+1 oy
1,419 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Aylık 40 bin Aliyor verdiği 2 bin ben bu iki binle bana ne lazımsa almak zorundayım başka limit yok onun kartını kullanmak yok yetmiyor diyorum fazla bile diyor haksizmiyim ya 

65 Cevaplar

0 oy
(2,566 puan) tarafından
Bu 2 bin sadece kişisel ihtiyaç içinse gayette yeterli bir miktar. Her ay yeni kıyafet almak zorunda değiliz. Dizilerde ya da sosyal medyada göründüğü gibi değil hayat
(1,024 puan) tarafından
Yok canım bende her ay almıyorum en son dört ay önce aldım elbise ama tesettür giyim çok pahalı o yüzden bide paraninda kıymeti kalmamış
(2,566 puan) tarafından
2 bin az değil çünkü. 200 lira harçlık almayan insanlar var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani her ay 2 bini ne yapıyorsun mesela eskimeden kıyafet falan mı aliyorsun yada ne hileyim makyaj malzemeleri mi.
0 oy
(364 puan) tarafından
Bişey demem. İlk okurken celallendim çünkü bebeğimin aylık masrafı bile 2yi geçiyor çoğu zaman mama ve bez. Ama evin eksiğini çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorsa gayet yeter. Hatta bizde al bu senin harçlığın olayı yok bebeğin ihtiyaçlarını hesaplar söylerim atıyorum 2.500 derim kesinisi 3.500-4.500 atar ben bişey alacaksam söylerim yok demez gönderir şükür. Eve gelirken ekmeği suyu eksiği gediği alır markete gider pazara gider. Sadece şahsım için ben aylık 2000 harcamıyorum yaa. Tesettürlüyüm kuaför masrafım yok kendim halledebiliyorum herşeyi boyama kadar. Her ay kıyafet ayakkabı çanta da almadığıma göre lazım değil yani. Geçen maşa+ lazer epilasyon istedim arada yüksek rakamlar lazım olursa da ikiletmez Allah razı olsun. 
0 oy
tarafından
Eğer eşin 2 bini sana normal harçlık olarak veriyorsa valla iyi dger herşeyi mutfak di temizlik malzemesi felan ait deglse para çok iyi yani atarsın köşeye hepsni harcamazsn
0 oy
(610 puan) tarafından
Sana 2 bin veriyorsa şükür et. Benim eşim 300 400 veriyor 1 ay boyunca idare et diyor bazen vermez bile sadece gıda alır üst başda sene de bir
0 oy
tarafından
Senin ihtiyaclarin ne o onemli 
tarafından
Tüketim çılgınlığı
tarafından
Yani hayatim bende mi sorun var bilmiyorum ama bizde oyle harclik vereyim ihtiyacini al durumu yok bisey istersem zaten esimin her izninde disari çıkıyoruz  ona aldiririm kuafor sevmem gitmem de hadi internetten alcaksam siparis veririm haber ederim evde para birakir kimin ihitysci varsa alid kullanir yani esim vana 5 kurus vermez
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Bana da eşim 2 bin veriyor aylık yetiyor bana her au da malyaj ürünü veya sütyen almıyoruz 
tarafından
Ahahaha kız Esra ne alaka sjsj
(6,947 puan) tarafından
Ne biliyim be kendimi sorguladım yeminle kocama döndüm ben müsrifmiyim dedim istifini bozmadan hayır cimri sayılırsın dedi adam burdaki yorumları okusa ne der şuan onu düşünüyorum
tarafından
Ahahahah ya esraaa )):)))
(14,612 puan) tarafından
Az önce yazmış dışarıya çıktığı zaman da 2 binden değil de adam kendi kartımı veriyormuş
tarafından
Dedim ya işte herseyi adam karşılıyor
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Aylığı kırk bin olduğu da oluyo geçtiği de oluyor ama zerre kuruş vermez haftalık verdiği 600 500 lira pazar parasını da incığı cincığına kadar sorar ne yaptın diye git o 2 bini öp başına koy kardeşim 
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Benim eşim aylık 50 alıyor bana veriyor parayı. Bugün adama 1500 attım aramış karım bana niye para attın dedi. Kartında dursun dedim teşekkür edip kapattı :D Her seyi aliyorsa 2 bin TL sadece kendine harcaman içinse yeterli canım. 
0 oy
tarafından
35 alıyor eşim hir ay 3.500 harçıyorum limit 15.000 bin kendime alıyorum canım ne istiyorsa abur cubur ev ihtiyacları acil durumlarda filen büyük marketi eşimle yaparız karışmıyor ama bir ara çok harcıyorsun dedi harcarım dedim çünka ben harcamasam eşim parayı kaynane kayınbabaya yedirecek onlar yiyeceğine kendim yiyorum ilk zamanlar alıp satmaz 1 tl bile harcamazdım kiymetim bilinmedi şimdi sürekli üst baş alıyorum eve bişeyler alıyorum öyle yaranılıyor çünkü
0 oy
(299 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bacım ne yapiyomda.yetmiyor bemim.kredi.kart.var nakit ya 100₺200 ₺ olur surekli disarlada gezdiriyorm bakkal.market.goruncw ıvır zıvır mutlaka alır birde kızım var illa.oda alır kartımdan ayda.bir.bir buçuk harcıyorum ama şu var evin pazarı marketinde sizeyse yetmemesi normal sürekli elbise almam nakit paraylada ekmek alirm genelde kuaför vs.yapmam elbise falan alacaksam genelde netten alırım bemim kartım internet alışverişine kapalı eşim.kendi.alir.onu.evin yeme içme.goda.isi esimde benim de nadir kartla.aldigim olur.
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Canim bu hayat pahaliliga göre az para ama diğer senelerde olsa tmm da herşey uctu artık 
0 oy
tarafından
Burda 2 bini çok bulanlari anlamıyorum herşey ateş pahası şuanda bin lira olmuş 100 lira tabiki az ama liraydı mutfakti faturaydi bunları da hesaba katarsan kalan odur belki fazla kalsa fazla verir eşin 
0 oy
(638 puan) tarafından
Alıştığın alışveriş düzenin varsa azdır ama benim düzenime göre çok bile . Aylık 700 falan verir benimki onu da gider ekmek alır harcarım.  Her ay kendime kifayet almam . Ha denk gelir uygundur 5 binde harcarım.  Her ay sutyen don corap da almam.  İnşaatta çalışmıyorum kj çabuk deforme olsun . Bugün 8 sene evvel aldığım pantolonu giydim .zamana göre bu eski olmaz giyemem diyorsan ver bin TL al . Ama elimdeki sağlamken  de o parayı veremem . Benim fikrim böyle canım:(
0 oy
tarafından
Canım söyle söyleyeyim eşim 45 alıyordu şimdi zam geldi bu maaştan alacak insallah.o 45 binden sadece 5 bin kendi alır gerisini bana atar.ev kirası faturalar falan filan ev ihtiyacı falan geriye para kalmaz.Isin içinde olduğum için söylüyorum. Gerçekten eşimde bende ayda yılda bir kıyafet alırız öyle kuaför lazer falan öyle şeyler de yok ama paranın inan ki değeri yok.markete gidiyoruz haftada ortalama 2 defa en az 2 bun rahat gidiyor.Memlekette olmadığımız için bağ bahçe de yok her şeyi hazır alıyoruz.Hani memlekette olsak meyve sebzeye süt yumurtaya para vermeyiz en azından ama kimsemiz yok her şeyi alıyoruz ve inan kibayramdan bayrama et alabiliyoruz anca tavuk da çok nadir aliriz
0 oy
(3,843 puan) tarafından
O 2 bin ev ihtiyacı için mi senin kişisel ihtiyacın için mi 
0 oy
(585 puan) tarafından
Evin herşeyi eşin alıyorsa sana 2 bin veriyorsa harçlik diye güzel bence .. ama 2 bin verim evin her şeyini sen alıyorsan geri kalanini ne yapıyor acaba 
0 oy
(3,255 puan) tarafından

İyi seninki 2000 vermiş 

Benimki bugün 500 lira attı karta al alacaklarını dedi markete girdim şaşırdım ne alacagimi, bi de kasada kaldım. Bi de gelmiş diyor ki harcadin mi hepsini!! 
Yok bi tarafıma soktum cildirmamak elde değil 
0 oy
(3,930 puan) tarafından
İki bini sadece kendi şahsına harcaman için veriyorsa Allah razı olsun öpüp başına koy derim 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Haklısın cnm ben karttan harcıyorum gerçi ben kendi kartımı kendim oduyorumda onun maaşı benim kazandığım la evin giderleri kartlar kalanla altın alıyoruz herşey ortak 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 726 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 931 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 719 göst.

408,433 soru

12,271,268 cevap

37,597 kullanıcı