+1 oy
442 göst.
Aile kategorisinde (117 puan) tarafından
Kızlar 38 günlük bir bebegim var salı günü nasipse 40 çıkacak ben Ankara'da yaşıyorum eşimin ailesi Yozgat'ta doğum yaptım gelmediler başta dedim belki hani ben biraz bebek biraz toparlansın diye bekliyorladır.. Eşim dünden beri tuturdu köye gidelim araba yok otobüs yada trenle gidicez el kadar bebeyle zaten erken doğdu hassas inanın yel değse rahatsız oluyor.. Bide haksızmıyım onların torunu görmeye gelmeleri gerekmez mi onlar gelmedi gelmeyecekler anladığım kadarıyla eşim bizi götürmek  istiyor 

26 Cevaplar

+2 oy
(3,986 puan) tarafından
Görmek isteyen kaldırsın kıçını gelsin görsün hadi kendi araban olsa belki tamam ama el kadar bebekle otobüs tren yolculuğu zor olur zor olmasına geçtim çocuk direkt hastalık kapar zaten ishal kusma ateş salgın ortalıkta kol geziyor 

O kafasız adam da gidecekse Dr kendi gitsin ma.l
(117 puan) tarafından
Ağzına saglık aynen öyle araba olsa neyse bide trenle otobüsle
(3,986 puan) tarafından
Kocan onun ailesi istediği kadar küssün kavga çıkartsın hatta hiç umrunda olmasın Allah korusun o çocuk bir enfeksiyon kapsa yolda herkes aaa bakamadın sen yaptın sen ettin diyecek ne gerek o çocuğun rezil olmasına kimse değmez kal evinde gelmek isteyene kapın açık gelmek istemeyene by by bu kadar basit
-Reklam-
+1 oy
(1,540 puan) tarafından
Asla ama asla ayaklarına küçücük bebekle gitmem torunlarını görmek isteyen gelir görür eşindede hiç akıl yokmu minicik bebeği yollarda perişan edecek
(117 puan) tarafından
Aynen öyle tşk ederim
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Gitmem ne demek küçücük bebekle yollarda telef olmak onların zamanında soyleymis bla bla başlarlar. Çok isteyen gelsin görsün 
(117 puan) tarafından
Aynen öyle tşk ederim
0 oy
(250 puan) tarafından
Ayy sakın sakın zaten salgın var on aylık bebeğim salgına yakalandı bir hafta ev yüzü görmedik her gece acildeydij ve yeni doğan bebekler için çok zararlı enfeksiyon bak benim bebeğim iki günlüktü enfeksiyondan yoğun bakıma aldılar üç hafta orda tuttular yoğun bakımdan çıktık doktor dedi ki eve misafir kabul etmeyin bebeği kimsenin kucağına vermeyin bebekler çok hasass en ufak gribi bile coook ağır atlatabilirler sen eşine bunları da anlat hem 40 lı kadınsın yolculuk yapma sende ne ayıp ya
(117 puan) tarafından
Ayıp bilmez bunlar anca ordan emir veriyolar gelin diye
0 oy
(451 puan) tarafından
Tabiki de gitmem. Bebekle yolculuk yapmak geröekten çok zor, gittiğine değecek mi ayrıca. 
(117 puan) tarafından
Asla değmez adamlar torununu görmeye gelmedi ilk torun bide kendi akrabaları bile demiş siz niye nasıl duruyorsunuz diye
0 oy
(861 puan) tarafından
Kişisel araba olsa gitmek mesele değil ama toplu taşımalara 40 günlük bebeği sokmak akıl işi değil bacım. Hele ortalıkta salgın hastalıklar kol gezerken. Eşine bu salgın meselesinden ötürü bebeği toplu taşımaya sokmanın içine sinmediğini söyle, bebeği hasta etmek istemiyorum de.
(117 puan) tarafından
Uygun bi dille aynı böyle anlatıcam inşallah anlar
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Sakın gitme onlar gelmediyse kocana bakma sen
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Ben gitmezdim çocuk doğdu diye onların gelmesi lazım ama böyle dersen sen kötü olursun küçücük üstelik erken doğum çocuk yollarda perişan etme onlar gelsinler 
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ben gitmem ufacık bebek emmek isteyecek altını batıracak otobüste olurmu hiç bide grip salgını arttı iyice kapalı kalabalık ortam merak eden gelip görsün torunu nu kimsenin ayağına götürmem
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Onlar zahmet edip gelmemiş ben küçücük çocukla mı ayaklarına gidicem.. asla gitmem. Gelmek isteyen gelir görür gider
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Ozel araba olsa neyse. Parmak kadar bebekle gidilirmi yaaa . Onlar gelsin torun görmeye.  Ah şu erkekler!
0 oy
tarafından
Zaten gelmediyse gitmem de bebeğin de çok küçük ya hiç mi onu düşünmüyor bu erkekleri anlamak çok güç kazık kadar ana babayı düşünüp el kadar sabiyi nasıl düşünmez 
0 oy
(672 puan) tarafından
Seni kışkırtmak istemem canım ama ben olsam gitmezdim o kadar önemliyse torunları gelselerdi yolculuk yapacak rahatsızlıkları yoksa tabi bide daha ne olmuyki lohusalığın bitmemiş tam vücudun toparlamamış yani sen kendini iyi hissediyır olabilirsin ama bedeninin toplarlanması için içerden zaman geçmesi lazım bide yolculuğamı cıkıcaksın ki torunlarını gelip görmeyen insanlar için hani ilgili alakalı insanlar olsa neyse derim gidilir de böyle olmaz yani ben gitmem eşim bşy dese ortalığıda  yıkarım gerekirse yinede gitmem
0 oy
(1,627 puan) tarafından
40 yeni çıkmış bir bebe, bağışıklık nerdeyse sıfır ve kabaligin en dibi olan toplu taşıma ile gidilecek Allah aşkına siz bı çocuğu sokaktan mi buldunuz bu bebebin hiç mi kıymeti yok nasıl böyle bir riske atılabilir, kaldı ki sizin hiç mi ağırlığınızı yok nerde görülmüş bebeğin ayağa götürüldüğü adı üstünde bebek görmesine gidilir diye bir adet var, kocanın aklı kıt yada bazı şeyleri düşünemiyor, ailesi bebeğinden daha üstün geliyor belliki,  bari sen akıllı ol canım benim , gerekirse o kavga çıksın o huzur bozulsun ama sakııınnnn ha sakın gitme, anne olarak bebeğini korumak öncelikle senin vazifen kuzum .... Ayy ben okurken tepem attı sen birebir yaşarken nasıl dayanıyosun Rabbim kolaylık versin 
0 oy
(5,821 puan) tarafından

Bende erken doğum yaptım 34 Haftalık doğdu kimsenin ayağına getirmedim gelmek görmek isteyen buyursun ortalık salgın hastalık Allah korusun bişey olsa kimse bizim yüzümüzden demez ama siz anne olarak üzülür dertlenirsiniz..

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Ben olsam onlar gelmediklerinden ziyade bebeğim küçük diye gitmezdim dediğiniz gibi rahatsız oluyorsa gitmem yani.....
0 oy
(1,649 puan) tarafından
Onlar zahmet edip gelsinler.

Hem bebek daha minnacık
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Görmek isteyen gelsin evimde görsün götürmezdim
0 oy
(3,866 puan) tarafından
Asla gitmezdim. Yani etkiye tepkiyi bir kenara bırak. Daha kırklı bebek lohusa halimle düzenimi bozupta gitmezdim zaten daha adaptasyon sürecindesiniz
0 oy
(110 puan) tarafından
Değil arabam uçağım olsa yine gitmem küçücük çocukla bakmaya gelmeye bile tenezzül etmemişler de

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 971 göst.
0 oy
24 cevap 772 göst.
16 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 245 göst.
0 oy
6 cevap 230 göst.

401,983 soru

12,034,187 cevap