+1 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,367 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız benim gibi mutfak eşyası aşığı varmı merak ediyorum eşim dalga geçiyor seni geri iade edip tekrar gelip anandan alicam sıfırdan çeyiz diziyorsun diyor 

Konsol yatak odası gardolap üzeri iyice doldu ama nasip olurda bir gün kendi evim olursa o zaman kullanicam şimdiden cifter cifter indirim de yakaladikca alip atıyorum kenara köşeye 

image

image

39 Cevaplar

0 oy
(335 puan) tarafından
Annemde dün aynısını almış hayırlı olsun canım annemler 50 yaşlarındalar daha yeni ev sahibi oldular da evlerini düzüyorlar gençken yapamadıklarini şimdi yapıyorlar ben çok sevmem eşya almayı ama seven varsa alsın yapsın bir yolunu bulsun yaş geçince içinizde heves kalmasın herşey zamanında güzel 
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Yani sizin gibi çifter çifter alıp kenara atmıyorum ama mutfak eşyalarına ilgim var bütçeme uygunsa alıyorum değilse de biriktirip alıyorum tabi israfa kaçmamaya çalışıyorum biraz kendimi frenlemek zor olsa da sırf bu yüzden çok fazla avm'lere girmemeye çalışıyorum :⁠-⁠D
(172 puan) tarafından
Ha bir de şey var daha çeyizimden kalan kullanmaya kıyamadığım bir sürü bardaklarım var fincanlarım var özel misafirler için kaldırdım
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Sağlıcakla kullandık. İyi yapıyorsun
0 oy
(5,848 puan) tarafından
Bn evlenmeden önce çok çok aldım pişmanlık ya artık sadelik istiyorum daha  çeyiz setimi açmadım 4 yıllık evliyim düşün yalan olmasın 6 koli açılmayan eşyalarım var . Seviyorum yeni şeyler ama 

Rabbim gönül rahatlığıyla kullnmani nasıp etsin cnm
0 oy
(970 puan) tarafından
10 yıllık evliyim halen ceyzimde olan ve evime hediye getirilen ürünleri kullanıyorum hiç birşey almadım kirilsinlar öyle evimde yeni ürünlere yer yok maalesef 
0 oy
tarafından
Ah kusum beni. Rabbim kullanmayi nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından

Ben genelde evden atan tarafım :D

0 oy
(4,464 puan) tarafından
Bacım eşimle karşılaşma :D benim koca da mutfaga eşya alma delisi kutu kadar mutfağım var kadın az hevesli olur mutfağa eşya alıyorum diyor:D 
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Ben stoklamayi sevmiyorum ya  

.Kırıldımi yenisini alırım 
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Ben ihtiyaç olanı alıyorum fazladan birşey almıyorum
0 oy
(299 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin fazla olan hiç birşeyi sevmiyorum bana daral geliyor 15 yıllık evliyim daha cehizimdeki şeyleri kullanıyorum benim herşeyim çok fazla vardı belki ondan yenisini almaya fırsatta kalmıyor kırılan yerine hep evde vardı çünkü bunda mutfağının minik olmasınin katkisida var tabiki alsam bile paketli sekidle beklemek zorun olunca sevmiyorum o şekilde evde tutmayi inanır mısınız bildiğiniz mutfak bezi bile pakat paketti geçen seneden belli almaya basladim inşallah saray yavrusu gibi bir eviniz olur misler gibi hepsini gönlünüze göre kullanırsınız huzurla sağlıkla 
0 oy
tarafından
Her dışarı çıktığımda evde kap kaşık yok gibi alırım 
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Kupa kahve fincan takımı çay bardağı nevresim pasta tabakları bunlara aşığım her ay mutlaka alıyorum eşim yasak getirdi artık sjsjs ama onu dinleyen kim şimdi expresso makinasina taktım kafayı bugün alicaz inşallah:) güle güle kullan nerden aldın canım fiyati ne kadar çok şıkmis
0 oy
tarafından
Aa bundan bende aldım canım evime iki takım Allah inslalah nasip edsr canım gülümseyerek okudum postunu ben yeni evliyken aldık rabbim herkese nasip.etsin
0 oy
(674 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan inşallah bende alıyorum ama misafir vs olunca çıkarıp yıkayıp kullanıyorum temizledikten sonra yine kutularına koyuyorum :)))
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Ben varım canım senın gibiyim ne kadar aldın canım
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Aldığım ceyizin haddi hesabı yoktu. Evlendim hala 3 5 şey alıyordum ama mağlum tasininca çoğunu kullanmak nasip olmadı ya da az nasip oldu canım maalesef 
0 oy
(3,604 puan) tarafından
Ben canım tekrardan yeni şeyler alıyorum ama açmıyorum kullanmıyorum kendi evime gidecem orda hepsjni açıp kullanacam her şeyi yeni baştan alıyorum resmen 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Ceyizimde o kadar çok vardı ki şimdi kullan kullan bitmiyor. Ee kiraciyiz yerimde yok. Pek eşya biriktirmiyorum onun yerine altın alıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 637 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu

409,614 soru

12,314,237 cevap