0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
21 aylık akşama kadar sadece ağlıyo oynamıyor parka gitmiyor yemiyor içmiyor oturmuyor sadece ağlıyor canımdan bezdim artık hergün başım ağrıyor naparsam yapayım parmak emip oturuyor ağlıyor sadece bıktım yemin ederim uyumuyor 2 yaşına girecek 2 yıldır canıma tak etti sabah olsun istemiyorum yemin ederim çünkü artık alt komşudan yan komşudan utandım okadar ağlıyor ki kendimi çok kötü hissediyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,346 puan) tarafından
Sizin ruh haliniz nasıl o ağlarken? Tepkiniz nasıl? Burada dediğiniz gibi bıktım, canıma tak etti gibi sitem ediyor musunuz ona?
(304 puan) tarafından
Mesela kahvaltı zamanı oyun oynamak istiyor ne kendi yiyor ne bize yediriyor eşime diyorum kalkma alışcak eşim ne dese yapıyor oda herşeyi eşime ağlayarak yaptırıyor eşimde herşeye evet tamam diyor bu kez ben hayır dediğiö için maalesef bana gelmek istemiyor geçen gün ağladı çok eşime bıraktım dedim biraz takılın bu kez bana ağlamış işin içinden çıkamıyorum çıkmaya çalıştıkça daha kötü oluyor
(1,346 puan) tarafından
Kesinlikle desteğe ihtiyacın var, 2 yaş etkisi de var elbette ama çocuk size bir şeyler anlatmaya çalışıyor. İkinize de çok iyi gelecek destek almak. Sen de ferahladıkça anneliğin tadını çıkaracaksın. Şu an eminin kaygı ve gerilimden kaskatı yaşıyorsun :(
(304 puan) tarafından
Evet hiç bişeyden mutlu olmuyorum önceden güler eğlenirdim şimdi canım hiç bişe yapmak istemiyor çünkü çok sıkıldım ben sıkıldıkça oğlumda sıkılıyor farkındayım destek alacak maddi gücüm yok maalesef keşke gidebilsem çok isterim ama bilmiyorum
tarafından
İndigo ++++ katılıyorum sana
(304 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum yorumlar için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir derdi vardır veya yeterli ilgi sevgi görmüyordur bence her zaman durduk yere ağlamıyo çocuklar ilgi sevgi istiyor bir yeri ağrıyor bişey oluyor mutlaka sende kendini toparlamalsıın ki önce sonra çocugu toplamalıısn annesiz biz güçlü olmak zorundayız
(304 puan) tarafından
Oyun oynuyorum gezidiiryprum öpüyorum kokluyorum mesela ayağa kalkıyorum başlıyor ağlamaya yemek yapmama izin vermiyor sadece kucak yere koyuyorum yürümüyor bebek arabasından bisiklette durmuyor sadece kucak
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Benimki de 18 aylık özellikle iş yaparken bacağıma yapışıp ağlıyor o an ben kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum o kadar beni bunaltıyor. İş yapmazkende hep sırnaşır. İstedikleri hep anneyle olmak :D babası gelince de iki saniye rahat vermiyor oğlan böyle değildi kızım çok sırnaşıyor :D 

tarafından
Ona da ver bişey yemek yaparken plastik leğen kaşık vs ver yemek yapsın temizlikte bezi tutuştur eline Mademki bu kadar meraklı işine yapsın bakalım öğrensin ağlamaz en azından çözüm odaklı olmak zorundayız yoksa bu hayat çekilmez annelik hiç çekilmez ahahhaha
(1,531 puan) tarafından
Ohooo veriyorum. Viledayla ev siliyor ahahahah :D oturup oynamıyor kuzu hep kurcalıyor hiç çizgifilm de izletmiyorum o yüzden habire iş çeviriyor :D
tarafından
Bizimki de öyleydi annem derdi yazık çocuga iş veriyon eline napım onlar kaşınıyor sus yarım saat otur işim bitsin bakım sana yok ağlar gitme yapma gel beraber yapak diyordum ahhaha öğrensinler küçükken :))
(1,531 puan) tarafından
Benim oğlan çamaşır bile katlardı ama komşunun oğlu demiş ki erkekler dağıtır kızlar toplar o günden beri elini sürmüyor
(304 puan) tarafından
Yemek yaparken bizim tencere tava herşey yerlerde ama yine ağlıyor
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Valla 5 yaşında kızım var dün kapıyı açıp merdivenlerde bağır çağır ağladı . İçeri gir burda ağla dedikçe daha beter sesini yuksetti . Kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum artık bıktım usandım her şeyden ... 
(304 puan) tarafından
Bendemi problem bilmiyorum düşünüyorum herşeyi yapmama rağmen ağlıyor ya sonra benim yapasım gelmiyor
(7,591 puan) tarafından
Ağlayan çocuk her zaman ağlıyor sen ne yaparsan yap boşuna birazda fıtrat meselesi. Allah yardımcımiz olsun valla bir haftadır evde yemek yapamıyorum hem beden yorgunluğu hem zihin yorgunluğundan . Bir de bebeğim var 8 aylık . Küçük yine bebekligini yapıyor diyrm sabrediyrm büyükte çocuk işte diye diye saçlarım beyazladi
0 oy
(318 puan) tarafından
Niye utanıyorsun çocuk o aglayabilir. Benimkisi 3.5 yaşında hala. Boş şeylere ağlıyor 
(304 puan) tarafından
Kiracı olunca maalesef ev sahibi sorun yapıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 107 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu

403,361 soru