Tek ben mi? Allah aşkına.
Bir tek ben cevap vermedim, 26 kişi irili ufaklı yazmış. Gözlerimiz görüyor çok şükür.
Siz konuşma tarzınızın ya farkında değilsiniz ya da şu an bir kıvırma halindesiniz. Evet lütfen sormayın, kanıt arayan kendi bulsun bundan böyle. Zan da yapılmıyor ayrıca, kitaplarda geçmeyen, alimlerce koyulmayan bir hükmü burada söylemeye ne sizin ne bizim, kimsenin yüreği yetmez. Hangi kitapları yaptınız ben bilmem ama yapmadığınız kitaplarda dip notlarıyla birlikte nas alınan ayet hadisleri yazan meseleleri daha evvel görmemiş olmanız benim değil, sizin sorumluluğunuz.
Medrese ilminiz varsa zaten bu delilleri benden evvel sizin bilmeniz icap ediyor. Yoksa o zaman sizin bu ilimleri sorarak değil, bir hocanın önüne diz çökerek öğrenmeniz gerekiyor.
Ben kolay kolay bir şeyleri üstüme almam ancak benden delil istediğiniz ilk mesele değil bu, siz de biliyorsunuz. Her birinde de açıkça size delili de sundum elhamdülillah 41 konusu hariç. Ancak sonra 41 fatiha okuyun diyen birkaç kişi daha gördüm, belki onları görmediniz ama bekledim. Onlardan da delil isteyin, bilen çıkarsa ben de öğrenirim diye. İstemeyince demek ki görmedi dedim.
Sonra yine herkesin bence ahalisi olarak kafasından attığı ama benim dini hükümleri söylediğim bir yerde benden kanıt istediniz. Hayır, kabul etmiyorum.
Eğer bana karşı özel bir muamele olmadığını savunuyorsanız 26 kişiye de gidip kanıt isteyeceksiniz ben de göreceğim. Her birinin size hangi ayet hadis kitap sunacağını 4 gözle bekliyor olacağım.