0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kuzenimi çok özledim hiç ayrı kalmamıştım ondan dün annemgile gittiydim aradılar annemi sesini duyunca göz yaşım pıt teyzen sana birşey demiyor ara konuş dedi çok üzülüyorum suç bende biliyorum ama napim özlüyorum sucumda eşimle çok kötü tartışmıştık sürekli oğlunu savunuyordu oysaki çocuğu ezme gibi niyetim asla yoktu sadece düzeltmesi gereken bazı davranışları vardı neyse eşimde başta kabul ettin sen dedi böyle olduğunu bilsem bende şartlarımı koyardım evet ama ne bilim çok sorun çıkaracağını teyzemi aradım teyze böyle böyle yapıyor bana ben bunlardan bıktım bu adam süreki beni ezip çocuğu savunuyor dedim istemiyorsa götürsün bıraksın annengile ordan aldı seni kimseye yük değilsin bir çocuğunla dedi neyse o ara çok sinirliydim bana ve aileme küfür ettiğini söyledim teyzemin kızını da bacım gibi severim 19 yaşında o da ettiği küfürün kıza da gittiğini söyledim ananı bacını bilmem napim dedi işte eşimle konuştum yuvanı yıkacak teyzen uzak dur konuşma dedi neyse kısa kesim bende o sinirle numaralarını sildim ne ben aradım ne kendiler aradı suç bende bu konuda tekrar söylim eşimde kendiler barışsın ama eve gelmelerini istemiyorum güvenme onlara dedi napacamı şaşırdım bi sinirim  yüzünden teyzemden kuzenimden oldum eşimi de severlerdi kimse sevmiyor artık benim yüzümden kötülük girdi araya Ama eşimde çok ezdi beni o sıralar çocuk yüzünden bunalmıştım 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,689 puan) tarafından
Sanırım anladım sen eşinin ikinci evliliğisin ve çocuğu ile ilgili düzelmesi gereken şeyleri söylediğin için senin ailene sövdü daralttı seni sende bunları teyzene söyledin o da madem böyle seni annene götürsün bir çocuğunla yük değilsin ailene dedi eşin bunları öğrenince de teyzen aramızı bozmak istiyor dedi sende numaralarını sildin şimdi teyzeni ve kuzenini özledin ama yaptığının yanlış olduğunu bildiğin için pişmansın ve ailen bu olanlardan Sonra eşine düşman oldular inşallah doğru anlamışımdır diye umarak akıl veriyorum hemen teyzeni ara özür dile sinirle o an ne denirse onu yaptım sağlıklı düşünemedim de eminim affeder seni 
(1,689 puan) tarafından
Bir süre teyzende kalamazmısın
tarafından
Teyzeme de güvenip evimi eşimi bırakmak istemem  git evden derse kapıdayım
(1,689 puan) tarafından
Sığınma evine git bacım kimse yoksa orası kapılarını açar sana emin ol o adamın kahrı çekilir mi Allah aşkına haysiyetsiz adam ailen de onunla evlendin diye istemiyor seni dimi
tarafından
Herkes onay verdi öyle evlendim olumsuzluk olursa sen yaptın demesinler diye ama hiçte beklediğim gibi olmadı eşim iyiymiş öyle diyorlar ya bi adam sadece para kazanarak nasıl iyi olur sevgi yok ilgi yok bi özel gün yok tatlı dil yok
(1,689 puan) tarafından
Ata erkil toplum kuzum ne bekliyorsun ki erkek eve para getirdi mi en iyi adam o dur çünkü para kazanmak kutsal birşey karısına iyi davranmış davranmamı güzel söz demiş dememiş umurlarında  mı niye mutsuzsun dedikten sonra kocan eve para mı getirmiyor der bu millet
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Hic birsey anlamadim

Teyzen ayni zamanda kayinvalidenmi
tarafından
Kız yok
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Suç sende değil eşin olacak kişide sen derdini anlatmışsın
tarafından
Ama teyzeme ben anlatmasam hiçbirse olmicekti
0 oy
tarafından
Esinin ikinci evliligi ve sen cocuguyla aorunlar yasiyosun bu yuzden bunalip teyzeni aradin anlattin teyzen sana destek cikti diye annen de yuvani yikacak konusma onlarla dedi sende numaralarini sildin sonra pisman oldun ama ne swn aramaya cesaret edebildin ne onlar aradilar kirildiklari icin sonuc teyzeni kuzenini cok ozledin gorusmek istiyosun ve esin izin vermiyo dogru mu anladim 
(288 puan) tarafından
Allah razi olsun biri ozetlemis ben anlamamistim cunku cok karisik anlatmis arkadas :D
tarafından
Acaba ben dogru mu anlattim :)
(288 puan) tarafından
Neyse gelir dogrular arkadas sanirim :D
(18,724 puan) tarafından
Kim kime küfür etmiş onu da anladın mı canım iki kere okudum bende o kısım netleşmedi
(2,105 puan) tarafından
Annesi değil galiba eşi söylemiş .
Eşine anlatmış anladığım kadarıyla eşi demiş senin yuvanın yıkmak istiyor.
(18,724 puan) tarafından
Aileye anaya bacıya küfür eden bir kocanın gazı ile numara  silmek mı çok çok büyük hata.
tarafından
Hepinize birden cevap verim
Merve annem değiş eşim dedi konuşma diye
Bir bal annesi eşim ananı bacını diye başlayarak küfür etti bende kuzenimi bacım gibi gördüğüm için küfürün kuzenime kadar gittiğini söyledim
Gecesiyah evet doğru
Bir bal annesi evet en büyük hatayı orda yaptım ama çok sinirliydim o arada eşim doldurdu beni ona inandım
(288 puan) tarafından
Ya bir adam esine nasil anani bacini diye kufur eder aklim almiyor. Al eline kizgin demiri sok agzina o pis agzi duman olsun.
tarafından
Allah görüyor yaa elimden gelen birşey yok arkamda ailem yok napim ben
0 oy
(135,792 puan) tarafından
anlamadim ben anlayan ozet gecsin
(2,105 puan) tarafından
Sinem_ecenur güzel özetlemiş
Bende öyle anladım.
Üşeniyorum yazmaya:-)
tarafından
Anlaşılmicek kadar karışık mı olmuş ya yazdıktan sonra okumuştum ama sanırım ben yaşadığım için bilemedim karışık olduğunu
(135,792 puan) tarafından
allah seni tm okuyom
tarafından
Kız baya karışık olmuş Cidden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 295 göst.
0 oy
7 cevap 445 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,523 cevap