 7-8 ay veren var tanıdığım. Sağma makinesi edinin mutlaka
(202 puan) tarafından
Gerçekten mi ayy inşallah sütüm yeter Allah razı olsun cevaplarınız beni çok rahatlsti Rabb'im sizinkinfr size bağışlasın
tarafından
Ne zaman ne sormak isterseniz elimden geldigince cevaplarım. İster yorumla sorun ister mesajla da sorabilirsiniz. Bu platformda bircok dudak damak yarık evladı olan anne ile tanıştık şükür atlattilar içiniz rahat olsun
(202 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim umarım hayırla atlatırım size yazacağım arada kafama takılan her şey için:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 433 göst.
0 oy
14 cevap 491 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,445,603 soru

23,749,222 cevap

314,695 kullanıcı

...