0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (1,064 puan) tarafından
Ama ben korkuyorum. Ben öğretirim diyo araba yok ama almayı düşünüyoruz. Babasının arabasıyla öğretecek ama ben paniklersem . Böyle olup sürebilen var mı lütfen cesaret verin

6 Cevaplar

0 oy
(8,808 puan) tarafından

Bence eşinden değilde direk kursa git öğren. Genelde o şekilde daha kolay öğreniliyor diyorlar. Bende almayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama arabamız yok :D

(1,064 puan) tarafından
Kursada yazdıracak ben öğretirim diyo hiçbişey bilmiyorum
(8,808 puan) tarafından
Eşin sakin biriyse ondan öğren değilse kursa git derim
(1,064 puan) tarafından
Yok öyle bağırıp çağırmaz
(4 puan) tarafından
Orenirsin hem oylece daha rahat olucak bak diyorum
-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından
Seninle aynı durumdayız küçükken hep rüyamda kaza yaptığımı görürdüm. Kardeşim ablalarım yengem aldılar ben korkuyorum 
(1,064 puan) tarafından
Of neden ya keşke cesur olsaydık
0 oy
(7,089 puan) tarafından

Ayy bende öyleyim benim eşim de der öğreteyim al diye bizde araba var ama bende aşırı panik var kontağı bile çevirirken elim titrer bazen vites degistir diyor yolda giderken anam tövbe aklım gidiyor :D

(1,064 puan) tarafından
Elim ayağım titremiyor ama bi paniklersem yoldan çıkarım:(
(7,089 puan) tarafından
Kız Allah korusun
(1,064 puan) tarafından
Öyle canım gençken babam traktör öğretecekti yoldan tarlaya girdim sonra da sinirlendi sen öğrenemezsin deyip aldı direksiyonu o gün bugündür cesaretim yok artık
(7,089 puan) tarafından
Baban cesaretini fena kırmış
(1,064 puan) tarafından
Öyle maalesef
0 oy
(3,656 puan) tarafından
Genelde zaten hiç bilmeden başlanıyor ehliyet kursuna hiç korkma kursta zaten öğretiyor hocalar. Bence eşin istiyorken al dursun kenarda ehliyet çok gerekli araba kullanabilmek iyi birşey. Benim ehliyetim var ama aktif kullanmadım hiçbir zaman. Araba yoktu çünkü şimdi bütün herşey eşimin üzerinde iki çocukla her işi halletmek için eşimi bekliyorum. Bütün yük onun üzerinde yazık bize mi yetişecek işe mi yetişecek yoruluyor.
0 oy
(215 puan) tarafından
Korkacak hiçbir durum yok. Evdeki bulaşık çamaşır makinası gibi düşün..o bir makina ve sen nasıl yönlendirirken o şekilde gider. Arabayı kendinden daha buyuk bir şeymiş gibi düşünme. Pedalları ve vitesleri öğrendin mi isin buyuk kısmı bitiyor. Sürerek öğreneceksin pratik yapacaksın. Önce mahalle aralarında kısa mesafe gidersin sonra ana caddeye xikip bir iki ışık geçersin öyle öyle ilerler. Ben evlenmeden önce 18 yaşıma girer girmez aldım. Şu an gurbette görev yapıyoruz eşimde bende. Eşim görev için Suriye'ye gitti ben yaz tatilinde bindim arabama çocuklarımla tatile gittim. Çok büyük rahatlık. Hastane postane her işini kendim hallediyorum. Eşim arkadaşlarıyla halı sahaya gidiyor bende çocugu oyun parkına götürüyorum oturup kahvemi içiyorum dinleniyorum. Ne güzel esin destek oluyor. Erkenden öğren çık gez kafanı dağıt. Kendine de güven. Kimse anne karnında öğrenmiyor bu işi. Biz kadınız basaramayacagimiz şey yok. Araba da süreriz uçakta :) 
0 oy
(757 puan) tarafından
Araba sürmeyi eşten ve babadan asla öğrenmeyin,  kuralları ihlaslı egitiyorlar.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,550 göst.
0 oy
10 cevap 500 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,658 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 343 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,395 soru

24,400,443 cevap

350,103 kullanıcı

...