0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (2,847 puan) tarafından
Ilahiyat okuyorum 2yillik 10 dersim. Kaldı güz döneminden 2.400 okula yatırdım bı de bı hocadan geçmiş sınavların testlerini aldım 860 TL 2 kızım var 3.5 yaş ve 3.5 aylık çalışıyorum fırsat buldukça ama geri döndüm mu hatırladiklarimi yapıyorum bazilarini ilk goruyormusum gibi yapıyorum bilmiyorum nasıl olacak strese girdim ne yapayım aklımda kalsın

3 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
Bende bu sene yazıldım ilk kez ama benim sınavım 2-3 kasımda senin hangi derslerin kaldı
(2,847 puan) tarafından
Ekledim. Dersleri canım
Sen anadolu galiba ben Atatürk
(56 puan) tarafından
Benim istanbul
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Ata AÖFsun sanırım bende son sınıf tıbbi sekreter okuyorum canım sen o parayı boş verdin bence yaa ata hibrit var indir onu deneme bol bol çöz ben sınavlara 1 hafta kala çalışıyorum düşün çok güzelde geçtim 
(2,847 puan) tarafından
Onu da indirmisim zaten sürekli ordan da bakıyorum ilk aldığım testi çözüyorum sonra tekrar telefona bakıyorum iyice aklıma yerlessin diye ama yok sanki soruları daha önce hiç görmemişim
(32 puan) tarafından
Canm post sahibi driglm ama bende sorsym bu sene ata aof ilk yılım halkla iliskiler bölümüm. Hibrit uygulamasından nasılsın çalışıyorsun acaba en güzel yolu video mu izlemek yolsa üniteleri mi okumak not çıkarmak. Videoları hiç güzel değil ben baktım kaç defa. Nasıl bir yol izlemeliyim taktik verirmisn rica etsem.
(2,847 puan) tarafından
Ben denemelere bakıyorum hep
0 oy
(2,847 puan) tarafından

image

bumlar kaldı son 

Bide türk dili 1

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy