0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (329 puan) tarafından
Nerden başlıycam gerçekten bilmiyorum dertleşmek için yazıyorum buraya ne annem var ne kardeşim ne babam var ama yoklar iki çocuğum var her gün hastayım her dakika hasta hissediyorum doktora gidiyorum bişey yok tahlil yapıyolar bişey yok kalbe gidiyorum bişey yok holter bile taktırdım nörolojiye gittim mr gerek bile görmedi doktorlar sağlıklısın diyor elhamdülillah sağlıklıyım ama buna bile sevinemiyorum biliyo musunuz bir gün öncesi çok iyiyken bir gün sonra yatak döşek hasta yatıyorum kalbim yerinden fırlıyor sanki kafamın arkası yanıyor akşam bunun için acile gittim sakinleştirici vurdu dedim benim kafamın arkası çok yanıyor kalbim fırlıyor sanki yerinden bu panik atak diyor yaşın genç radyasyon vermek istemiyorum diyor doktor eve geldim sakinleştim uyuştum ama kalbimin çarpmasından uykuya zor daldım sabah kalktım yine aynı göğsümde bişey oturuyor sanki anlatamıyorum o hissi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum özel günümdeyim namaz kılamıyorum kuran da okuyamıyorum en savunmasız olduğum dönemdeyim bide psikiyatriye gittim ilaçlar ağır gelir iyileşmen zaman alır sabırlı olmalısın diyor ama ilaç içince çocuklarıma bile bakamıyorum kızlar bu benim yaşadığım ne hocalık mı doktorluk mu kızlar manevi bişey mi ne bu nazar mı artık mutlu olmak istiyorum enerjik olmak istiyorum eşimde bi yere kadar yardımcı olabiliyor Allah bin kere razı olsun elinden geleni yapıyor ama çalışmak zorunda o da yedi yirmi dört yanımda olamıyor en çok çocuklarıma üzülüyorum.. 

3 Cevaplar

0 oy
(4,068 puan) tarafından
Başka bir psikiyatriye git her ilacın o kadar yan etkisi olmuyor. Sanırım uykudan bahsediyorsun ilaçlar sersemletir genelde ama özellikle söylersen ona göre ilaç verir mutlaka değiştir doktorunu çocuk bakıyorum ona göre istiyorum de. Rabbim şifa versin 
(329 puan) tarafından
İlaç kullanmaktan çok korkuyorum canım illa ki kimyasal onlarda belli bi süreden sonra bırakamıyorsun bırakınca daha kötü bi şekilde geri geliyor
(4,068 puan) tarafından
Kendine iyi gelemiyorsan mecbur bazı şeyler nasıl antibiyotik kullanıyoruz. Ben de hiç sevmem ama mecburluktan kullanmıştım dediğin gibi daha kötü de olmadım çok şükür
-Reklam-
0 oy
(2,667 puan) tarafından
Başka psikiyatra git uyku yapmayan sersemletmeyen ilaç işte. Sürekli eşin okusun hergün seni . Çocukların kaç yaşlarında 
(329 puan) tarafından
İlacın iyisi olmuyor ki canım kimyasal ilaç işte sonuçta illa bağımlılık yapar bırakmasıda zor olur
(2,667 puan) tarafından
Yavaş yavaş azaltarak tabi doktor kontrolünde birakabilirsin benim eşim öyle yaptı artık hiç kullanmıyor
(2,667 puan) tarafından
Ben ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum başka yollara başvururum ama bu konularda hiç bilgim yok o yüzden çok birşey diyemicem
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Bende öyleyim 3 gündür 2 gün önce sol kolum uyustu kalbim çarpıntı yaptı kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor düşüp bayılma derecesine geldim.  Acile gittim tansiyonum yüksek çıktı sadece serumla kendime geldim . Dün akşam yine aynısı oldu zor uyudum eşimi lavaboya gönderemedim korkuyorum gitme diye sanki nefesim daralıyor kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum uykuya zor daldım.  Sanırım psikolojik benimde geçmiş olsun sizede
(329 puan) tarafından
Bilmiyorum canım beynime taktım bu ara bişey var kötü bişey olucak hastayım hep bu şekildeyim kalbimde hiç bi sorun yok ama sebepsiz hızlı atıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnhy (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem.meryem (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.

412,152 soru

12,407,522 cevap

44,680 kullanıcı

Kategoriler

...