+1 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (597 puan) tarafından
Gerçekten çok bunaldım. 35 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var. Hamileliğim zor geçiyor. Daha geçen gün hastanede yattım. Dışarı çıkmıyorum sıcak diye. Çıksam kızım sağ olsun peşinde perişan ediyor beni. Eşime akşam geldiğinde biraz da sen bak ben çıkayım desem beraber çıkalım diyor ama ben yalnız çıkmak istiyorum. Gideceğim yer de yok yani Bi markete falan giderim en Fazla. Ne bileyim evin önünde park var orda otururum arkadaşlarımla sohbet ederim ama yok. Hep beraber çıkalım diyor. Çocukla çıkınca inanın burnumdan geliyor. Çıkmasam daha iyi deyip evde kalıyorum. Sonra diyorum aman boş ver otur evde nolur nolmaz. Eşim de öyle çıkan gezen biri değil. Bu hafta full izinli. Fındık izni almıştı. Ben perşembe hastaneden çıktım eve geldim duş aldım bana ne yicez diye sordu. Yaptım kolay bir şeyler. Ev berbat durumda. Biraz dinlendim. Eşim ben dışarı çıkıp hava alayım ya dedi. Bunalmış, başka zaman fırsatı olmazmış. Sadece 2 gün çocuğu idare etmek zorunda kaldı o da bir gece günler de yarım yarım hep. Onu da anlıyorum, çık gez istediğin yere git dedim. Biraz havan değişsin dedim. Ben bu imkanı ona sunarken onun her zaman beraber çıkalım demesi beni dlei ediyor. Sağ olsun evde çok yardımcı bana ama işte. Ne bileyim ben de sıkılıyorum artık kaç aydır evdeyim. Doğum olunca zaten hiç çıkamayacağım. 

23 Cevaplar

+1 oy
(1,628 puan) tarafından
Bakar, çok bunaldın der komşuya kahveye gönderir, gece uykusuz geçtiyse, bir sonraki gün ben çocukları uyuturum sen yat uykunu al der, üstelik benimkier ikizler, demek sende de öyle olsa senin koca evden kaçacak :)
-Reklam-
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Bakar sağolsun benimki. Zaten tek kızım bazen akşamları ona bırakırım kızlarla otururuz bazen gündüz siz evde kalın ben bı dolanıp gelicem derim kendi kafama göre. Tabiki de seninde buna ihtiyaçn var ama son zamanların ya acaba ondan mı tek bırakmak istemiyor canm 
(597 puan) tarafından
Sanmıyorum çünkü hep böyleydi
0 oy
tarafından
Ben de 5 haftalık hamileyim ve kızım iki yaşında eşime böyle bir şey desem çiik gez hayatım ama telefonun sesi açık olsun der zaten 12 yıldır o bu mahllede bende 4 senedir bu mahlledeyim herkesi tanır bende tanırim onun için böyle şeyler hiç sıkıntı olmaz saat kaç olursa olsun
0 oy
(718 puan) tarafından
Bakar hatta bazen kendisi soyler git hava al gel diye ya da hep beraber cikariz ama ben cocuga bakmam yemesi icmesi giydirmesi uyutmasi hepsini yapiyor uyutmaya yeni basladi onceden emzirerek uyutuyordum çünkü yeri gelince ev islerine de destek olur 
(597 puan) tarafından
Ev işlerine falan yardımı var evde ben varken kızımla da ilgilenir ama tabii insan evdeyken bunalıyor ya
0 oy
(3,469 puan) tarafından

Bakar  çok bunalinca kendi der git bı kahve iç AVM de gez kafan dağılsın diye 

0 oy
(308 puan) tarafından
Ben ancak rüyamda görürüm:(
(597 puan) tarafından
Sanırım ben de
(308 puan) tarafından
:)))) gündüz komşularla keyif yaparım ama
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Çoğunlukla kendisi der. Hadi siz kızlarla bi takılın bugün zorlamış seni belli diye. Onlar da kahve içip tatlı yemeye giderler. Ya da büyük oyun parklarına giderler :D
0 oy
(3,227 puan) tarafından
Bakmadigim için söylemiyorum bile 
0 oy
(717 puan) tarafından
Her akşam işten geldiğinde yemeğini yer oğlumuzu alıp dışarı çıkarır. İzinli olduğu günler de sabahları beni uyandirmaz kendisi kalkar bakar çocuğa ben uyanana kadar da rahatsız etmez sağolsun hiç hakkını yiyemem en az benim kadar ilgili alakalıdır :) Memeyi bıraktir ben geceleri de kalkar bakarım der 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Parka gidin ben de bi market gezeyim de bari. Parkta çocuk oyalaması kolay olur. 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Iki cocugum var buyugu 6 yasinda, kucugu 1 yasinda. Sagolsun aksamlari bakar bende sitenin bahcesinde komsularla otururum. Bazen sadece buyugu alir dinleniyim diye. Ikinci oglum kucuk oldugu icin birakmam cok ama biraksamda bakar isimi hallediyim diye. Bi yere gideceksem mesela arkadaslarla veya kardesimle de kayinavlideme birakirim esimle ikisi bakar. Insan bunaliyo, bunalinca cocuklara ese sariyo. Soylesem bunaldm diye anlayisla karsilar pesime takilmaz.
0 oy
(16,548 puan) tarafından
Parka gidin oturun ama çocuğu o oynatsın o zaman yani yalnız gitmenize müsade etmiyorsa nefes almanıza etmek zorunda 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Bakiyim der iki dakikaya kalmadan çocuklar yanımda 

Tek dışarı göndermez zaten
0 oy
(934 puan) tarafından

Şuan bırakıp çıktım mesela tek başıma kahve içiyorum dışarda .kafa dinlemek iyi geliyor .hergun 1 saat spora gitmek için bırakırım haftada 3 4 gün de hava almak kahveye çıkmak için .zaten onunda görevi çocuğuna bakmak benim için bakmiyorki .sorumluluk alsın biraz.evin içinde zaten beraber bakıyoruz ama yalnız bıraktığımda asıl sorumluluk alıyor .normalde 20 dk da bir sigara içmeden duramaz.ama kızı bırakınca 2 saat dayanıyor sigarasız .:)

0 oy
(2,816 puan) tarafından
Akşamları öyle tek çıkamam ama hep beraber çıkarız dışarı gündüz sıkıntı olmaz 
(597 puan) tarafından
Gündüz de o işte oluyır hep. Akşam en erken 6 da geliyor
0 oy
(637 puan) tarafından
Bezini değiştirmeyi bile bilmeyen kocamla oğlumu bırakıp markete koşa koşa gidiyorum . Evin balkonundan market de görünüyor.  O derece bakar sagolsun . Rüyamda bile sen git havanı al demez :) babamgilden getirdim zaten
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Böyle bir istekde bulunmadım, genelde birlikte çıkariz dışarıya.
0 oy
(4,696 puan) tarafından
Bakıyor. Bön bön suratıma bakıp ee çocukları da al da çık dıyor. Kendı cocukları alıp cıksa ben evde dursam ona da razıyım. Neyse ki en azından bırını alıp cıkıyor bazen. 
0 oy
(803 puan) tarafından
Yazıyı okuyamadım baslıga göre cevap veriyorum tabıkı de bakar ve çıkarım oda babası
0 oy
(84 puan) tarafından
Önce bakarım der. Hazırlanir tam çıkacağım vakitte ya çocuk durmayabilir ağlar gibi bahanelerle onuda götür der yada beraber çıkalım der.

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 679 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 505 göst.
0 oy
59 cevap 1,093 göst.
14 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Fairytalee (2,603 puan) tarafından soruldu

403,578 soru

12,090,943 cevap

36,383 kullanıcı

...