- günaydin kizlarr
*Eşinizle nasil tanişdiz*
Ayy anlatması çok zevklı seylerden biridir bizi arkadasımız tanıstırdı. Ben ayrı sehırde o ayrı sehırde okuyordu.son senesıydı.Çok güzel bi arkadaslık dönemimiz oldu 1.5 yıl sürdü sonra sözlendik askere gitti 5 ay sonra 1 yıl sonra nişan oldu yazına da düğün yaptık. 5 yıl oldu evlenelı 16 haftalık da hamıleyım.
Arkadaşımın düğünde amcasıydı
Facebook facebook her gün aradım orda buldum
Facebooktan tanıştık 6 yıllık ılişkiden sonra evlendik çok şükür 7 yıldır tanıyoruz birbirimizi 1 yıllık da evliyiz maşallah demeyi unutma kız
görücü usulü :/ .d
Görücü usulü tanıştık 1 ay içinde evlendik
Annanemle aynı mahallede oturuyolardı kayınvalidem kayınpederim falan gidip gelirdi annaneme ama kocam pek gözükmezdi ortalıkta işe gider gezer gelir yatardı sayılı görmüşümdür yani.abi falan diyodum kendisine . Ben izmire tatile gitmiştim teyzemlerle o sırada face den eklemiş beni bende ne biliyim abi diyorum diyr ettim kabul sonra o yazdı ben yazdım derken başladık 3 sene öyle çıktık sonra ayrıldık 3 sene hiç görüşmedik sonra kader işte bidaha birleştik evlendik :)
Bizimkide görücü usulü oldu ama çok ta güzel oldu iyiki olmuş ben onu oda beni çok seviyor dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirdim eviminn direği gözümün bebeği o benim ben razıyim Allahta razı olsun
Ben ona abi diyodum akrabalık yok aramızda ama aynı memleketliyiz sonra numarami bulmuş bi gun konustuk o zamanlar sms vardi sene 2009 gunler gecti falan bu bana abi demesen dedi zaten bende hoslaniyodum sonra öyle öyle çikmaya basladik
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın