Selamünaleyküm hanımlar birçok kişiye danıştım ama sağlıklı karar veremiyorum şuan
Eşimle 5 yıldır evliyiz 4 yaşında oğlum var çok sessiz sakin biriyim eşim sınırli biri aramızda hep şiddet vardı , bağırıp çağırıp hakaretler ediyor ve 1 2 tane vuruyordu hiç öyle bir yerim morarma durumu yani olmadı ama şiddet şiddettir neyse 1 kere ailemin yanında geldim pişman oldum vs dedi geri döndüm çocuk daha 8 aylık iken , şuan tekrar ailemin yanındayım bu sefer kesin net boşanmaya geldim fakat eşimle ilk defa sorunları konuştuk ( aramıza iletişim problemi vardı hiç konuşamadık ) bana dedi ki ben yıllardır senin benden nefret ettiğini beni sevmediğini düşünüyordum hep içime atıyordum sonunda patlıyordum yinede hataliyim bende ona dedim bende yilarca bana kızdığın için her şeyi bana kızma diye yapıyordum ,mesela işte su vermesem kızar diye su veriyordum vs oda dedi ki sen şu verirken düşmana veriri gibi veriyordun bende nefret ediyorsun sanıyorum ben senin bu derece korktuğunu psikolojin bosukdugunu anlamadım ben bozmusum tedavi olalım , sen bana korkmadan davran benimnicin 1 bardak severek su veridginde her şey güzel olacak vs dedi çocuk için dedi aile terapistine gidelim diyor, şiddet bağırıp çağırma huyu var bu çok kötü bunun yanında başka hiçbir kötü yanı yok , ailem bir daha gidersem ne der ne yapar bilmiyorum, eşim bosansak da hep destekcin olacağım ama bir kere terapiste gidelim istersen eve gelme terapiste gidelim olmassa aç davani sen haklısın ama ilerde içinde ukte kalmasın belki duzelirdi diye düşünürsün diyor mantıklı fikirler bekliyom