Okudum tüylerim diken diken göz yaşım pıt ahhh canım keşke sana sarılabılsem yarama dokundun benim kızımda bende aynı şeyleri yasadım .... Bende memurum 2 yıl ücretsiz izne cıkdm ama ıyı bir anne olamadım ne yazıkkı bebegım kolıktı etmedi ve çok ağlıyan bır bebek olduğu için ben tükendim yalnız gurbette o kadar bunaldım kı arttık sürekli evde tv acdm ama dizi kendım için kızıma cızgı fılm asla acmadım bıtek yemek yerken neyse benım kızım benım sacımı cekıyordu ama öyle çekme degıl bıldıgın yoluyor elleri hep saç olurdu ben dayanamazdım acıya çocuk hep kucagımda olduğu için kacamazdım hep hep hep cekerdı yan yana geldiğimiz an burda kaç kez post acdm mıllet güldü komık buldu ben artık araştırmaya basladım sacımı cekıyorsebeb arıyorum hatta eşimi arayıp agladıgımı bilirim sacımı cekıyor dıye sacım acık değl baglı topız gene çeker sonra bı yazı buldum takıntılı davranıs otızm belırtısı düşündüm saç çekmek bı takıntı halıne geldı kızımda neyse tam 18 aylıkken psikiyatriye gttm otızm belırtısı yok ama anlattıklarım otızmdi en iyi olan ozellıgı gözlerime bakması ve gülmesi . Komut alma işaret parmak oyun kurma hıc bırı yok kelıme kısıtlı bız o gün tv'yi kapadık bir daha asla acmadım ergo terapi vs vs vs derken hıc yol katedemedım çocuk düzelme yok asırı aglıyordu benımkı sebepsıs ağlama krızı memnuniyetsiz 29 aylıkken ben bi sıtıkolın fosfotıdılserın ve dha sı yüksek omega 3 aldım kızım 30 aylıkken ilk kelımesı meraba demek oldu bana bigün geldı meraba dedı ve şuan şarkılar ezbere söyler sayısız şarkısı var şuan 3 yasında otızm degıl olmadı ince bır cızgıdeydı ben onu allahın izniyle cekıp aldım herşey duzeldı kabus gıbı yasandı ve bitti ... Ben çok ağladım rüyamda bıle kızıma hangı takvıyeyı alsam onun derdındeydım belkıde bızım şansımız ben 6. Aya kadar ası yaptrdm sonra 6. Ay asısı bızım agzımıza edınce ben dedım kı ası yaptrmam asla belkı full asılı olsa var olan otızm agırlascakdı evet asılar otızm yapmaz ama varolanı ılerletır ıcındekı alımunyum cıva bunlar beyne yapısıyor otızm zaten bana göre edındgm bılgıler doğrultusunda merkezı sinir hasarı ve bagırsaklar .. Bagırsak temızlenir beyının sevdıgı takvıyeler verılırse düzelir.