0 oy
1,936 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından

Ben eczacı kalfasıyım ama evlendikten sonra bıraktım koca parası yiyorum :)

60 Cevaplar

+15 oy
(3,632 puan) tarafından
Evet gelelim bizim mesleklere 

İlk önce temizlikçiyiz 

Sonra aşcıyız

Ambulans şoförü yüz çocuk hasta  olunca hastaneye taşırız 

Doktorum evde ateş dusurme seansları yapıyoruz 

Avukatiz kocaya ve kocanın ailesine kendimizi savunuyoruz 

Öğretmeniz çocuk her şeyi bizden öğreniyor 

Tamirciyiz evde bozulan her şeyi biz tamir ediyoruz moralimizi bile 

İşte bunların hepsini yapana ev hanımı diyorlar halbuki bütün işi biz ev hanımları yapıyoruz mesleğin en büyüğü bu ama kimse farkında değil özellikle kocalar 
tarafından
Alkışlıyorum
(3,632 puan) tarafından
Teşekkürler tatlım ❤️
(829 puan) tarafından
En zor meslek hem fizikten hem ruhen yipratici
(2,603 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra işe döndüğümden beri gözümdeki en kutsal meslek ev hanımlığı. Dünyanın en nankör işini ev işini yapıyorsu, idare ettiğin psikoloji projelerinin haddi hesabı yok :) Mesai saatin yok, fazla mesai gelenek olmuş. Karşılığı da karın tokluğu :))
(3,632 puan) tarafından
Aynen öyle canım ve yaptığımız şeyler hergun aralıksız aynı
-Reklam-
+2 oy
(778 puan) tarafından

Mesleğime hiç başlamadan koca parası yemeye başladım :woot:

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ameliyathane hemşiresiyim 8 yıldır fiili olarak çalışıyorum:)
(655 puan) tarafından
Ameliyat olcaz diyelim. Hemşirelere söylesek beni kendime gelmeden odaya almayın desek yinede alirlarmi narkozlu iken. O narkoz ile odaya çıkmak istemiyorum mesela söyleyeceklerimden korkuyorum:D
(3,568 puan) tarafından
Ona anestezi doktoru karar veriyor zaten uyandırildiktan sonra 20 dk kadar (ortalama) postop diye bir birim var ameliyathane içinde orda tutuluyorsunuz Dr gidebilir diyince servis hemşiresi almaya geliyor odaya gidiyorsun
(655 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
(12,764 puan) tarafından
Narkozluyken alinmiyosunki zaten kiz. 2 dogum 2 ameliyat gecirdim hep ayildim oyle aldilar odaya
(655 puan) tarafından
Hani böyle Instagramda falan görüyorm ya. Bende öyle sanıyorum. Herkes neler saydiriyo :D benim eşimden gizli param pulum borcum hep dokulur ortalığa :D
(3,070 puan) tarafından
Kilo almayan biri ben ameliyat oldum odama getirilmeden önce ismimi söylediklerini duydum o kadar sonrasını ne sen sor ne ben soylim aman allahim eşim bana neler neler sormuş nasıl cevaplar vermişim utandım surekli küfür ve sürekli aciyor demişim videom var eşimde izler izler güleriz
(12,764 puan) tarafından
Devletmiydi acaba
(3,070 puan) tarafından
Melek banami sordun
(12,764 puan) tarafından
Evet canim sana sordum
(3,070 puan) tarafından
Özelde oldum ameliyatı canım meme estetigi
(51,593 puan) tarafından
yani bende ondan korkuyorum ☺️
(655 puan) tarafından
Kuzucuklarin annesi beni korkuttun işte :D malım mülküm meydana dökülecek kesin
(51,593 puan) tarafından
ben doğumdan ciktigimda karnim aciyo bebegim nasil deyip duruyodum. ordan artik kimse doktor mu ne bana dedi Nescafe if cay ic ben hala karnim aciyo bebegim nasil diyodum. beni kapida gorevliye teslim ederken sen yine anlat anlamadi dedi yoo anladim Nescafe ic cay ic dedin karnim aciyo bebegim nasil demeye devam ettim. sonra kizimi gosterdiler karnim aciyo bebegim cok guzel demeye döndü o ☺️☺️☺️ başka ameliyat olursam büyük naparim bilmem gecmis gunahlarimi anlatmaktan korkuyorum ☺️
(3,070 puan) tarafından
Valla canım ben kendimi görünce utandım  düşün artık neler sormuş neler demişim haha
(51,593 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
(655 puan) tarafından
Yaaa keşke bende tek aciyoo desem :D
(1,380 puan) tarafından
Ben normalde de çok konuşkan biri değilim. Düşük yaptıktan sonra kürtajda genel anestezi oldum. Uyandığımda üstümü giydirmişler başımda ayılmamı bekleyen iki hemşire vardı ellerini sıkı sıkı tutup durdum. Onlar da şaşırdı ve gülümsediler. Küfürbaz biri değilim ama benim de sırlarım var hahah inşallah dökülmemişimdir:D

Bi de benim soğuk alerjim var, denize girince ölüyordum az kalsın. Tansiyonum düştü bilincim kapandı. Tesettürlüyüm normalde tesettür mayom vardı üzerimde. O can havliyle o bunaltı baygınlıkla saçımı başımı açtım. Kendimi yere attım. Allahım özür dilerim Allahım affet Allahım diye sadece yalvarıyorum. Eşim saçımı havlu ile örtmeye çalışıyor, ben açıyorum. Alacak nefesim varmış. Bi şekilde hastaneye yetiştirdi. Soğuk alerjisi maalesef ölümcül bi hastalık. Tedavisi de yok. Allah yardım etsin. Yani illa narkoza gerek yok.. tansiyon düşünce de benzer şeyler yaşayabiliyor..  Bu da böyle bi anım. Çok uzattım kusura bakmayın :(
(7,745 puan) tarafından
Eşinin havlu ile kapatması kiyamisuuu
(7,745 puan) tarafından
Tombul yanak biraz meslekten bahseder misin ameliyat kesi falan hepsini görüyor musun o kısımda mi bulunuyorsun? İlk zamanlar zor geldi mi kendini nasıl hissettin? Ameliyat sırasında ölen hasta ya da ölümden döndürülen hasta oldu mu ? Doktor hastasına şahit oldunuz mu ?
(3,070 puan) tarafından
Kilo almayan biri eğer seni konusturmazlarsa sorun olmaz bence benim eşim çok zorlamış beni senin kocan kim kaç çocuğun var ben kimim diye sorular sormuş cevaplar hiç bana ait degildi hahahahah
(3,568 puan) tarafından
Lmihrace ameliyathane hemşiresi olduğum için elbette ameliyat sırasında kesi hastanin açılması işlemin yapılıp tekrar kapatılması aşamalarında açık ve kapalı ameliyatlarda doktorla birlkte çalışıyorum ilk öğrenme aşaması sancılı geçiyor öğrenmek zor bir ameliyathane hemşiresi bir yılda yetişiyor zaten kendimi nasıl hissettiğim kısmına gelirsek genel anlamda soğukkanlı birisiyimdir zaten o yüzden psikolojik anlamda hiç etkilenmedim desem yeri vardır herhalde sende düşünüyorsun bu mesleği öğrenirken zor saoguk kanlı ve sabırlı biriysen yaparsın
(7,745 puan) tarafından
Yok canım benimki sadece merak. Bende ameliyat videoları çok izlerdim bekarken çok cezbederdi beni hatta otopsi falan izlemiştim ama şuan asla otopsiye bakamam annelik ile birlikte merhamet mi yüklendi napti bilmiyorum
(51,593 puan) tarafından
asla bakamam dokunamam pansuman yapamam kesemem edemem ☺️ kutluyorum sizi
(3,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar
0 oy
(5,581 puan) tarafından
Bi kamu kurumunda mufettisim.
(222 puan) tarafından
Hangi alanda müfettişsiniz, mesela vergi, hukuk bs.gibi
0 oy
(5,022 puan) tarafından

Anayım ben anaaa babaneyim ben babane :D

(354 puan) tarafından
Gerçekten babanne misin
(5,022 puan) tarafından
Evet vallahi babaneyim
(354 puan) tarafından
Maşallah valla kaç yaşında torun
(5,022 puan) tarafından
Kasımda iki bitecek canım
(354 puan) tarafından
Maşallah valla masallahh
0 oy
(931 puan) tarafından
Muahesebe mezunuyim bir yıl aktif çalıştım sona evdeyim sekiz senedir
0 oy
(1,548 puan) tarafından
Atanmamış, ücretli (amele) Öğretmenim.
(1,548 puan) tarafından
Vallahi kuzu öyle maalesef, senelerce KPSS ye çalışıyoruz. O kadar çalışıyoruz ki her yıl yapacağız işte bu yıl olacak diyoruz ama sonuç yine aynı. Kadrolularla aynı işi yapıp maaş günü onlar 3 kat alıp hala azımsıyorlar sen o verilen 30 saatlik ücrete eyvallah diyorsun ya zoruna gidiyor işte .
tarafından
O konuda zaten adaletsizlik var ve ucretli arkadaşlara bizde destek veriyoruz o konuda tamam esit olmasın ama 3te 2si olsun bari sonuçta onlar yeri geliyor bizden daha fazla calisiyor
(1,548 puan) tarafından
İlk kez görev yapacaktım zaten henüz bir dönem çalıştım tecrübe olsun diye hamileydim o halimle bana 3 öğretmenlik iş vermişler herkes 4 gün giderken ben 5 gün gittim sonra işten ayrılınca yerime 3 öğretmen almışlar beni çok aramışlar ama işte. Şuan da başvuru yaptım mecbur çalışacağım sigortam yatsın diye boşuna okumadık ama en kısa zamanda çocukları büyütüp KPSS yi aradan çıkarmak istiyorum Allahın izniyle.
tarafından
3 yıl atama yapılmayacak cnm 3 yıl sonrası için şimdiden çok iyi hazırlan ki 3 yıl sonra senide zumremizde görelim kadının mesleği kesinlikle olmalı hele anneyse artık zorunlu olmalı
(51,593 puan) tarafından
zaten sen o bölümü kazanip okumussun bide kpss seyi çıkarıyorlar yazik
0 oy
(7,076 puan) tarafından
İlahiyatçıyım ama çalışmıyorum belki kurs açmak gibi bir niyetim var ama zor geliyor ☺️
(5,022 puan) tarafından
Okadar çok öğrenmek istiyorum ki ama kendime güvenim 0
(7,076 puan) tarafından
İnan başlayınca gerisi su gibi geliyor sen yeterki niyet et
(5,022 puan) tarafından
Kafam almaz diyorum ama annem 50 yasinda öğrendi benim neyim eksik diyorum
(7,076 puan) tarafından
73 yaşında bir teyze öğrendi söyleyeceklerim bu kadar ☺️
(5,022 puan) tarafından
Ayyyy kendimden utandım suan
0 oy
(4,388 puan) tarafından

Atanamamis ogretmen :) Bİ de sosyoloji okudum ama meslek olarak görmem icin kirk fırın kitap daha okumam lazim . Sagolsun hem ailemde hem esimde maddi bı sıkıntı yok . Yoksa öyle ya da boyle bi yerde çalışırdım. 

0 oy
tarafından

Ben otomotiv sektöründe kalite Güvence Sorumlusuyum

0 oy
(3,476 puan) tarafından
Bende eczacı teknisyeniyim 20 yıl sonra bebek olunca bıraktım şimdi bende eşimden geçiriyorum:) :) 
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Örtmenim    
0 oy
(4,349 puan) tarafından
Onun  bunun amelesi ınsanların hayatında amelelik yaptığım kadar varım yapmasam yokum 
0 oy
(234 puan) tarafından

4cocuk anasıyım onlara bakmakla meskul ve 5ci yolda selamlar olsun :D

(234 puan) tarafından
Hahahahaa;))oda çok iyi can yoldaşım Allah kolaylık versin inşallah bizlere ♥️❤️
(1,380 puan) tarafından
Maşallah sezaryen mi normal mi
(234 puan) tarafından
Başta 3normaldi 4cu mecbur sezeryanla oldu 5ci de öyle olucak
(7,745 puan) tarafından
4.mecburi mi oldu merak ettim
(234 puan) tarafından
Evet sancım açılma vardı bebek ters geldiği için acil sezeryana aldılar
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Guzelik uzmanıyım 
0 oy
(1,267 puan) tarafından

Grafikerim cnm fakat 2 küçük bebeğim olduğu için home ofis çalışıyorum sayfam var instagramda çocuk odası tablo ve ahşap oyuncak üzerine satış yapıyorum hatta şuanda boyama yapıyorum 

image

0 oy
tarafından
Özel egitim öğretmeniyim 8 yıldır aktif mesleki kariyerime bu sene ara verecem
tarafından
Günümüzün en büyük sorunu zaten çocuklar evde hapis çok bilmiş büyüklerde aman bizde izlettik nolcak diye diye yavrularimizi zehirlemeye kalkıyor laf anlatsan anlamıyorlar kavga etsen eşler arada kalıyor yada sen sinir krizi geçiriyorsun derken derken oluyor ya bunlar sana tavsiyem eğer imkanin varsa yarım gün kreşe gönder otizm degilmis ama cocugunun en büyük sorunu sosyal iletişim eksikliğinden kaynaklı sosyal iletişimi gelisse tek bi sanal belirtisi kalmayacak ayı küçük olduğu için bide mesleki avantajla ben erken atlattım seninkinin yaşı büyük olduğu için kreş ona ilaç gibi gelcek
(446 puan) tarafından
Benim birde 14 aylık bebek var   ben tv kaldırayım ama evde nasıl oyalıycam  kı   durmuyorlar bır fıkrın var mı   bıde kreşe gönderme konusunda acaba dıyorum kızımı itip kakıp kötü davranırlarsa  ya doverlerse falan  kıyamıyorum ben evde kahrını çeker onu mutlu ederım dıyorum
tarafından
Öğretmenleri var tepesinde böyle biseye musade etmezler ayrıca bu korkuyla yasayamazsin ki sonsuza kadar çocuklarımızı cam fanusun içine koyamayiz cocugun gelişimi daha önemli çocuğun yasitlariyla kaynaşması aynı zamanda ilerdeki gelişimi açısından çok önemli kreşe başladığında çocuğundan davranış farkını Bike çok kısa sürede farkedwceksin
(446 puan) tarafından
Benım önce bı psikologa gıdıp bu konuda terapi almam lazım  kreşe gıdınce döverler düşüncesı nedenıyle gonderemıyorum bı terapi alayım belkı kalbım ferahlar  cahilce davrandıgımın farkındayım  belkıde altında yatan neden kızımdan ayrılmak istememem onu bırakamıyorum  ben onun ıcın ıstıfa bıle ederım  yeterkı o mutlu olsun
tarafından
Önce senin bunu kabullenip şekillenmen gerekiyor doğru dusunmussun:)))) hersey evlatlarimiz icin
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Girişimciyim esnafım
0 oy
(354 puan) tarafından

Kocamın karısıyım diyen Dilan Polat geldi aklıma 

Bende kocamın karısı çocuklarımın anası 

Kaynanamın bir tanecik geliniyim <3

0 oy
(969 puan) tarafından
Çocuğum olana kadar felsefe grubu öğretmeniydim artık anne ve ev hanımıyım :)) 

İlgili sorular

+2 oy
59 cevap 1,577 göst.
27 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,168 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
85 cevap 2,344 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Se1in (157 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,405 cevap

39,132 kullanıcı

Kategoriler

...