0 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Şuan gebe değilim lakin menopoz durumum var doktor bu aralar hemen gebe kalman lazım yumurtam azalmış dedi sol tarafım menopoza girmis bilmiyorum 2. Çocuk olsa hayat çok mu zorlaşıyor yoksa tek çocuk mu ben oğlum tek büyümesin istiyorum bir yanimda oglumda deprem oldu 5 aylıktı hicbirsey anlamadim doğru dürüst büyütmedim çadırda orda burda yaşadık anlamadım bile ne ara 26 aylık oldu bilmiyorum kızlar kafam karışık biraz konuşalım mı :getlost:

39 Cevaplar

0 oy
(3,632 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
2 çocuk,  arası 3 yaş var bizimde

İyi ki diyorum iyikilerim ☺️ kardeş şart
(1,494 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Maşallah SüphanAllah ya darısı bize ❤️☺️
-Reklam-
+1 oy
(2,038 puan) tarafından
Bende senin gibi bir durum yaşadığım için ikinciyi yaptık şuan kızım 3 yaşına bir ay var oğlumda henüz 42 günlük ama perimperişan oldum şu 40 günde kızım ilk torundu çok sevildi çok şımartıldı oğlum olunca kızım resmen bambaşka biri oldu iki çocuk çok çok zormuş beklediğimden de zor oğlum da gaz problemi çok var uyku yok perişanım kısaca 
(1,494 puan) tarafından
Çok güzel destek oldu bu yorum hahaha
(2,038 puan) tarafından
Valla yavru öyle destek olacak bir cümle yok maalesef
(1,788 puan) tarafından
Hagshah☺️
(1,494 puan) tarafından
Ayy yorumu yanlış yere yazmışım kız ☺️☺️
0 oy
(12,046 puan) tarafından
Benimkilerin arasi 2.5 yaş çok zor gecti ozellikle ilk 1 sene
(1,494 puan) tarafından
Gerçekten mi ne gibi mesela benim eğer bu aralar olursa 3 yaş olacak
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Üç tane çocuğum var hepsinin arası 2 yaş çok zor kolay diyemem, pişman mısın desen asla derim,bence insan zamanla alışıyor 
(1,494 puan) tarafından
Ne gibi zorluk mesela benim oğlum yaramaz uyku problemi var sürekli ayakta sallanır şuanda bile ayağımda
(2,440 puan) tarafından
Hepsine aynı anda yetişemiyorum ve benim kızımla oğlum hiç anlaşamaz sürekli kavga ederler en küçüğü çok mız mız hepsi aynı anda birşey ister yani bir sürü var yazmaya üşendim:))
(1,494 puan) tarafından
Himm bilemedim bak şimdi
0 oy
(419 puan) tarafından
Benim kızlarım iki buçuk yaşında biri diğeri 9 aylık bittim dayanacak gücüm kalmadı ikisine de tek başıma bakıyorum yorgunum uyumak istiyorum artık olmuyor kendimi unuttum 
(1,494 puan) tarafından
32 malesef
(419 puan) tarafından
Ben de 33 yaşındayım canım
(1,494 puan) tarafından
Sizde menopoz yok ama demi
(419 puan) tarafından
Yok canım
(1,494 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
(10,470 puan) tarafından
Maddi durumun el verisliyse manevi olarak da kendinize guveniyosaniz yapin biran once derim ben hala vaktin varken 26 ay cok kucuk degil oteki dogasiya kadar 3 yasina gelir nerdeyse bwnim konsum var biri 3 yasinda digeri 1 yasina girmek uzere 2 yas bile yok aralarinda ilk 6 ay zorlandim sonra duzene girdi diyo 
(1,494 puan) tarafından
Himm maddi gücümüz var şükür Rabbime işte bazen okuyorum burda hayat bitmiş gibi 2 çocukla çok zor herşey diyorlar
(10,470 puan) tarafından
Maddi gucun varsa yap derim ben ben olsam yapardim yani
(1,494 puan) tarafından
Var şükür Rabbime bakalım kısmet diyelim
0 oy
(930 puan) tarafından
Birbirleriyle çok kavga ediyorlar ama en yakın arkadaşlar aynı zamanda. Bence çok güzel ilk başlarda zorlansanda büyüdükçe rahatlıyor insan. 
(1,494 puan) tarafından
Allah bağışlasın ☺️
(930 puan) tarafından
Sağol cnm
(4,817 puan) tarafından
Aynen cnm zor gibi olsada büyüğünde olana kadar duzene girer hep böyle olacak değil ya ikisi buyur gider. İkisini okula bırakır gezersin:)))
10 yasında kızım var, oglumda 4 olacak. Oglanda 2 yıl geceleri yatmadım 10 dk bir uyanırdı çıldırmak üzereydim. Sonra geçti tabi çok uslu beni dinler artık erkenden uyuyor bı zorlugu kalmadı. Tuvaletini herseyini öğrendi sukur. O yüzden ben olsun diyorum :)
(1,494 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol ☺️ hayırlısı diyelim o zaman
0 oy
tarafından

Bunu ben cevaplamayayım :D 

Zorluğu illa ki vardır ama büyüyünce geçiyor kuzenlerimden yola çıkarak konuşuyorum ama desteksiz büyütme çok daha zor 

(1,494 puan) tarafından
Ya biliyorsun Eymen nasıl büyüdü anlamadım depremdi evdi derken bebek buyutmedim ben ortalıkta büyüdü hasret kaldım ee bide menopoz olayi var istiyor gibiyim ya
tarafından
O zaman buraya sorarak kafanı karıştırma bak ben istemiyorum net bende o manevi güç yok psikolojik olarak sen istiyorum diyebiliyorsun Allah ın dediği olur zaten deneyin ❤️
(1,494 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin ne diyim kuzum bakalım olacak mı oda var
tarafından
İşte ondan dedim en güzelini Allah bilir senin niyetin varsa niyetlen bakalım
(1,494 puan) tarafından
Bakalım canım hayırlısı diyelim
0 oy
tarafından
Birşey diyim mi iki çocukla tek çocuktan daha aktifim :) 
(1,494 puan) tarafından
Hangi zikirler onlar bide benim oğlumun uyku problemi var ya hala ayakta uyur
tarafından
Ya halim çok çektim canim uykusunu doğumdan önce düzene koymaya calis yoksa zorlar
(1,494 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin inşallah bakalım olacak mı oda var
tarafından
Hakkında ne hayirliysa o olsun canım
(1,494 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim sağolun ☺️
0 oy
(1,193 puan) tarafından
Cnm kaç yaşındasın tahlil sonuçlarını ne bende benzer durumu yaşıyorum 28 yaşındayım 2 oğlum var biri 3 diğeri 4.5 yaşında illa zor ama böyle bir durumda imkanın varsa yap. Yumurta dondur falan demedilermi
(1,494 puan) tarafından
Baktım çok şey çıktı karşıma lakin hangisine inanıp kullanacağımı şaşırdım kimi kür diyor kimi semizotu kimi bilmem ne hangisi doğru hangisi gerçek
(66 puan) tarafından
Canım yaşın çok geç değil ki bu yaşta nazil menepoz oluyor
(1,193 puan) tarafından
Banamı dedin cnm
(66 puan) tarafından
Yok canim zelihaya yaşım 32 doktor menepoz demiş diyor ya ona şaşırdım
(1,193 puan) tarafından
Benimde 28 cnm öyle gözüküyor şuan
0 oy
(3 puan) tarafından
Eskiden olsa arasi uzak olsun derdim ama simdi yakin olsun diyorum neden çünkü arasi yakin olursa anne oylede yipraniyor uykusuzluk vs. 

Eger istiyorsan bekleme
(1,494 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum zaten şuan uykusuzluğa alıştım oğlum uykusu düzene girerde rahata eresem zor isterim
0 oy
(600 puan) tarafından
Oğlum 3.5 yaşında kızım 2 aylık ama çok zor özellikle büyük olana vakit ayiramiyorum o da çok sinirli olmaya başladı yani büyük olanı parka goturcek markete goturcek gezdircek biri varsa kolay ama yoksa hepsi size bakıyorsa zor 
(1,494 puan) tarafından
Yok ben hep tekim dogumdada tektim
0 oy
(298 puan) tarafından
Benim kızlarımın arası tam 3 yaş  tabiki çok zorlanıyorum büyük kızım çok ilgici beni çok yoruyo ama birbirlerine kol kanat olurlar ilerde her dönem ayrı bir zorluk taşıyor emin olun şimdi biz 3 yaş çok az bir süre diyoz ama 9 ay arayla doğum yapıp büyütüp şimdi keyif catanlari taniyom dizinde durumlar farklı bence tam idealdir sizin için 3 yaş 
(1,494 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Oyy zelis anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor desem kızım ilk başlarda iyiydi sonra 4 yas sendromuna mi girdi napti bu aralar aşırı zorluyor onu kucağıma alırım beni de al der gider vurur üstüne oturur tekme atar saçını çeker onu emzirsem bende emecem der onun altını bağlarım bana da bağla der hersye ağlar gider uyandırır ayağından çeker kolundan çeker çocuk artık yanına yaklaşmasını istemiyor o dokunduğu an başlıyor bağırmaya tam 3 yaş var bu arada kızım 4 yaşında oğlum 11 aylık 
(1,494 puan) tarafından
Hadi ya anam bu daha berbat bir hal Eymen bugün bebi bebi diye gezdi hep dedim acaba olsami kardeşi kız bide benim durum fena menopoza girmis yumurtam kalmamış sağdaki de ortanın altindaymis
(1,026 puan) tarafından
Ama kuzum sen mecburiyetten düşün bence Rabbım en güzel şekilde nasip etsin
(1,494 puan) tarafından
Amin canım inşallah valla bilmiyorum gözüm korktu bak
0 oy
(18,462 puan) tarafından
Oğlum 26 aylık falandı heralde . 2. Ye hamile.kaldim. aralarında tam 3 yaş var. Evet zor. Tek çocuklu hayattan daha zor. Ama güzel de. Akşam birbirlerine sarılarak oynayislari vardı. Çok güldüm mesela. Şimdi küçük 1 yaş büyük 4 yaş oldu. Arada birlikte oynuyorlar kısa süre de olsa. 

Allah'a güven. Sen dene. Olursa olur olmazsa olmaz. İki türlü de senin için iyi olur. Ben olsam böyle düşünürdüm. 
(1,494 puan) tarafından
Öyle zaten Rabbim hayırlısını versin hayırlı ise 2.yi versin değilse vermesin
Peki zorlukları nelerdir
(18,462 puan) tarafından
Amin .
1. Çocuktaki zorluklara ek olarak biri ağlarken emmek isterken mesela öteki tuvaletten sesleniyo. Biri uyuyunca dinlenmek istiyosun. Öteki oyun oynamak istiyo. Bı birini yemeğini hazirliyosun öteki başka bişey istiyo. Bunlar oluyo. Ama asıl beni zorlayan çok geç yatmalari. Küçük kızım geç yatıp geç kalkmayı seviyo. Sabah erken kalktığı zaman hayatı karariyo çocuğun. Ben de oyleyimdir. Bana çekmiş. Bu sebeple de geç yatiyo. Oğlum da öğlen uyuyup kaldığı için geç yatiyo. Yani ben çocukla yatıp çocukla kalkıyorum. Bak mesela bu saat olmuş ben uyumadım. Bu da benim manya.kligim ahshdhshd. Benim asıl sorunum kafamı dinleyememem. Sen planlı programlı olabilirsin. Çocukların buna uyabilir. O zaman çok problem yasamazsin.
(1,494 puan) tarafından
Yani ben uyku konusunda hep saatli alistirdim oğlum akşam 9da uyur önceden 19 dun1 yaşından sonra 9a çektim he gece çok sık uyanıyor o ayri
(18,462 puan) tarafından
Ama o erken yatması çok büyük nimetmis. Çünkü geç yatınca insanda kafa beyin kalmiyo
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Kızım 5 buçuk oğlum 3 buçuk yaşında tek büyüttüm illaki zorluğu oluyor ama ikisi bir büyüyor sonra rahata ereceğini biliyorum gerçi ben şimdide rahatım çocuklarım uslu öyle yaramazlıkları olmaz çok aşırı ikisi birbirinin en yakın arkadaşı. 
(1,494 puan) tarafından
Maşallah SüphanAllah ya
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Tek cocugum var diger konu hakkinda yorum yapamayacagim ama belirtileriniz ney di acaba erken menepozla ilgili ?
(1,494 puan) tarafından
Düzensiz adet oluyordum bazen 1 gün oda çamur gibi lekeli
0 oy
(13,431 puan) tarafından
İki oğlum var araları tam 3 yaş annelik zaten zor canım ama kardeşi olmalı bence 
(1,494 puan) tarafından
Değil mi tek çocukla da zor iki cocuklada bilmiyorum ikisini bir buyuturum zaten yorgunum zaten uykusuzluk var
0 oy
(16,556 puan) tarafından
Öldürmeyen acı güçlendirir :) eğer bir kardeşi olsun istiyorsanıx bence riske atmayın sonradan yapabileceğiniz bir şey değil çünkü çok daha dar zaman aralığında büyütenler iki çocuk üç çocuk büyütenler var sizinki en azından üç yaş iyi olur diye düşünüyorum benim oğlum da Aralık'ta üç yaşına girecek gelecek yıl içinde bir kardeşi olsun diyorum benimde kendi yaşım geçiyor o yüzden çok büyüsün istemiyorum 35 yaşına gireceğim ve ailede erken menopoz öyküsü var o yüzden ertelemek mantıklı değil 
(1,494 puan) tarafından
Yani yaş gidiyor üstüne menopoz Allah nasip ederse oda bakalım
0 oy
(14,489 puan) tarafından
27 ay araları var evet cildiriyorm bazen evet çok yorucu ama o zaman olmasaydı bidaha cesaret edemezdim iyiki varlar ♥️
(1,494 puan) tarafından
Çok şükür canım peki en çok zorluğu nedir biz çok aktif biriyiz gezme konusunda 2 çocuk olunca bu kısıtlama olurmu
(14,489 puan) tarafından
Kıza hamile kaldığını öğrenir öğrenmez ikiz arabası bakmaya başladım. :)
Benim elim ayağım dalagim bobregim o :)
Yenidoğan uyumlu bel destekli bir kanguru 5 aya kadar, sonrası ikiz arabasına köy yallah nere istersen ♥️

En büyük zorluğu büyük çocuğuma karşı vicdan azabı,
Bide az buyusunlwr hep kavga hep kıyamet :D deliriyorum :D
Şuan 5.5 oğlum.
3yas 2 ay kızım sürekli kavga ama sürekli BK abartmiyorum sürekli :D
(1,494 puan) tarafından
Ay bizde ablamla hep öyle kavga ederdik evlencek nişanlı idi daha kavga ederdik ☺️ şimdide o günleri iple arıyoruz iş işten geçti kangurum var oglumdan kalma şükür bazı eşyaları duruyor daha elektrikli sallanan Ana kucağı da var hamağı da var sepet besigide var oyun halisida var
(14,489 puan) tarafından
Kesinlikle ikiz arabası derim kesinlikle..
Etrafımda peşpeşe çocuğu olan herkese aldırdım çünkü  hala kullanıyorum ben mesela..
(1,494 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️ bakalım Rabbim nasip ederse

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 525 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 728 göst.
17 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Ayselaras (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 355 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,056 puan) tarafından soruldu

403,618 soru

12,092,644 cevap

36,386 kullanıcı

...