+1 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (584 puan) tarafından
Biz kaç gündür eşimle tartışma olmuş aramizda aileside biliyor hiç el atmiyorlar hep siz bilirsiniz diyorlar 2 gündür eşim eve çok geç saatlerde geliyor ne boşanıyor nede takıyor ne yapacağımı bilmiyorum belalar üst üste gelmiş yemin ederim herşey gırtlağımda kaliyor keşke suçum olsa da desem benim yüzümden ben ne yapacağımı bilemiyorum ailemi arasam hemen gel diyecekler ama ben düzelsin derken bu yanaşmiyor nede boşanıyor 

7 Cevaplar

+2 oy
(277 puan) tarafından
Ailene söyleme gezmeye diye git kal bir kaç zaman o zaman baktın eşin anlamıyor, düzelmiyor o zaman anlatırsın olmaz mı ?
(13,633 puan) tarafından
Bende aynı şeyi düşünüyorum
(584 puan) tarafından
Ailem uzak:(((
-Reklam-
+2 oy
(92 puan) tarafından
Mutlu olduğunuzda eşinizin ailesi nasıl müdahale etmiyorsa , birbiriniz ile sorununuz olduğunda da ( en son raddeye kadar) müdahale etmemeliler zaten. Eşin ile açık açık konuş , ne zamana kadar surdurecekmis bu küslüğü aksi halde kesin gideceğini söyle ve sözünde dur . 
(584 puan) tarafından
Konuşuyorum ama hep aynı şeylerin tekrarlanmasından bıktım
0 oy
tarafından
Müdahale etmemekte haklılar çünkü iki gün sonra siz iyi onlar kötü olur 
(584 puan) tarafından
Hani karişma derken oğulları hatalı olduğunu biliyorkar bazı konular var uyarmiyorla mr
0 oy
(316 puan) tarafından
Sorunun ne olduğunu bilmediğim için yorum çok fazla yapamıyorum..ama.eger eşinin ailesi karismiyorsa iyi yapıyor..karissa yanlis olur zaten..hatta aranizdaki sorunu bilmeleri bile yanlış..ben şiddet aldatma olmadığı sürece her sorun cozulebilir diye bakıyorum..hemen boşanmayı düşünmemek lazım..kuslugu çok uzatmamak gerek..al karşına.konus..he evden ayrılmak çözüm değil.. eğer.amacin.duzeltmekse evinde.kal.soruni çözmeye odaklan..evden ayrılmak eşinin daha rahat özgür olmasini sağlar..sonra nerde kaldı eve geldi mi diye sorun yasamazsin.
(584 puan) tarafından
Evimden hiç ayrılmadım onunlada hiç tehtit etmedim . Sadece ağliyarak beni sürükleme diyorum
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Evden ayrılma bnce daha fazla soğukluk girer, zaman herşeyin ilacıdır
(584 puan) tarafından
Bende aynı düşüncedeyim ama hep böyle de olmaz insan bir yere kadar dayaniyor
0 oy
(1,035 puan) tarafından
Evinden uzaklaşma arada olur öyle şeyler. Akışına bırak 
(584 puan) tarafından
İlk defa yaşamdı bu durum
0 oy
(4,711 puan) tarafından
Müdahale etmesinler boşver düzelince biz yaptik derler bide hiç belli olmaz . Ailenin yanına git onlara söyleme gezmeye gider gibi git göz dağı vermiş olursun ona göre davranırsin bakalım napacak diye evde kendini yiyip bitireceğene hem kafan dağılır bı kere bizde öyle kavga ettik boşanma eşiğinden döndük topladım tası tarağı gittim sonra döndü geldi özür diledi affet dedi
(584 puan) tarafından
Ailem bende 20 saat uzak
(4,711 puan) tarafından
He yok mu öyle güvenilir bekar arkadaşın falan
(584 puan) tarafından
Hiç kimsem yok burda
(4,711 puan) tarafından
Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasin
(584 puan) tarafından
Amin inşallah:(((

İlgili sorular

0 oy