+3 oy
1,193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar eşimin eski sevgilisiyle buluşuyor hasta bir bebek için ve bebeğin kimliğinde eşimin ismi yazıyor soyadı annenin iki yaşında bebek bana dediği kelime bebek hasta o yüzden ilgileniyorum  seni aldatmiyirum diyor yalan söylüyor hep boşanicam galiba doğu bilgesinde yaşıyorum sıkıntılı biraz 

26 Cevaplar

+12 oy
(1,428 puan) tarafından
Hiç bise anlamadım ben nenem dedi hizir olsun babam dedi yunus olsun
(4,091 puan) tarafından
Takılma bu kadar kaynanam her zaman der ki kocanın parasını fazla fazla ye ki başka karıya harcamaya parası olmasın:D bende öyle yapıyorum
(1,428 puan) tarafından
:))))))
(4,091 puan) tarafından
Kaynana beni sevmesede mükemmel akıllar verir :D
(3,791 puan) tarafından
Kız ne güldüm Allah iyiliğini versin:D
(51,324 puan) tarafından
kiz ben soyagagina hic bakmadim aklima bile gelmiyor ☺️ adam bir eve zor yetiyo ikinci evi açamaz ☺️
-Reklam-
+5 oy
(657 puan) tarafından
Hiç birşey anlamadım eşin in bir çocuğu var ve hasta eşin çocuk için eski sevgilisi ile buluşuyor 
(3,068 puan) tarafından
Anladım kadarıyla canım eşinin eski sevgilisinden çocuğu var çocuk hasta baba adı eşinin adı soyadı sevgilinin adı
+2 oy
(3,553 puan) tarafından
Eşinin çocuğu mu oluyor yani ? 
(2 puan) tarafından
Bilmiyorum
+2 oy
(1,970 puan) tarafından
Çocuk var eski eşi oluyor ve çocuk hasta ilgileniyor doğru mu algıladım eğer çocuk varsa heleki hastaysa ilgilenmesi gerekiyor tabikide ama hastalığına bağlı sürekli de değil 
+2 oy
(3,452 puan) tarafından
Doğu bölgesi olsun ne olmuş ...iyice araştır 
+2 oy
(370 puan) tarafından
Evet seni aldatmiyordur şuan ama aldatmış ki eski sevgilisinin çocuğuyla ilgileniyor eee babası kendisi değilse niye ilgileniyormus? Anlaşıldığı üzere bebek kocandan canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun 
(2 puan) tarafından
Eşim diyor benim olsa orda bırakmak seni aldatmiyirum DNA testi istedi
(370 puan) tarafından
Cevaplardan belli yediği naneler olduğu. Nerdeymis de nerde bırakmıyormuş pardon? Bebek annesinde değil mi nereye goturecekmis evine getirip bu benim çocuğum artık bizimle yasiyacak mı diyecekmis komik. Sen istediğine inanmak istersen inan canım bişi diyemem
+2 oy
(11,367 puan) tarafından
Bebek bakımı bölümüne yazmıştım. E devletten bebeğin kayıtları çıkıyor mu. Gerçi soyadını vermediyse çıkmaz da 
(2 puan) tarafından
Baktım çıkmadı
(11,367 puan) tarafından
Çaktırmadan yakın takibe al canım
(2 puan) tarafından
Hep şifre değiştiriyor bıktım hep bu şüpheyle yaşamaktan
+2 oy
(335 puan) tarafından
Sakin olmaya çalış mantıklı düşünebilmek adına. 2 tane evladın var onları da düşün. İşin aslını astarını öğren bakalım ona göre hareket edersin. 
(335 puan) tarafından
Erkek milleti hep inkar eder. Şimdi gerçeği söylese düzeni bozulur. İkinizi aynı anda idare etmek varken seni niye kaybetsin. Bilmiyorum tabii tahmin sadece. Bir de kan dökülür demişsin ondan da korkuyordur. Çocuklarının suçu yok diğer çocuğun da suçu yok onlar masum. Burada bir suçlu varsa eşin öncelikle. Sende hiçbir sıkıntı olmasa bile bazı erkekler böyledir canım. Kendini suçlama. Her şey olacağına varır. Bu da senin imtihanın. Allah büyük bir çıkar yol verir elbette
(2 puan) tarafından
Bilmiyorum öncelikle çok sağolun hepinize teşekkür ediyorum ama kızlar yaşamak istemiyorum  çok ağır geliyor eziliyorumkan dökülür babam kalrmaz nasil kızima ihanet edersin diye  korkuyorum
(335 puan) tarafından
Rica ederim canım elimizden ancak bu geliyor. Ama sen kendine kıyarsan evlatların ne olacak onu düşün önce. Bak annesi babası başında olanların bile başına neler geliyor. Annesiz çocuk hem de bu küçücük yaşta Allah korusun. O fikri at kafandan. Tut ki aldatmış o pislik için değer mi canına kıymaya. Kendini cehenneme gönderdin bir de çocuklarının hayatı burada cehennem olur annesiz. O yüzden saçmalama sakın. Ne ilk ne de son aldatılan sensin. Yaşın kaç bilmiyorum ama dünyanın sonu değil kardeşim. Yaşadığın evet çok ağır ama sabretmen lazım evlatların için güçlü olman lazım. Ya Sabr çek estağfurullah çek bol bol. Babanları şu an düşünme. Sana destek olabilecek sırdaş olabilecek biriyle konuş. Annen mi kimse artık en güvendiğin, ona akıl danış
(2 puan) tarafından
Güvenicek kimsem yok çok sağolun kimsem olmadığı için buraya yazdım aileme anlatmam ailemden başka kimsem de yok zaten 24 yaşındayım  ama sanki bu yükle 70 yaşında hissediyorum  herşeyden önce çocuklarım için ama öyle bı an geliyor ki kendimi tutamıyorum göz yaşlarımi kimse gormesin diye özellikle çocuklar kötü olasinlar diye
(335 puan) tarafından
Çocuklar uyurken git banyoda ağla rahatla. Yaşın daha çok genç o yüzden de böyle dünyan başına yıkılmış gibi hissediyorsun. Allah gönlüne ferahlık versin. Evlatlarından güç al canım. Allah yardımcın olsun.
+2 oy
(3,894 puan) tarafından
Eşin başkasından çocuk mu yaptı ben bunu anladım 
(2 puan) tarafından
Yeni öğrendim çocuk benim değil hasta olduğu için yardım ediyorum dedi ama kimlikte onun ismi var kadın eski sevgilisi
(3,894 puan) tarafından
Valla ben şüphelenirdim hem eski sevgilinin çocuğundan sanane sana mı kaldı yardım etmek derdim yardım ediyorsa bil ki bir iş vardır kimse kimsenin çocuğuna bu devirde bu kadar yardımcı olmaz kusura bakma doğrular bunlar ve bence içini rahatlatmak için eşinden habersiz çocuğa ve kocana DNA testi yaptır derim
+2 oy
(1,127 puan) tarafından
İnanılmaz ifade sorunu var... Hiçbir şey anlaşılmıyor. 
(2 puan) tarafından
Sorun soylim neyi anlamadınız doğru tam yazmamış olabilirim
+2 oy
(310 puan) tarafından
Hiç bişe anlamadım yazıdan eşinin eski sevgilisinden çocuğumu var çocuk ne hastası ve aldatmadıysa neden kimlikte ismi yazsın o çocuk kaç yaşında biri doğurup başkasının adını çocuğun babası olarak yazabilir mi bana garip geldi kendi çocukları sizin de ayrı çocuklarınız var doğrumu hiç bir erkek evet benim çocuğum aldattım demez tabiki yalan söyleyecek gizli gizli takip etmene ne gerek var olan olmuş zaten olan ortada çağır kızı oturun konuşun eşinin ailesine de söyle bence onların torunu sonuç olarak
(2 puan) tarafından
Çocuk benim değil diyor iki yaşında çocuk
(2 puan) tarafından
Beyninde tümör varmış galiba
(310 puan) tarafından
Çocuk onun değilse niye baba adın onun adı yazıyor ve eski sevgilisinin çocuğu onu ne ilgilendiriyor
(2 puan) tarafından
Kimseleri yokmuş ona kalmış demesine göre bebek 2022 doğumlu ben  kızımdan hamileyken
(310 puan) tarafından
Tamamen bir hikaye el ele verip seni kandırıyor hiç bir erkek kim olursa olsun böyle birşey yapmaz
+1 oy
(895 puan) tarafından
Sen o çocuğun kimligini nasıl gördün peki
(2 puan) tarafından
O kadar güveniyorfum ki o kadar seviyordum ki güvendigim dağlara kar yağdı resmen
(895 puan) tarafından
Anlıyorum canim bak şuan saglikli dusunemiyorsun çünkü kolay birsey yasamiyorsun burdaki yorumdakiler boşan diyecekler sana bende oyle diyorum ama kimseyi dinleme sadece kendi kafani dinle kocanla konus emin oldugunda bosanmakta bosanmamakta senin kararin
(2 puan) tarafından
Kızlar yediremiyorum yemeden içmeden kesildim kimseye yansıtmıyorum
(2 puan) tarafından
Bugün kavga ettik boşanmak için çıktım iki çocuğum arkamdan bakınca işte orda durdum
(2 puan) tarafından
Telefonun galerisinde buldum
+1 oy
(3,122 puan) tarafından
Madem babası değil Bebeğin kimliğinde baba adı neden eşinin adı olsun ki bide niye o ilgilensin bebekle tabikide yalan
(2 puan) tarafından
biliyorum yalan  ama işte  doğruyu söylemiyor
(3,122 puan) tarafından
Gözünü aç seni kandırmasına izin verme televizyonda hep çıkıyor bu tarz şeyler madem babası değilse bebekle gerçek babası ilgilensin
(2 puan) tarafından
Gerçek babası bırakıp gitmiş yalan ya hayatı yalan
+1 oy
(97 puan) tarafından
Kadınla konusaan belki bir şeyler öğrenirsin kıyamam ya için içini yiyodur şimdi  o kadının kocası yokmu bu bebeğin babası kim kadın kimden yaptı bu çocuğu o zaman  aklıma gelen şey sevgili iken eşinden hamile kalmışsa yada sonradan öğrendi ise o yüzden yardım ediyo olabilir eşin telefonunu karıştır imkanın varsa  hakkınız da hayırlısı 
(2 puan) tarafından
Kadınla konuştum bana dediği kelime kocan ne dediyse o
(4 puan) tarafından
Tamam kadın öyle diyorsa kesinlikle çocuk eşinden.  Yalan söylüyor eşin net bu. Çoğu yazdığın şeyi okudum arkadaşım. Bak hiçbir şey senden ve çocuklarından kıymetli değil inan bana. İlk defa böyle şeyler yaşayınca insan kötü oluyor tabi ki. Ama çok toysun daha. Yaşın küçük. İnan bir süre sonra bu konular acı bile vermeyecek sana. Sakin kal. İki evladın var. Sakince karar ver. Diyelim boşanma sonucuna vardın. Sogukkanlı ol ve haklarınî araştır. Ve kanıt topla. Her gördüğün kanıtı kopyala. Bunlar işini kolaylaştıracak çünkü. Evlatların için en iyisini yap ve iyi ol. Kanıt bul. Afedersin do.....na kadar alırsın.
(2 puan) tarafından
Herşeyden önce çocuklarımi düşünüyorum o yüzden sakin kalmaya çalışiyorum her gördüğümu  kopyalıyorum bilmiyorum ne zamana kadar nereye kadar yalancılikta çığır açmışlar
(4 puan) tarafından
Gerçekten öyle olmuş. Ne biçim insanlar var yani anlayamıyorum. İnsan evlatlarının yüzüne bakınca utanır. Boşver onlar kendi pisliklerinde boğulurlar. Biz kendimizden meshuluz. Üzülmemeye çalış. İnan bana bir gün geçecek. Önünde biraz zorlu bir süreç seni bekliyor ama sonunda geçecek. Senin ve evlatlarının hakkında en hayırlısı ne ise o olsun. Allahm size onu versin. Allah yardımcın olsun
(2 puan) tarafından
Çok sağolun  Allah razı olsun
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Kiz ne başlıkta birşey anladim ne de yazdıklarında 
(2 puan) tarafından
Zehir öyle bir zehir ki
(97 puan) tarafından
Rabbım. Refaha kavuştursun inşallah şüphe çok zor bir şey
(5,153 puan) tarafından
eski sevgilisinin eşine ne olmuş ki yardım ediyor  demek eşinin  çocuğuymuş ki onun adını vermiş  hadi verdi eski sevgilisinin  eşi ne hat yiyor  bunları bilmiyor  mu  karışık durum
(2 puan) tarafından
Ben bildiklerimi söylüyorum karşıma geçip adam gibi konuşan yok
(2 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
(704 puan) tarafından
Yanlış anlamadıysam eşinin çocuğu olabilir mi?
(2 puan) tarafından
Galiba
0 oy
(448 puan) tarafından
Bence kadınla dna testi de iste
(2 puan) tarafından
Babam çocukları kabul etmez çocukları bırak bana yapılan bu ihaneti affetmez
(13 puan) tarafından
Hic birsey diyemem ozmn canim hakkinda ne hayirlisiysa o olsun
(2 puan) tarafından
Herşey için teşekkürler sağolun
(13 puan) tarafından
Ne demek canm benim hakkinda hayirlisi ne desek bos
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Canım oncelikle allah kolaylik ve sabir versinde kimlikte yaziyorsa esinin nufus kayit ornegine bak e devletten eger dedigi. Gibiyse cocuk esinin nufusuna kayitli oluyor sanirim yardim etmek icinde buna hic gerek yok maddi olarak gidersin ihtiyaclarini alirsin verirsin yada para verirsin de kimlikte yazması cok sacma 
(2 puan) tarafından
Baktım bebek yok sağolun
(2 puan) tarafından
Soyadı ona ait değil  Baba olarak ismi yazıyor
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Baba adı yazsada mahmeke ile anne soyadını alabilir bebek. Bebeğin eşinden olma ihtimali var yani maalesef. 

Zaten Baba soyadı alsaydı senin kütüğünde senin çocuğun diye çıkardı zaten. Evlilik dışı çocuklarda öyle oluyor. 

Kimliğe baba adı olarak yazılması içinde babanın bunu kabul etmesi lazım. Eşin ya babası yada çocuğu sahiplendi. İsim benzerliği yoksa
(2 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum
(4,091 puan) tarafından
Birde senle evliyken doğmuş ki bi çocuk boşanma konusunda eline de efsane koz geçer ortada 2 yaşında bir çocuk var DNA da eşine ait çıkarsa aldatılmadan dolayı uzun sürmez.
(2 puan) tarafından
4 yıldır evliyim bebek 2022 düğümlü beni aldatmış
(4,091 puan) tarafından
Boşanma gibi düşüncen varsa DNA testi yaptırmaya bak
(2 puan) tarafından
Bilmiyorum herşeyden önce çocuklarımi düşünüyorum
0 oy
(922 puan) tarafından
Pardon da kadının ailesi yokmu ne bilim annesi babası abisi ilgilensinler bebekle de senin eşin ilgileniyor çok saçma geldi bana ve eşinin ismi üzerine neden kayıtlı bu çocuk 
(2 puan) tarafından
Bilmiyorum  adları batsın bittim resmen gerçekleri söyleseler yok demek ki  benim anladığım o
(922 puan) tarafından
Sende git onlarla birlikte orda öğrenmiş olursun eşin degilmi sonuç olarak yanlız gitmelerine izin verme psiliklik resemn Inna lilla Allah kimsenin başına vermesin
(2 puan) tarafından
Ayn öyle yapıcam sağolun

İlgili sorular

+1 oy
59 cevap 1,261 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 532 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,060 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Komutan LOGAR !! (2,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,457 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Misafiirr (3 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...