0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Merhaba daha önce post açmıştım bebeğim. Yarık damak ve dudak çantamı hazırlıyorim neyden ne kadar koyacağımı bilmiyorum ne kadar hastanede kalacağımı bile her şeyden fazla koyacağım bu durumu yaşayan ne kadar kaldınız acaba neler koydunuz çantaya 

2 Cevaplar

0 oy
(3,669 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
(124 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Doğum mu yapacaksınız? Benim 5 buçuk yaşında kızım var. Yarık damak doğmuştu haberim yoktu doğumdan sonra bilindi. Yardımcı olabileceğim konularda bilgi verebilirim. Bu yollardan geçtik bizde
(124 puan) tarafından
Onlara özel biberonlar varmış onu almayı düşünüyorum Allah bana atlatmayı nasip etsin zor dönem korkuyorum besleyemsem süt yetmese diye bilmiyorum Büyük ihtimalle bende 2 gün kalırım o yüzden hazırlıklı gitsem iyi olur
(5,328 puan) tarafından
Ben dr browns un biberonunu kullanmıştım. Ememiyorlar sahip iciriyorsunhz hep. 3 ay yetti sütüm ki siz bana bakmayın 7-8 ay veren var tanıdığım. Sağma makinesi edinin mutlaka
(124 puan) tarafından
Gerçekten mi ayy inşallah sütüm yeter Allah razı olsun cevaplarınız beni çok rahatlsti Rabb'im sizinkinfr size bağışlasın
(5,328 puan) tarafından
Ne zaman ne sormak isterseniz elimden geldigince cevaplarım. İster yorumla sorun ister mesajla da sorabilirsiniz. Bu platformda bircok dudak damak yarık evladı olan anne ile tanıştık şükür atlattilar içiniz rahat olsun
(124 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim umarım hayırla atlatırım size yazacağım arada kafama takılan her şey için:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 403 göst.
0 oy
14 cevap 413 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.

410,821 soru

12,362,318 cevap

41,662 kullanıcı

Kategoriler

...