Nerden başlıycam gerçekten bilmiyorum dertleşmek için yazıyorum buraya ne annem var ne kardeşim ne babam var ama yoklar iki çocuğum var her gün hastayım her dakika hasta hissediyorum doktora gidiyorum bişey yok tahlil yapıyolar bişey yok kalbe gidiyorum bişey yok holter bile taktırdım nörolojiye gittim mr gerek bile görmedi doktorlar sağlıklısın diyor elhamdülillah sağlıklıyım ama buna bile sevinemiyorum biliyo musunuz bir gün öncesi çok iyiyken bir gün sonra yatak döşek hasta yatıyorum kalbim yerinden fırlıyor sanki kafamın arkası yanıyor akşam bunun için acile gittim sakinleştirici vurdu dedim benim kafamın arkası çok yanıyor kalbim fırlıyor sanki yerinden bu panik atak diyor yaşın genç radyasyon vermek istemiyorum diyor doktor eve geldim sakinleştim uyuştum ama kalbimin çarpmasından uykuya zor daldım sabah kalktım yine aynı göğsümde bişey oturuyor sanki anlatamıyorum o hissi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum özel günümdeyim namaz kılamıyorum kuran da okuyamıyorum en savunmasız olduğum dönemdeyim bide psikiyatriye gittim ilaçlar ağır gelir iyileşmen zaman alır sabırlı olmalısın diyor ama ilaç içince çocuklarıma bile bakamıyorum kızlar bu benim yaşadığım ne hocalık mı doktorluk mu kızlar manevi bişey mi ne bu nazar mı artık mutlu olmak istiyorum enerjik olmak istiyorum eşimde bi yere kadar yardımcı olabiliyor Allah bin kere razı olsun elinden geleni yapıyor ama çalışmak zorunda o da yedi yirmi dört yanımda olamıyor en çok çocuklarıma üzülüyorum..