Sadece cocugumun eğitimi için birikim yapıyorum daha 1 yaşında bebek o buyuyene kadar zaten yeterde artar birikimimiz .Onun dışında arabamız var ev yok .ev içinde istediğimiz kadar biriktirelim ev alınmaz artık bu devirde başka planlarımız var ev için .2 maaş eve giriyor ama masraf gider çok bakıcıya asgari ücret veriyoruz kiraya 24 bin kalanla yiyip içip geziyoruz diyebilirim .Birde bana hiç gezmeden dışarı çıkmadan sürekli birşeyler almak için para biriktirmek saçma geliyor ben 3 tane ev alsam ne olacak ben hiç hayatımı yasamadan gezmeden ömrümü geçirmiş olacam ilerde çocuklarım evleri paylaşmak için birbiriyle yarışacak .Valla bana uymuyor bu şekilde herşeyden kisarak kendimi ev arsa almaya adamak .hayat bir kere ve benimde tadini çıkarmam lazım bu hayatın .çocuğumu elbet okuturum meslek sahibi ederim ama daha fazla birşeyler bırakayım diye de kendi hayatımdan feragat ederek mutsuz bitik bir anne ile çocuk büyütmek istemem .gezmek eglenmek herkesin hakkı .Ayda bir de olsa dışarı çıkıp bir konser bir canlı müzik bir tiyatro sinema gitmek canım istediginde dışarda yemek ,yılda en az bir tatile gitmek çalıştığım için asgari düzeyde olsa şık ve kaliteli giyinmek her kadının her insanın hakkı .ama malaesef bizim ülkede bunlar lüks sayiliuor çok harcıyor oluyorsun bunları yapınca.en başta kendi ailem bile iki öğretmen maaşıyla hala ev alamadiniz para savuruyorsunuz diyor .