0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

SEVGİLİ HANİMLAR BENİM OLAYİM NUMARA DEGİL ZATEN 7 8 YİLDİR YOKTU NUMARA GENE OLMASİN BEN SADECE ESİM NEDEN BOYLE YAPTİ ONA TAKİLDİM

VE BAHSETTİGİM COCUK BANA İS BULDU COK FAZLA YARDİMCİ OLDU ÖLEN KADİNİ TANİYORUM VE EVLERİNDE MİSAFİR OLMUSLUGUM VAR HEPİNİZ NİYE NUMARASİ OLSUN DİYOSUNUZ KİZ ZATEN OLMASİN COKTA UMRUMDA BENİM OLAYİM KOCAMMM

Kizlar eşimin cok yakin 3 arkadasi var hepsi evli ve yillardir hep birlikte surekli gorusur yer icer gezeriz neyse

Bu arkadaslarindan birinin annesi vefat etmis esim arkadasinii aradi cenazeye falan katildi bebegim olmasa bende giderdim hatta eve geldi o gun dedim ki cocugun numarasini ver bende bi arayip bas sağlığı dileyim uzuldum falan dedim yok ya arama cok musait olmaz dedi hakli diye dusundum e o zaman msj yazayim dedim numarasini verde dedim yok ya napicaksin numaraya gerek yok al benden yaz dedi niye ki nolcak numaradan dedim bisey olmicak ama gerek yok dedi an konunun uzerinde hic durmadım esimin telefonunu aldim ve benim oldugumu belirten bi bas sagligi mesaji attim bu olayin üzerinden 3 4 gun gecti ve suan diyorum ki  neden numarayi vermedi sebebi ne bn napcam numarayi tovbe yarabbimm eger guvenmiyosa bizi yillardir neden bi araya getirdi hep konuşur sohbet ederiz cok yakinlar kardes gibiler diye dedigim bisey neyime guvenmicek hic anlamadim

Benimde yakin arkadslarim var esim tanir numaralari var boyle bi durum olsa esimden once ben derim kiza msj yaz bas sagligi dile diye ne varki bunda numaraya gerek yok demesi tuhaf geldi

Bu arada vefat eden kadinida taniyorum yani evlerinde misafir falan olduk o kadar yakiniz bu oglanlarin eslerinin numaralarida var bende onlarlada samimiyim yani

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben olsam gordugum yerdd bas sagligi dilerim sadece fazlasina gerek yok esimin hic bi arkadasinda benim numaram yoktur benim hic bi arkadasimda da esimin numarasi yoktur gerek yok ben sevmem oyle seyi dinen de uygun degil 
(926 puan) tarafından
Ama ayda 1 mutlaka bir aradayiz hep gorusur konusuruz benmde arkadasim gbi oldular ve suan vefat durumu oldugu için belkide uzun sure gorusemicez baska bi ile gomuldu oglan orada duracak uzun sure dediler kardesi gbi desem yeridir 7 8 yillik arkadaslar hani o yuzden yoksa bende istemem oglanlarin numaralarini zaten bu zamana kadar yoktu  bendede
tarafından
Yani iyi dusunmuusun kotu niyetin yok ama esin rahatsiz olabilir benimki de istemez sanada onada güvenmese biraraya getirmezdi bunca zaman bence takilma
-Reklam-
+1 oy
(766 puan) tarafından
Boşuna takılmışsın bence. Güvenmeme değil bu genelde toplumda kadının doğrudan erkekle muhatap olması hoş karşılamıyor. Burada bir sürü post açılıyor eşimin arkadaşının hanımı eşimi aradı sinir oldum falan diye
+1 oy
(4,381 puan) tarafından
Esin arkadasina guvenmiyosa neden bi araya getiriyo? Bir araya getirecek kadar guveniyosa neden numarayi vermiyo? Bizimde esimin arkadaslarindan esli gorustuklerimiz var samimiyiz ve numaralari da var. Bi kere buna benzer bi muhabbet oldu esim direk esinle ayni dusuncede olan kisiyi bozdu; madem namussuz biri goruyosun neden arkadaslik yapiyosun diye. Mesela gecende benim oglan dustu kafasina dikis atildi bana gecmis olsun yazdi arkadasi da arkadasinin esi de ayri ayri. Bana anormal geldi bu tavir o yuzden.
(4,381 puan) tarafından
Yani bisey yapacak insan bir aradaykende yapar. Gider sosyal medyadan bulupta yazar. Tel no dan ziyade o zaman bir arada durmamaniz gerekir. Ben senin ne demek istedigini anladim. Ben olsam esime kizardim beni neyle itham ediyosun diye.
(926 puan) tarafından
İste aslinda ben tamamen bu konuda fikir almak istedim esime bunu demelimiyim ya sen bana mi guvenmiyorsun demelimiyim diye soruyum mu demek istedim ama herkes cok farkli algilamis neyse
(4,381 puan) tarafından
Bence demelisin yani beni neyle itham ediyosun veya madem bize guvenmiyosun bir araya da getirme diye. Ben bozulurdum sahsen. Herkesi bosver burdakiler masallah namus timsalidir :D
(926 puan) tarafından
İnsallah bana bi guvensizlik etmiyodur yani ben kocama ölür biterim gercekten cok üzülürüm cunku benim gozum ondan baskasini gormez
(4,381 puan) tarafından
Sana degilde arkadasinadir belki bos kiskancliktir olur ama konusarak ikna edebilirsin. Erkeklerde olabiliyo malesef boyle sacma dusunceler.
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Gereksiz bir düşünce bence eşinin arkadaşlarının numarasına ne gerek var yani. Hatta senin arkadaşlarında eşinin numarası neden var ben onu düşünürüm. 
(926 puan) tarafından
Bu annesi ölen cocuk bana is buldu cok isimde yardimci oldu annesini tanirim evinde misafir oldum o sebeple yani fazla gorusup konuştuğum yakin insanlar yoksa bu güne kadar yoktu numarasi simdide olmasin problem degil ki
(4,557 puan) tarafından
O yüzden takılmana da gerek yok.
(926 puan) tarafından
Ben zaten numaraya takilmadim guvenmedimi niye boyle yapti diye takildim sizce numara umrumda mi
(4,557 puan) tarafından
Bende zaten ona takılma diyorum ama anlamak istemiyorsunuz güvenmeyen adam arkadaşlarıyla da görüştürmez numara vermedi diye. Güvenmiyor demenize takmayın diyorum da anlamıyorsunuz
(926 puan) tarafından
Ben anliyorum sadece olay kafama takildigi icin uzuldum ve guvenmiyorsa niye bir araya getirdi guveniyorsa niye tavirlandi acikca soylemedi diyorum ay neyse ya olan oldu zaten
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Numarasını almaya çok gerek yok diye düşünüyorum. Esin sana değil erkeklere güvenmiyor en yakını bile olsa. Ki çoğu erkek böyledir bence. Gördüğüm yerde başsağlığı dilerdim.  Ya da eşimle evlerine başsağlığına giderdim.
(926 puan) tarafından
Baska ile gomuldu cocuk izne ayrildi uzun sure yok 7 8 yillik kardesi gbi hep bi aradayiz benimde yakin arkadaslarim oldular zaten bu gune kadar numaralasmadik vefat konusu oldugu annesini falan tanıdığım icin istedim numarayi yoksa napcam çocuğun numarasini
0 oy
(11,550 puan) tarafından
Gördüğünde dersin ne acelen var isteğin saçma geldi bana 
(926 puan) tarafından
Cok yakiniz diye ayda 1 surekli gorusuruz diye ölen kadini taniyorum evlerinde misafir olmuslugum var diye oylesine bi isteme degil yani
(926 puan) tarafından
Ayrica bu cocuk bi cok isimde is bulmamda yardimci oldu yani aramiz iyi annesi baska bir ile gömüldü izin aldi gitti 2 3 ay gelmeyecek bende ayip olmasin diye istedim kisacasi
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bu devirde eşinin yaptığı normal. Ve kendin üzerinden düşünme, belki de arkadaşına güvenmiyor olabilir. Her zaman mesafe iyidir. Eşlerle hep beraber oturmak farklı, iki kişinin numaradan konuşması farklı. Ve evet senin ki baş sağlığı mesajı ama olsun. Tek seferlik düşünme, belki adam seni kaydedecekti durumuna cevap yazardı vs vs derken eşin bunları öngörüp istememiş olabilir. Bence bu konu da eşin haklı. Senin eşin de senin bir arkadaşının numarasını istese sen de illa ki bir takılırdın. Her zaman her konu da mesafe, mesafe.. Bu artık şart 
(926 puan) tarafından
Cocuk is bulmama yardimci oldu
Ölen kadin yani annesini tanirim evinde misafir oldum surekli gorusup muhabbet ettigin yakin biri diye istedim yoksa isim olmaz numarasından bana tuhaf gelen esim bana mi guvenmiyor durumuydu
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Benim eşimde olsa vermez bende yazmak istemem , eşine yazarım ve başsağlığı dilediğimi söylemesini isterim 
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Aynı davranisi eşin yapmış olsaydı  emin ol kıyameti koparirdin nakadar samimi olsanız bile gerek yok bence gördüğün yerde dilerdin ki adamda demezdi sen bana baş sağlığı dilemedin
(926 puan) tarafından
Yok hic oyle biri degilim kuzenlerimin arkadaslarimin yakin olup guvendigim herkesin numarasi vardir onda hic problem etmem
(926 puan) tarafından
Haliyle burada yakinlik anlatilamiyor ama cocuk bana is buldu cok isime yardimci oldu annesi yani ölen kadini tanirim evinde kaldim misafir oldum o sebeple
(4,814 puan) tarafından
Peki sonra güvendiğin dağlara kar yağmasında
(926 puan) tarafından
O kadarini Allah bilir ben icimi karartmiyorum
0 oy
(5,460 puan) tarafından
Bizde sık görusuruz ama kimsenin esinde numaramiz yok esiminde oyle bas sagligi diliceksen illaki esinin numarasi vardir ondan dileyebilirsin
(926 puan) tarafından
Cocuk bana is buldu yardimci oldu olen kadini tanirim evinde kalip misafir olmuslugum var ondan..
(5,460 puan) tarafından
Gorustugunuzde dersin o zaman canım
0 oy
(697 puan) tarafından
Bana göre sizde eşinizin arkadaşlarının numarası olması doğru gelmiyor aynı zaman sizin arkadaşlarınızında olmaması gerekiyor gördüğünüz yerde baş sağlığı dilerdiniz
(926 puan) tarafından
Yok zaten olmasin aslinda benim takildigim cok baska bisey hani
(697 puan) tarafından
Güvenmiyor gibi düşünme bence sana güveniyordur ama toplumda hoş karşılanmıyor böyle şeyler ondan olabilir tabi ben dini boyutunu düşünerek yazdım doğru bulmuyorum diye
Canını sıkma şeytan aklını meşgul edip huzursuz ediyor seni
0 oy
(938 puan) tarafından
Ben şahsım aramam sormam eşim aramış ne zaman evime gelse ozaman dedim basinsagolsun abi
(926 puan) tarafından
Anladim iste buradan yakinlik o demek istedigim sey haliyle anlatilmiyor anliyorum o yuzden sizleri
(938 puan) tarafından
Ben anlıyorum sen çok yakın goruyosun demekki eşin görmüyor demekki eşin arkadaşım sonuçta erkek karımla neden konuşsun TLF neyse evime eşiyle çocuğuyla geliyor diye dusunuyor sen anlamıyorsun mevzu aslında bu
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Öyle bır devirdeyiz ki karısını kızını sergileyip para kazanma derdınde millet eşini öp başına koy tatlım olayın senle alakası yok
(926 puan) tarafından
Kiz zaten olay numara degil herkes yanlis anlamis ben cok farkli bi yere takildim yani benim olayim kocam 7 8 yildir numaralari yok simdide olmasin zaten cokda umrumda
(1,070 puan) tarafından
Numara demedim zaten olay
Olabildiğince uzak tutmaya ve senı korumaya calısıyor kıskanıyor bu doğal ve olması gereken bırsey bence boşa takılıyorsun
(926 puan) tarafından
İnsallah oyledir insallah bana guvensizlik etmiyodur cunku ben kocami çok seviyorum yani ölür biterim onun icin
0 oy
(18,246 puan) tarafından
Eşimin dilediği baş sağlığı benim için yeterlidir bebekten dolayı gelemedi der geçer sonra görünce denk gelince söylersin ben numaran onda olmasın onun sende olmasın mantığını yanlış bulmadım 
(926 puan) tarafından
Peki anladim zaten olay numara degil zatende olmasin ben sadece esim bana guvenmiyor mu ondan mi boyle yaptiya takildim benim olayim kocam

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 655 göst.
11 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysee97 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 602 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nastya (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.