+1 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Kıskanç mısınız mesela dügünlere falan gittiginde kızlara baktı modunda mısınız yoksa bakarsa baksın mı dersiniz arkadaşım var bana sen çok rahatsın diyor kız kınalarına falan ben asla göndermem yada yanında giderim diyor ama ben gönderirim genelde arkadaşlarıyla gider kız kınalarına arkadaşının kınası olur bizim burda bir gün kız kınası bi gün erkek diger günde dügün olur önce kız tarafına erkek tarafı arkadaş sülale toplanıp gider ertesi gün kız tarafı erkek tarafına toplanıp gelir kınada arkadaşım bende giderim deyince ben mi çok rahatım ki 2 bebe bende 2 de onda var ama benim kızım kolikti yeni yeni sakinleşme evresinde herşeyden uzaklaşmış gibi hissediyorum kendimi bazen eşimi hadi git arkadaşlarınla otur diye gönderirim kendim dügün konusunda falan siz nasılsınız kız kınasına siz gönderirmisiniz arkadaşlarıyla

11 Cevaplar

+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Gitmez ki ne işi var kız kinasinda. Arkadaşlarıyla başka yerde görüşse neyse de. Adetleriniz böyleymiş tabi. Eşime güvenirim. Arkadaşları da iyi insanlarsa gitmesini problem etmem . Ama ne işi var o ayrı mesele ahshdh
(188 puan) tarafından
Sadece kadınlar içi değil canım erkek kadın dolu yani :) eşimde bensiz gitmek istemez öyle yerlere ama benim gidesim yok arkadaşım da resmen benim kafamı bulandırdı gibi oldu kızın arkadaşları şöyle böyle deyince bende ben güveniyorum diyorum olsun sende yalnız bırakma diyip duruyor
(18,181 puan) tarafından
E eşin gitmek istemiyorsa neden gönderiyorsun kız ahshs
-Reklam-
+1 oy
(1,332 puan) tarafından
Benimki gitmez gondersemde gitmez çalıştığı yerde onlarca insan goruyo yapan hersekil yapar 
+1 oy
(5,510 puan) tarafından

durduk yere adam kinaya gtmez . ama gecen ay mesela esimin amcasinin oglu evlendi . okullar var diye ben gtmedim . esiminde anan babasi yok amca oglununda yok ana babasi. lazim olur ihtyaccolur getir goture biseylere kosturmaya diye esim erkenden gtti kina gunu orda olmak

icin .  . dugunu falan da yaptilar oyle dondu . hee kina aksami esim serum takilmis garibim kina mina hormemis zaten . o sira cok sehirdisi gtti geldi hastaydi zaten . serum taktirmis az toparlanayim diye. kina aksami bi resim atti hastanede iki 80 yatio serum takilmis vaziyet:)

0 oy
(5,237 puan) tarafından
Güveniyorum, güvenmesem bir dakika durmam o da bilir :) istediği yere de gidebilir ben dert etmiyorum şahsen. B.ku çıkmadığı sürece her şey serbest bizde :D 
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Kız kınasınada gitmesin napacak ki orda. Öyle bir adetimiz bizim yok olsa göndermezdim bende .zaten eşimde gitmez ne işim var die
0 oy
(10,608 puan) tarafından
eşime düğüne git deme, nefret eder ama illa gitmesi gereken bir yakınıysa gider yarım saat durur eğer ben gitmiyorsam.kıskançlık meselesine gelirsek eğer giderse de gitsin, yanında olmak istiyorum ben varken bile bakar, bakacak olan. 
0 oy
(287 puan) tarafından
Bizde kız kınası yok ,bir gece kina bir gece düğün olur. Bensiz gitmez ,zaten benimle bile zor gidiyor sevmiyor düğünleri yalnız ne gider ne gönderir. Garibim gelse bile çocukla ilgilendiği için ne kız görür gözü ne birsey
0 oy
(691 puan) tarafından
Kınaya gitmez ama düğüne gider. Ailesini götürür. Hamile eşim var onunla durayım demez hiç  çok kıskanç biriyim. Ha bire mesaj atarım. Gittiğine pişman ederim onu. Kaynanamlar diğer oğullarına hiç bir şey demez o evinde yatar benimki işten çıkar onları düğüne götürür. Kızıyorum ona çok. Hak ediyor çünki
0 oy
(2,413 puan) tarafından
Kiz kinasinda eşimin ne işi var çok saçma bence 

Gideceksek beraber gideriz o da beni tek göndermez zaten
0 oy
(709 puan) tarafından
İş arkadaşlarinin düğününe genelde arkadaşlari ile gider ki herkes essiz gider ama normaldw beraber gideriz o zamanda bakti etti düşünmem aklima bile gelmez cogunlukla iceriye girip oturmaz bile erkekler ne tarfta duruyorsa orda durur köy yerinde benim koyumde oyle olur g
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Kinaya gitmez düğüne gider bensiz gittiği çok oldu hiç aklıma gelmedi yani birine bakar mı diye :) bakarsa kendine saygısızlık yapmış olur karakterli insan eşinden başkasına bakmaz sonuçta. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
28 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 271 göst.
20 Nisan 2022 Aile kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 434 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.