0 oy
664 göst.
önce Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Sorunlarım bitmiyor daha dün kardeşim hakkında post açtım daha kötüsünü yaşadım. O kadar üzüldüm kırıldım ki rahatlamak amaçlı yazıcam. İsteyen istediğini yazsın.. 

1 Ay kadar falan oldu doğum yapalı. Doğumdan önce de ilişkiye pek girmiyorduk riskliydi. Ama Bi şekilde eşimi rahatlatıyordum. 2 gece önce çocuklar uyudu ben de koltukta yatıyordum Bi anda ışığı kapıyı kapatıp bana yaklaşmaya çalıştı. Saçmala asla olmaz en başında günah falan dedim. Hiç cevap vermedi. Hani kavga etmemek adına normal dille söylüyorum. Yapma az daha sabret 1 hafta anca kaldı dedim yine dinlemedi. En son dikişlerim var bir şeyli olur daha kötüye gider dedim. Doğru diyorsun sen bilirsin dedi gitti. Sorun yoktu gayet iyiydik. Bu sabah saat 5-6 gibi bebeğimi emzirdim yatırdım ben de Yattım. Bana uykunu aldın mı diye sordu. Eh işte dedim. Gel kolumda yat falan dedi ne güzel yatıp uyumuştum. Uzun zamandır da böyle rahat uyumamıştım. Sonra afedersiniz yine yaklaşmaya başladı. Yine yapma etme falan dedim. Bayağı ciddi bir şekilde dedim kavga çıkarsa çıksın diyorum artık. Küfür bile ettim. Durmadı hatta bayağı ileri gitti. E sabahın körü iki bebek uyuyor ayrıyeten yan odada kız kardeşim var. Sesimi de çok yükseltemezdim. Yanından gidiyorum yanıma geliyor. Gözü dönmüş gibiydi. İçinde başka adam var gibiydi deidm bu sen misin ne bu ya diye. Neyse biraz zorladı ben ağladım en son yapma dayanamıyorum acıyor diye. O kadar kötü bir andı ki. Ağladım uzaklaştım bir daha bana dokunma dedim. Hiçbir şey demedi. İşe gitme saati geliyordu zaten. Kalktı ben ağlarken bana baktı güldü ve gitti. Berbat bir an yaşadım. Bu benim kocam mıydı bilmiyorum asla beklemezdim ondan böyle bir şey. Asla unutamam bu anı 

11 Cevaplar

+5 oy
önce (2,882 puan) tarafından
Lütfen beni yanlış anlama ama bence sen kızkardeşini o evden gönder bacım yoksa eşini daha çok taniyamayacaksn :(
önce (40 puan) tarafından
Valla ben de aynı şeyi düşündüm böyle adamlardan kardeşi çocuğu kimi varsa korumak lazım her şey yaparlar
önce (65 puan) tarafından
Ay öyle deme ya. İnan öyle düşünmek bile istemiyorum :(
-Reklam-
+2 oy
önce (2,856 puan) tarafından

Şere.fsiz yaptığı tecavüze giriyor resmen şeref yoksunu iyi boğmadin onu 

Çok utandım. Kardeşimden de yeni doğmuş bebeğimden de. Onun yanında melekleri vardı. Ne diye böyle bir olay oldu anlamış değilim hâlâ da şoktayım
önce (2,856 puan) tarafından
Sana bağır çağır ortalığı yık diyemem çünkü yanlış da olsa bağırıp çağırmaya karşıyım dönüşü olmayan sözler söyleniyor bağırmada kavgada sen sonuna kadar haklısın akşama geldiği zaman eşin kahve seviyorsa yap bir kahve otur konuş bakalım derdi neymiş Biraz saçma gelebilir ama ben erkeklerinde bir adet döngüsü olduğuna inanıyorum adet olacağımız zaman bize geliyorlarya erkeklere de 2.3 ayda bir ugruyorlar ben rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm oda pişman olmuştur sitres yapma
önce (1,966 puan) tarafından
Evet Büşra çok haklısın +
0 oy
önce (3,810 puan) tarafından
Kudurmuş bu erkekler artık sevaba günaha bakmiyolar
Bir de o kadar dinine bağlı ki normalde. Ezan okunsa koşa koşa gider namaz kılmaya. O yüzden ondan asla beklemezdim
önce (3,810 puan) tarafından
Uzun zaman yapmayınca şeytan önüne geçti demek ki
0 oy
önce (207 puan) tarafından
Benim ilk eşimde öyleydi 9 ay boyunca ve sonrasında hep arkadan yapardı öyle ağlardım çok canım yanardı ama napim baş edemezdim 11 ay zor çektim sonra boşandım resmen eziyetti bana yaa çok şükür şimdiki eşim asla öyle birşey yapmaz adet olunca bile öyle sarılır uyurum göğsüme bile dokunmaz lanet olsun kadının canını yakarak zevk alan erkeklere 
önce (98 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten yazınızı okuyunca
Öyle ama kurtuldum şimdi mutluyum şükür bir sene sürekli aglanır mı yaa ne laf anlıyordu ne söz
önce (143 puan) tarafından
Bazıları acı verince zevk alıyor seninki de o paikopatlardanmiş
İğrençti ya aklıma gelince yine yapıyormuş gibi canım yanıyor
önce (523 puan) tarafından
Ben ne okudum ya :O ilk yapmaya kalktığı an kapıya atardım . Haram ya haram ne pislik insanlar var
Ay evet ya Allah korkusu yok mu bunların :( hem çok acı veriyor hem çok günah kadına da eziyet hiç bir olumlu yanı yok
Kız kaçtığım için kimse arkamda durmadı bana neler ettiler orda ailecek
Kaçan kız için de herşeye mecburmus gibi davraniliyo çok kötü ya insanın eşi arkasında dursa iyi olsa sorun yok da kötü oldu mu insan anne babasına da bişey diyemiyor derdini anlatamiyor
Ben anlatmadım önce herkes iyi biliyordu kaçtığım için öyle demek zorundaydım 6 ay demedim kimseye sonra yengeme dedim herkesle konuştu boşandım
Ay çok şükür kurtulmussun canm benim resmen tecavüz etmiş 1 yıl ne demek.  Acı çektiğini hoşlanmadığını bile bile Allah'ın cezası pislik
Canm boşandım demişsin ama iki hafta önce eşinin ailesinden bahsetmissin. Boşanma sürecinde misjn
önce (523 puan) tarafından
Yazmış ya yorumda şimdi ki eşimden çok memnunum diye
Görmedim cnm
0 oy
önce (57 puan) tarafından
Ya doğum haftalarımdayım ilişki o kadar cok bel kasık ağrılarına sebeb oluyor ki inanki eşimle köşe kapmaca oynuyoruz diyorum nefes alacak halde değilim senin yaptığına bak oda ne yapayım canım cekiyor iyide zorlanıyorum keyfimden değil ya yok anam laf anlatmak cok zor. Sizinkide azmiş kuduruklar bi sabredemiyorlar. 
0 oy
önce (98 puan) tarafından

Bizde sorun var galiba 9 ay gebelikte 40 lohusalikta bisey olmadi aklimiza bile gelmedi sonra 1 kez oldu oda ben istedim cok zaman oldu diye o dedi canin acir dikislerin var acele etmeyelim falan filan yani bende onun icin istedim zaten coook zaman oldu diye o iliskidede korundugumuz halde bebek olmus simdi yine yok bisey bence ben ve kocam sikintiliyiz

Erkeklerin çoğu kuduruk galiba tovbe yarabbim 

Gebelik donemleri onceside gayet iyi normaldik bu donemler boyle olmasi gerekiyor diye düşünüyoruz kari koca 
0 oy
önce (5,115 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım inşallah böyle bişey yaşanmaz bidaha 

Yaşanırsa bu sefer böyle kalmam gibime geliyor
0 oy
önce (371 puan) tarafından
Hamileligim riskiydi bebeğim doğuş kolikti uymuyordu çok yorgun duserdim uyuya kaldım 1 buçuk sene düzenli ilsikimiz yoktu bir süre trip at çok kötü bişey ya Allah'tan bırakmış bu devirde kime guvenecez bilmiyorum 
Gerçekten öyle ya. Oysaki bizim ilişkiye değil sevgiye şefkate ihtiyacımız var. Anlamıyorlar
0 oy
önce (9,178 puan) tarafından
Piss azgınn haramida takmiyolar 
Ay Bi de hep günahı sevabı bilen biri. Namazında kuranında. Ama iş ona gelince söz geçiremiyorlar herhalde
0 oy
önce (16,078 puan) tarafından
İyi bir ders vermen gerekir ben olsam evden giderdim. Ders alsın diye yoksa devamı gelir sağlığına zararlı yeni doğum yapmassn üstelik 
Evden gidemem ama uzun süre konuşmayı da düşünmüyorum.
0 oy
önce (5,224 puan) tarafından
Ay sabah sabah ne kadar sinirlendim yazıklar olsun ya. Bir adam karısını düşünmese bile Allah korkusu olur. Milyon tane yolu var rahatlamanın illa böyle iğrenç bişey mi talep etmesi gerekiyormuş yani. Ne kadar düşüncesiz bu erkekler ya. Yine iyi ses çıkarmamışsın. Bi de gülüp gitmiş pislik 
Ah anam sabah sabah evde kardeşim olmasa çocuklarım olmasa öyle de ses çıkartırdım ki. Ayıptır dedim sustum ama tekrarlanırsa susamam. Ne bu ya. Ben dikiş acımdan korkarak zor tuvalete gidiyorum ayıptır söylemesi. Onlar doğum yapsa bırak 40 günü 1 sene ilişki istemezler acıyor diye
önce (5,224 puan) tarafından
Hakkını yemeyeyim eşim yapmaz böyle şeyler. Yaparsa cevabını alır orası ayrı. Allah hidayet versin eşine ne diyeyim

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 2,619 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,044 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde ertas21 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,788 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Umutsuz_33 (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,208 göst.