0 oy
761 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Varlık içinde yokluk yaşamak anca bu durumu yaşayanlar bilir eşim çok cimri onun için kocalık ve babalık demek gıda yada pazar alışverişi ile ibaret yani al şu para sende dursun lazım olur demez asla var yemezler çaliştiğını babasına verir babası ile ev arsa araba alır bana demez o derece yobazlar bu durumu kuzenim ile konuştuk biraz içimi döktüm bana dedi ki cebinden para al vermiyor madem 50 tl 20 tl al biriktir ama günah dedim ne günahı dedi sen yemezsen başkası yer adam vermiyor en büyük günah onun dedi kendine kuaföre gidersin özel ihtiyacını alırsın en azından dedi biraz kafam karıştı pazar günü düğün var kendime bir elbise almak istiyorum dedim param yok dedi gerçekten yokmu dedim yok dedi az önce cüzdanına baktım 7 bin 450 tl para var nakit kartta kullanıyo orda da var parası ama bana yok dedi demin 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemin paralarından ergenliğe kadar çok para almışımdır o yada bu sebeple ama bu yaşa kadar ne babamın cebinden ne kocamın cebinden onlardan habersiz tek kuruş almamışımdır. Cebimden al dedikleri zaman bile para hangi pantolondaysa pantolonu onlara getirmişimdir onlar alıp vermiştir. Bu tür şeyler onun bunun lafına bakmaya gelmez. Erkeklerin büyük çoğunluğu cebinde ne kadar olduğunu bilir ve eksildiğinde fark ederler. Durduk yere hırsız konumuna düştüğünle kalırsın demedi deme
-Reklam-
0 oy
(1,954 puan) tarafından
Hırsız der yakalarsa canım. Ömür boyu üstünde kalir
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Ne güzel dünya ya o kocaligini yapmasın günahı düşünmesin ama sen ihtiyacın var almak için için içini yesin kadınız biz ya genciz ihtiyaçlarımız var eksiklerimiz var onlara göre karnın tok tamam onlaein yüzünden nankörlük olacak kelimelwr çıkıyor ağzımızdan Allah biliyor şükür Allah onlara vermesin bizden kistiklari sürece tek duam bu 
(103 puan) tarafından
Amin cok haklısın
0 oy
(645 puan) tarafından
Ben olsam alırım aldıktan sonra aldım derim. Gizli saklı olmaz. Fark ederse seni hırsız ilan eder hakliyken haksız olursun
(103 puan) tarafından
Hiç almadım daha
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymadım. Beni öyle bir duruma zorlamadı sağ olsun. Ama senin eşin gibi olsa bende dini boyutunu araştırıp alırdım sanırım yada aldıktan sonra söylerdim 
(103 puan) tarafından
Bilmiyorum daha almadım cesaret edemedim daha
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ne diye evlenmiş sizin ihtiyaclariniza tamam demeyecekse.?al tabi niye almayasin günah onun boynuna olsun.
(103 puan) tarafından
Denicem bi gün ama o gun ne zaman olur bilmiyorum
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Benim eşim asgari ücretle çalışıyor anca yetiyo bize yani al şu oarayi demez ama ben 100 TL istwsem o bana 300 verir 

Kocam seninki gibi durumu iyi olsaydı ve cimri olsaydı bende alırdım cebinden 
(103 puan) tarafından
Yemin ederim az kazananın eli açık gönlü tok oluyo eşim gibisine de rabbim veriyo ama yemeyi bilmiyorlar anca vebal alırlar
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Hayir eşinde olsa ananda olsa babamda olsa bunun adı hirsızlik.Buyuk kavga edin susmayin gerekiyorsa ama elinizi harama bulastirmayin devami gelir.
(103 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(608 puan) tarafından
Çok şükür hiç öyle bişey olmaz ben 200 isterim o 500 verir ben de çok para istemem çok nadir para alırım o da çocuğun canı bişey isterse  ama bana babam para verir o yüzden şanslıyım 
(103 puan) tarafından
Mutlu olan hemcinsim olunca Mutlu oluyorum
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Sakın gizliden alma ama eşine söyle beni çok çok dar da bırakıyorsun beni zorla habersiz  almaya mecbur bırakma diye, o zaten mesajı alır bnce  
(103 puan) tarafından
Çok dedim aç mısın açıkta mısın diyo
0 oy
(8,010 puan) tarafından
Kartta olduğu için alamıyorum. Yinede almam anlar çünkü: )
(103 puan) tarafından
Kart da vermiyor
(8,010 puan) tarafından
İşin zor . Diyecek bisi bulamıyorum. Al yada alma diyemem. Cimri erkekle evlilik zor
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Ben yine de gizlice almanızı doğru bulmuyorum. Eşim sipariş vereceği zaman kartını getirmemi istediğin bile cüzdanını götürüyorum, açıp da kartı vermedim şimdiye kadar. Hiç ne ceplerini ne de cüzdanını karıştırmadım. Hep de ortadadır. Pantolonunu sadece makineye atacağım zaman kontrol ederim o kadar. 
(103 puan) tarafından
Bende almadım ama bilmiyorum şeytan diyor al kalbim diyor alma

İlgili sorular

+1 oy
50 cevap 856 göst.
24 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 888 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sezgin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,571 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ✓bisusartık✓ (583 puan) tarafından soruldu